- 20 Aralık 2019
- 79
- 60
- 3
- 31
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Cok sevindimm inşallah olumlu gğzel haberlerinizi duyarız burdan. Rahim ağzını Spekelum diye biseyle acıyorlarmıs diye yazıypdu internette acaba o agrılı bi işlem mi diye merak ettimHayır hiç korkmana gerek yok o yönde ağrılı bi işlem değil zaten anca 5 10 dk sürüyor kalkıp çıkıyorsunuz hastahaneden
Hiç korkma ondanda normal vajinal muayene gibi düşün sadece biraz ister istemez kndin geriliyorsun doğal olarak çekiniyorsun çünkü doktor bana da çok kasildin sakin ol dedi ama sonra mecbur rahat birakiosun kendini ben esimle girdim transfere onun elini tutmak iyi geldi esinde kabul ederse birlikte gir hem o da goruyor bebisiniziCok sevindimm inşallah olumlu gğzel haberlerinizi duyarız burdan. Rahim ağzını Spekelum diye biseyle acıyorlarmıs diye yazıypdu internette acaba o agrılı bi işlem mi diye merak ettim
İçini ferah tut. Devamlı dinlen. Uzan.Anladım rabbim inşallah gönlünüze göre versin. Benimde test günüm pazar bugüne kadar kasık ve bel ağrım oldu heran adet olacakmış gibi adet ağrısı. Sanki şimdide göğüslerimdede ağrı başladı. Tam adet belirtilerin çok korkuyorum ya. Test günü hem gelsin hem gelmesin istiyorum
Biraz daha bekle bence.Arkadaşlar test günüm pazar dayanamycam galiba. Şimdi eczaneden gebelik testi alsam çıkar mı yoksa daha erken mi. Transferim 20 Aralık Cuma günüydü
Ayy 9. Gün kan da kaçla pozitif aldı acaba. Benim de bugün 9. Gün 8.8 çıktı, üç gün önce 2.2 idiBir arkadaşim 5.gün embriyosuydu 7.gün idrarda negatifdi 9.gün kanda pozitif aldı o yüzden negatif çıkarsa da uzulmeyin içinizi ferah tutun İnşallah olmuştur hayırlısı olsun hakkımızda
Öyle yapcam Bi an gaza geldim sonra vazgeçtim. Pazar kan testi günüm. Ben cumartesi sabahtan evde kendim yapcam bakalım varsa o zaman çıkar heralde diye düşünüyorumBiraz daha bekle bence.
100 kusurdu galiba yalan olmasın tam hatırlamıyorum çünkü emin değilimAyy 9. Gün kan da kaçla pozitif aldı acaba. Benim de bugün 9. Gün 8.8 çıktı, üç gün önce 2.2 idi
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canımCanlar bende cok bakip aratirmistim relax olun insallah hersey olacagina variyo..10.gun az cok belli oluyo 12. Gunde kesinlesiyo her sey sabredin(size diyen ben 8. Gun evde idrar testi yapip silik cizgiyle hayal mi goruyorum modundaydim)
Bu konu biraz hassas en doğru bilgiyi doktorunuz verir bence ona sormalısınızArkadaslar dis eti iltihabi embeiyonun tutunmasina engel olabilir mi
Bunu bizim bilmemiz imkansız gibi vücudunuz iltihapa nasıl tepki verecek Rahmi etkilermi bilinmez. En iyisi kendi doktorunuz cevaplar.Arkadaslar dis eti iltihabi embeiyonun tutunmasina engel olabilir mi
Kanda iltihap yok cikiyorBunu bizim bilmemiz imkansız gibi vücudunuz iltihapa nasıl tepki verecek Rahmi etkilermi bilinmez. En iyisi kendi doktorunuz cevaplar.
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun yavrunMerhaba hanımlar bugun transfer olalı 3 gün oldu heyecanla bekliyorum. Bu heyecanımı da sizle paylaşmak istedim. Dualarınıza ihtiyacım var
Amin inşallah tek düşüncem tutunması sıkı sıkı 2.denemem benım ilki başka bir yerde oldu.Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunsun yavrun❤
Amin canim benim hepimizin olsun yavrucaklari insallahhhh...Canimsin belirtiler ayni adet gibi oluyo zaten hic oyle dusunme pozitif dusun insallah olacak ♡Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canımdarısı başımıza. Valla bugün zor tuttum kendimi test almamak için ya sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum üzülüyorum
İnşallah canım benim gönlüme su serptin gece gece Allah razı olsun. Hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasınAmin canim benim hepimizin olsun yavrucaklari insallahhhh...Canimsin belirtiler ayni adet gibi oluyo zaten hic oyle dusunme pozitif dusun insallah olacak ♡
İnşallah bu da son olurAmin inşallah tek düşüncem tutunması sıkı sıkı 2.denemem benım ilki başka bir yerde oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?