Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Merhaba kizlar bende aralık adeti ile donmus embriyo icin tedaviye baslayacagim doktorum.2 adet rahim.dinlendirme yapalim demisti o da aralik adetin de bitiyor
Merak ettiğim sizlerin embriyo durumu nasil bana biraz anlatabilir misiniz
Benim.iki tane 3.gun dpndurulmus 6 hucreli embriyolarim var embriyolog bana birinde umutluyuz dedi ama ikisi icin de orta kalitede dedi doktorum ise emvriyolarin super kalite de degil kötü de değil dedi bir de kizlar bu embriyolar acaba cozunurken de bozulabilor mi bana hic bu konudan bahsetmediler de hastanede

Bozulma ihtimali var ama gelisme ihtimali de var. Mesela ben dun sunu yasadim, 5bb olan embriyom transfer oncesi cozme isleminden sonra transferim gerceklesene kadar 5 A A olmus. Meger gelismeye devam edebiliyormus. ama diger orta kalite embriyom nasil donduysa oyle cozundü ilerleme ya da gerileme olmadi canim. Benim bildiklerim bu kadar konu ile ilgili

Canim 5bb ya da 5 aa ne demek ben bilmiyorum da

Bu sefer pozitif alcaksin canim benimde bir embriyo cozuldukten sonra acilmisti cok sukur . Sonuc bekleyen tum arkadaslardan guzel haber bekliyoruz

Ayyyy insallah hepimizde hamile oluruz da deneyimleirmizi paylasiriz Allah gonulden isteyen herkese nasip etsin..sabirsizlikla bekliuorum bu arada siz hangi ilaclari kullaniyosunuz ben estrofem ve oksapar igne kullaniyorum (bir gun dusunsem aklima gelmezdi kendime igne yapmak )

oksapar ben de kullanacam cleaxne vardı bitecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…