- 21 Aralık 2016
- 640
- 545
- 53
- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
Canım bugün kaçıncı günün, kaçıncı gün embriyosuKızlar ben bugün evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı malesef
5.gün embriyosu transfer gününü saymazsak 7.günCanım bugün kaçıncı günün, kaçıncı gün embriyosu
Merhaba bu e2 degeri yumurta sayısını mi yoksa kalitesini mi belli ediyor acaba benim 3430 du 10 yumurta toplandı da o yuzden merak ettim6800 dü. 30 yumurta
Valla canım burda sende benim gibi çok okumuşsundur pozitif olanların hele 5. Gün embriyosu ise beşinci altıncı günde idrar tahlilinde bile çıkıyor. Benim değerim çok düşük geldiği için kaç gündür bi dünya araştırma yaptım. Onuncu gün sıfır olduğu halde 12. Gün 60-70 çıkanlar olmuş. Umudunu kaybetme5.gün embriyosu transfer gününü saymazsak 7.gün
Ya kimisinin silikte olsa çıkıyor bende direk net tek çizgi olunca pek umudum kalmadı açıkçasıValla canım burda sende benim gibi çok okumuşsundur pozitif olanların hele 5. Gün embriyosu ise beşinci altıncı günde idrar tahlilinde bile çıkıyor. Benim değerim çok düşük geldiği için kaç gündür bi dünya araştırma yaptım. Onuncu gün sıfır olduğu halde 12. Gün 60-70 çıkanlar olmuş. Umudunu kaybetme
Canim hakkinda hayirlisi uzulme diyemiyorum eminim ki ben de cok üzülürdüm Allahtan sadece hayırlısını diliyoruz ins daha cok beklemeden güzel haber alirsinYa kimisinin silikte olsa çıkıyor bende direk net tek çizgi olunca pek umudum kalmadı açıkçası
Sebepsiz infertilite. Ama ilk 2 tedavide embriyo oluşmadı döllenme olmadı. Bu 3.deneme 3 tane 5.gün embriyosu oluşmuştuCanim hakkinda hayirlisi uzulme diyemiyorum eminim ki ben de cok üzülürdüm Allahtan sadece hayırlısını diliyoruz ins daha cok beklemeden güzel haber alirsin
Bu arada sikinti neydi sizin acaba
Bir arkadasima da sebepsiz infertilite tanisi konulmusti 4 tane tup bebek yaptırdılar tutmadi 5.ci icin hazirlanirken kendiliginden hamile kalmisti simdi oğlu var masallah 2.5 yasindaSebepsiz infertilite. Ama ilk 2 tedavide embriyo oluşmadı döllenme olmadı. Bu 3.deneme 3 tane 5.gün embriyosu oluşmuştu
normal test ve "early" test var daha duyarlı daha düşük seviyedeki hormona duyarlı, erken test mi almıştınız?Ya kimisinin silikte olsa çıkıyor bende direk net tek çizgi olunca pek umudum kalmadı açıkçası
Embriyo gelişimlerin nasil ona gore belli olur.Merhaba bu e2 degeri yumurta sayısını mi yoksa kalitesini mi belli ediyor acaba benim 3430 du 10 yumurta toplandı da o yuzden merak ettim
Canim benimde 2 ocakta yapilacak transfer o zman o boyutta olur ama acaba fiyat artarmi onu merak ettimsimdi11.2 filandı benim doktorun söylediği
Nasil gecti transferin canim transferden sonra kalkmasaydin hemen birde ustunu cikartiyormusun uzan diyorlar ama ustunu giymek zorunda kaliyosundurPazartesi 12 di benim rahim kalınlığı bugün transfer olucam inşallah hastenedeyim bekliyorum
Bende 2 saatlik yola gitcem canim banada sakinca yok gidebilirsiniz dedilerAA bizde sorduk memlekete gitçez 2 saatlik yol bizimkisi 1 2 gün sonra gidebilirsiniz uzun yola çıkmayın dediler daha transfer olmayı bekliyorum çokmu sıkışık olmak gerekiyo acaba
Canim hayirlisiyla insallah pozitif olur belki gec yükseliyordur seninkiKızlar ben bugün evde idrar testi yaptım tek çizgi çıktı malesef
Güzel geçti canım hiçbişey anlamadım doktorumdan çok memnunum zaten heyecanlıydım sakinleştirdi beni konuştuk ilk baş onlar işlem yaparken gözlerimi kapatıp bitene kadar dua okudum iyiydi bitikten sonra ultrasonla gösterdi nerede olduğunu sanki hamileymişim gibi duygulandım ağladım hemşireler mutluk gözyaşları galiba dedi öyleydide çok güzel birşey inşallah hamile olduğumuz günleride görürüz Allah’ın izniyleNasil gecti transferin canim transferden sonra kalkmasaydin hemen birde ustunu cikartiyormusun uzan diyorlar ama ustunu giymek zorunda kaliyosundur
Sadece troid ilacı kullanıyorum bir de selenyumİnşallah cnm. Rabbim dualarımızı kabul etsin. doktor ilaç vermişmiydi onun için ne kullanıyorsun
Biliyorum erken testi eczanede ellerinde yoktu bende normal olandan aldımnormal test ve "early" test var daha duyarlı daha düşük seviyedeki hormona duyarlı, erken test mi almıştınız?
İnşallah canım hayırlısı bakalımCanim hayirlisiyla insallah pozitif olur belki gec yükseliyordur seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?