Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Benim anti tpo yüksek 600 küsür. İlk tüp bebek denemesi yapıyorum inşallah tutar ve devam eder.

Benim tüp bebek işlemim farklı ilerledi. Ben adet görmemek için menepoz iğnesi vuruldum. Kanamam çok ve uzun oluyordu. Kan değerlerimi çok düşüyordu. Sizler gibi adetit belli bi günü falan değil. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Arkadaşlar merhaba allah hepinize bir evlat nasip etsin bnm 1.gün transferden sonra ama çok heyecanliyim pozitif olanlar neler yaşamıştınız paylaşır misiniz lutfen

Arkadaşlar test günüm pazar dayanamycam galiba. Şimdi eczaneden gebelik testi alsam çıkar mı yoksa daha erken mi. Transferim 20 Aralık Cuma günüydü

Iyiydi ama hiçbişe hissedemiyorum bütün gece uyuyamadım sizde mi transfer olmuştunuz neler yaşadınız acaba
Yok ben transfer olmafım yarın ilaçlara başlayacagım ocak ortası gibi dondurulmus embriyo transferim olacak. Ben de sizin nasıl gecti agrılı bi işlem mi sonrasında bi sıkıntınız oldu mu merak ettim

Yok ben transfer olmafım yarın ilaçlara başlayacagım ocak ortası gibi dondurulmus embriyo transferim olacak. Ben de sizin nasıl gecti agrılı bi işlem mi sonrasında bi sıkıntınız oldu mu merak ettim
Hayır hiç korkmana gerek yok o yönde ağrılı bi işlem değil zaten anca 5 10 dk sürüyor kalkıp çıkıyorsunuz hastahaneden

Yarın yapsam olur mu acaba bugün yapmaktan vazgeçtim
biz sizinle aynı gün transfer olmuştuk. Dün akşam ben 1,5 saatlik idrarla yaptım ama diğer arkadaşlar gibi hayalet çizgi yakalayamadım. Sanırım tutmadı, tutsaydı silikte olsa çıkardı
Varsa çıkar zaten merak edeceğinize yapın bence

30 unda test günüm ama bende dayanamayıp 6. gün (yanı dün) ve bugün evde test yaptım tek çizgi cikti..dunden beri agliyorum..esimde dayamadı biraz once gidip kan verdik.ne cikacaksa ciksin artik aglama diyor.pozitif cikacaksa bile erken yapildiginda umutsuzluk kaplıyor her yanını..negatifsede eğer erkenden kendiniz bu durumu kabullenmeye başlıyorsunuz

Dün benimde negatifti bEnce hiç moral bozmaya gerek yok. Herkeste aynı olmuyor.

Kabullenme kısmı doğru bencede. Elden geleni yaptık zaten

Hadi ya. Belki geç tutunmuştur idrar testinde çıkmayıp kanda çıkanlarda var. Yine kötü düşünmeyin

Bir arkadaşim 5.gün embriyosuydu 7.gün idrarda negatifdi 9.gün kanda pozitif aldı o yüzden negatif çıkarsa da uzulmeyin içinizi ferah tutun İnşallah olmuştur hayırlısı olsun hakkımızda
Çok teşekkür ederim karar verdim cumartesi idrar testi. Pazar da kan testi yapcam hepimizin hakkında hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…