Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Hayır hiç korkmana gerek yok o yönde ağrılı bi işlem değil zaten anca 5 10 dk sürüyor kalkıp çıkıyorsunuz hastahaneden
Cok sevindimm inşallah olumlu gğzel haberlerinizi duyarız burdan. Rahim ağzını Spekelum diye biseyle acıyorlarmıs diye yazıypdu internette acaba o agrılı bi işlem mi diye merak ettim

Cok sevindimm inşallah olumlu gğzel haberlerinizi duyarız burdan. Rahim ağzını Spekelum diye biseyle acıyorlarmıs diye yazıypdu internette acaba o agrılı bi işlem mi diye merak ettim
Hiç korkma ondanda normal vajinal muayene gibi düşün sadece biraz ister istemez kndin geriliyorsun doğal olarak çekiniyorsun çünkü doktor bana da çok kasildin sakin ol dedi ama sonra mecbur rahat birakiosun kendini ben esimle girdim transfere onun elini tutmak iyi geldi esinde kabul ederse birlikte gir hem o da goruyor bebisinizi

İçini ferah tut. Devamlı dinlen. Uzan.

Bir arkadaşim 5.gün embriyosuydu 7.gün idrarda negatifdi 9.gün kanda pozitif aldı o yüzden negatif çıkarsa da uzulmeyin içinizi ferah tutun İnşallah olmuştur hayırlısı olsun hakkımızda
Ayy 9. Gün kan da kaçla pozitif aldı acaba. Benim de bugün 9. Gün 8.8 çıktı, üç gün önce 2.2 idi

Canlar bende cok bakip aratirmistim relax olun insallah hersey olacagina variyo..10.gun az cok belli oluyo 12. Gunde kesinlesiyo her sey sabredin(size diyen ben 8. Gun evde idrar testi yapip silik cizgiyle hayal mi goruyorum modundaydim)

Canlar bende cok bakip aratirmistim relax olun insallah hersey olacagina variyo..10.gun az cok belli oluyo 12. Gunde kesinlesiyo her sey sabredin(size diyen ben 8. Gun evde idrar testi yapip silik cizgiyle hayal mi goruyorum modundaydim)
Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı başımıza. Valla bugün zor tuttum kendimi test almamak için ya sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum üzülüyorum

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım darısı başımıza. Valla bugün zor tuttum kendimi test almamak için ya sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum üzülüyorum
Amin canim benim hepimizin olsun yavrucaklari insallahhhh...Canimsin belirtiler ayni adet gibi oluyo zaten hic oyle dusunme pozitif dusun insallah olacak ♡

Amin canim benim hepimizin olsun yavrucaklari insallahhhh...Canimsin belirtiler ayni adet gibi oluyo zaten hic oyle dusunme pozitif dusun insallah olacak ♡
İnşallah canım benim gönlüme su serptin gece gece Allah razı olsun. Hiçbirimizin emekleri boşa çıkmasınen çok anne olmayı hak eden bu yolda bizim gibi uğraşanlar

Şu aralik ayi hepinize ugurlu gelirde hepiniz mutluluktan havalar ucarsiniz insallah canlarimmm hep dualarimdasiniz ❤ bide sunu demisti dr um bana transfer oldugum gun sen suan hamilesin ona gore yasa hayatini gercekten oyle once kendiniz inanin sonrasinda Allahin izniyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…