- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Merhaba arkadaşlar bende Ekim ayında transfer olmuştum tutmadı. Kısmetse bu ay transfer olucak. Bende tsh t3 t4 anti tpo normal ama anti tiroglobulin 643 çıktı. 0_60 arası olması lazımmış. Aranızda bu durumu yaşayan varmı
Benim tüp bebek işlemim farklı ilerledi. Ben adet görmemek için menepoz iğnesi vuruldum. Kanamam çok ve uzun oluyordu. Kan değerlerimi çok düşüyordu. Sizler gibi adetit belli bi günü falan değil. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.Anladım rabbim inşallah gönlünüze göre versin. Benimde test günüm pazar bugüne kadar kasık ve bel ağrım oldu heran adet olacakmış gibi adet ağrısı. Sanki şimdide göğüslerimdede ağrı başladı. Tam adet belirtilerin çok korkuyorum ya. Test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum
Merhaba transferiniz nasıldı acaba hayırlı ygurlu olsun simdiden inşallah güzel olumlu hayırlı sonuclar alırsınızSelam kızlar benimde transferim az sonra bana dua edin lütfen
Iyiydi ama hiçbişe hissedemiyorum bütün gece uyuyamadım sizde mi transfer olmuştunuz neler yaşadınız acabaMerhaba transferiniz nasıldı acaba hayırlı ygurlu olsun simdiden inşallah güzel olumlu hayırlı sonuclar alırsınız
İnşallah cnm. Rabbim dualarımızı kabul etsin. doktor ilaç vermişmiydi onun için ne kullanıyorsunBenim anti tpo yüksek 600 küsür. İlk tüp bebek denemesi yapıyorum inşallah tutar ve devam eder.
Yok ben transfer olmafım yarın ilaçlara başlayacagım ocak ortası gibi dondurulmus embriyo transferim olacak. Ben de sizin nasıl gecti agrılı bi işlem mi sonrasında bi sıkıntınız oldu mu merak ettimIyiydi ama hiçbişe hissedemiyorum bütün gece uyuyamadım sizde mi transfer olmuştunuz neler yaşadınız acaba
Çıkmayabilir beş gün olmuş daha uzulucekseniz yapmayın bence erken olunca çıkmıyor çünküArkadaşlar test günüm pazar dayanamycam galiba. Şimdi eczaneden gebelik testi alsam çıkar mı yoksa daha erken mi. Transferim 20 Aralık Cuma günüydü
Yarın yapsam olur mu acabaÇıkmayabilir beş gün olmuş daha uzulucekseniz yapmayın bence erken olunca çıkmıyor çünkü
Hayır hiç korkmana gerek yok o yönde ağrılı bi işlem değil zaten anca 5 10 dk sürüyor kalkıp çıkıyorsunuz hastahanedenYok ben transfer olmafım yarın ilaçlara başlayacagım ocak ortası gibi dondurulmus embriyo transferim olacak. Ben de sizin nasıl gecti agrılı bi işlem mi sonrasında bi sıkıntınız oldu mu merak ettim
biz sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Dün akşam ben 1,5 saatlik idrarla yaptım ama diğer arkadaşlar gibi hayalet çizgi yakalayamadım. Sanırım tutmadı, tutsaydı silikte olsa çıkardıYarın yapsam olur mu acababugün yapmaktan vazgeçtim
30 unda test günüm ama bende dayanamayıp 6. gün (yanı dün) ve bugün evde test yaptım tek çizgi cikti..dunden beri agliyorum..esimde dayamadı biraz once gidip kan verdik.ne cikacaksa ciksin artik aglama diyor.pozitif cikacaksa bile erken yapildiginda umutsuzluk kaplıyor her yanını..negatifsede eğer erkenden kendiniz bu durumu kabullenmeye başlıyorsunuzHayırlı olsun öncelikle. Belirti aramayın bence çok ilaç kullanıyoruz hepsinin etkisi var. Benim transferin 2. gününden başlayan kaşık ağrım, dolgunluğum ve bel ağrım
biz sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Dün akşam ben 1,5 saatlik idrarla yaptım ama diğer arkadaşlar gibi hayalet çizgi yakalayamadım. Sanırım tutmadı, tutsaydı silikte olsa çıkardı
Varsa çıkar zaten merak edeceğinize yapın bence
Dün benimde negatifti bEnce hiç moral bozmaya gerek yok. Herkeste aynı olmuyor.biz sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Dün akşam ben 1,5 saatlik idrarla yaptım ama diğer arkadaşlar gibi hayalet çizgi yakalayamadım. Sanırım tutmadı, tutsaydı silikte olsa çıkardı
Kabullenme kısmı doğru bencede. Elden geleni yaptık zaten30 unda test günüm ama bende dayanamayıp 6. gün (yanı dün) ve bugün evde test yaptım tek çizgi cikti..dunden beri agliyorum..esimde dayamadı biraz once gidip kan verdik.ne cikacaksa ciksin artik aglama diyor.pozitif cikacaksa bile erken yapildiginda umutsuzluk kaplıyor her yanını..negatifsede eğer erkenden kendiniz bu durumu kabullenmeye başlıyorsunuz
Hadi ya. Belki geç tutunmuştur idrar testinde çıkmayıp kanda çıkanlarda var. Yine kötü düşünmeyinbiz sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Dün akşam ben 1,5 saatlik idrarla yaptım ama diğer arkadaşlar gibi hayalet çizgi yakalayamadım. Sanırım tutmadı, tutsaydı silikte olsa çıkardı
Kanda da negatifi aldım bugün. İnş sizlere pozitif sonuç verirlerHadi ya. Belki geç tutunmuştur idrar testinde çıkmayıp kanda çıkanlarda var. Yine kötü düşünmeyin
Gerçekten üzüldüm Hakkınızda hayırlısı buymuşKanda da negatifi aldım bugün. İnş sizlere pozitif sonuç verirlerDuam bekleyenlerle
Bir arkadaşim 5.gün embriyosuydu 7.gün idrarda negatifdi 9.gün kanda pozitif aldı o yüzden negatif çıkarsa da uzulmeyin içinizi ferah tutun İnşallah olmuştur hayırlısı olsun hakkımızdaYarın yapsam olur mu acababugün yapmaktan vazgeçtim
Çok teşekkür ederim karar verdim cumartesi idrar testi. Pazar da kan testi yapcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalımBir arkadaşim 5.gün embriyosuydu 7.gün idrarda negatifdi 9.gün kanda pozitif aldı o yüzden negatif çıkarsa da uzulmeyin içinizi ferah tutun İnşallah olmuştur hayırlısı olsun hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?