- 26 Aralık 2019
- 195
- 173
- 18
- 34
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Antalya da yaşıyorum ve burda Bı merkeze gidiyorum ınsallah son olsun Allah im buyuk ya acılarımız son bulsunİnşallah bu da son olurnerede oldu
Kaçıncı gününHanımlar bugünde test yaptım. 309.80 çıktı. Cuma tekrar.
Anladım canım hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Amiinnn inşallahAntalya da yaşıyorum ve burda Bı merkeze gidiyorum ınsallah son olsun Allah im buyuk ya acılarımız son bulsun
İnşallah olumlu olur herkesin.Anladım canım hayırlısı olsun inşallah olumlu sonuçlanır. Amiinnn inşallah❤
Hayırlısı olsun şimdiden. Allah gönlünüze göre versin inşallahHerkese iyi geceler arkadaşlar. Rabbim kısmet ederse 14 ya 15 ocakta transferim olacak. Dr bana 4 gün boyunca 1 tane estrofem diger 4 gun 2 estrofem sonra diğer iki günde 3 tane alicam bakalım artık hayırlısı
Amin inşallahHayırlısı olsun şimdiden. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Yaa cok güzelmiş cok isterim bende böyle sorayım doktora bakalım cok tesekkür ederim sonucunuzu bekliyoruz hayırlı olumlu inşallahHiç korkma ondanda normal vajinal muayene gibi düşün sadece biraz ister istemez kndin geriliyorsun doğal olarak çekiniyorsun çünkü doktor bana da çok kasildin sakin ol dedi ama sonra mecbur rahat birakiosun kendini ben esimle girdim transfere onun elini tutmak iyi geldi esinde kabul ederse birlikte gir hem o da goruyor bebisinizi
12. Gündü. Şimdi yine kan vermeye geldim.Kaçıncı günün
Allah tamamını erdirsin cnm belirtilerini de paylaşır mısın12. Gündü. Şimdi yine kan vermeye geldim.
Amin inşallah hepimizin olumlu olurYaa cok güzelmiş cok isterim bende böyle sorayım doktora bakalım cok tesekkür ederim sonucunuzu bekliyoruz hayırlı olumlu inşallah
11.2 filandı benim doktorun söylediğiKizlar rahim kalinligi 7.2 sizce ne zaman transfer yapilir sizin ne zaman transfer edildi
Pazartesi 12 di benim rahim kalınlığı bugün transfer olucam inşallah hastenedeyim bekliyorumKizlar rahim kalinligi 7.2 sizce ne zaman transfer yapilir sizin ne zaman transfer edildi
Bende bekliyorum ama en az2 3 saat hastanede yatın 2 saatten fazla yolculuk yapmayın dedilerBugun transfer oldum yolculuk konusunda serbestsiniz dedı
Yok valaha yarım saat sonra wc ye gittim sonra ustumu giydim cıktım hemsıreler bilgilendirmeye geldıler sorduk yolculuğu hıc Bı sakıncası yok dedıler zaten kagıtta da yazıyor tren otobus araba ile yolculuk edebilirsiniz dıye hatta bız 13 saatlik yola cıkaczBende bekliyorum ama en az2 3 saat hastanede yatın 2 saatten fazla yolculuk yapmayın dediler
AA bizde sorduk memlekete gitçez 2 saatlik yol bizimkisi 1 2 gün sonra gidebilirsiniz uzun yola çıkmayın dediler daha transfer olmayı bekliyorum çokmu sıkışık olmak gerekiyo acabaYok valaha yarım saat sonra wc ye gittim sonra ustumu giydim cıktım hemsıreler bilgilendirmeye geldıler sorduk yolculuğu hıc Bı sakıncası yok dedıler zaten kagıtta da yazıyor tren otobus araba ile yolculuk edebilirsiniz dıye hatta bız 13 saatlik yola cıkacz
Belirti pek yoktu. Tutmadı bile düşündüm. Araftayım falan yazmıştım. Sonuçlar böyle olunca mutlu oldum.Allah tamamını erdirsin cnm belirtilerini de paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?