Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

5.gün embriyosu transfer gününü saymazsak 7.gün
Valla canım burda sende benim gibi çok okumuşsundur pozitif olanların hele 5. Gün embriyosu ise beşinci altıncı günde idrar tahlilinde bile çıkıyor. Benim değerim çok düşük geldiği için kaç gündür bi dünya araştırma yaptım. Onuncu gün sıfır olduğu halde 12. Gün 60-70 çıkanlar olmuş. Umudunu kaybetme

Ya kimisinin silikte olsa çıkıyor bende direk net tek çizgi olunca pek umudum kalmadı açıkçası

Ya kimisinin silikte olsa çıkıyor bende direk net tek çizgi olunca pek umudum kalmadı açıkçası
Canim hakkinda hayirlisi uzulme diyemiyorum eminim ki ben de cok üzülürdüm Allahtan sadece hayırlısını diliyoruz ins daha cok beklemeden güzel haber alirsin
Bu arada sikinti neydi sizin acaba

Canim hakkinda hayirlisi uzulme diyemiyorum eminim ki ben de cok üzülürdüm Allahtan sadece hayırlısını diliyoruz ins daha cok beklemeden güzel haber alirsin
Bu arada sikinti neydi sizin acaba
Sebepsiz infertilite. Ama ilk 2 tedavide embriyo oluşmadı döllenme olmadı. Bu 3.deneme 3 tane 5.gün embriyosu oluşmuştu

Sebepsiz infertilite. Ama ilk 2 tedavide embriyo oluşmadı döllenme olmadı. Bu 3.deneme 3 tane 5.gün embriyosu oluşmuştu
Bir arkadasima da sebepsiz infertilite tanisi konulmusti 4 tane tup bebek yaptırdılar tutmadi 5.ci icin hazirlanirken kendiliginden hamile kalmisti simdi oğlu var masallah 2.5 yasinda

Kizlar benim gibi transferi ocaga kalan varmi acaba zamli olurmu ucretler hayir birgun farkla zamli olmaz insallah cunku transfer gunu 2 ocak

Nasil gecti transferin canim transferden sonra kalkmasaydin hemen birde ustunu cikartiyormusun uzan diyorlar ama ustunu giymek zorunda kaliyosundur
Güzel geçti canım hiçbişey anlamadım doktorumdan çok memnunum zaten heyecanlıydım sakinleştirdi beni konuştuk ilk baş onlar işlem yaparken gözlerimi kapatıp bitene kadar dua okudum iyiydi bitikten sonra ultrasonla gösterdi nerede olduğunu sanki hamileymişim gibi duygulandım ağladım hemşireler mutluk gözyaşları galiba dedi öyleydide çok güzel birşey inşallah hamile olduğumuz günleride görürüz Allah’ın izniyle Üzerinde hiçbirsey kalmıyor önlükle sadece odadan sedyeyle alıyorlar bitincede sedyeyle odaya götürüyorlar sen hareket etmiyorsun 1 saat ayağa kalkmıyorsun altıma sürgü sürdüler çok sıkışık olduğum için neredeyse 3 saat yattım ben hastanede sonra eşim giydirdi fazla hareket etmedim arabanın ön koltuğu yatırıp oturdum sağolsun eşimde çok yavaş kullandı arabayı birbuçuk saatlik bi yolculuk yaptım şimdi yatıyorum inşallah sonucu güzel olur biraz uzun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…