Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar??

Kızlar ben yarin histereskopi olcak. Rahmetli çizik atilcak. Dondurulmuş embriyo konulacak.çok korkuyorum .inş güzel geçer. ...

Bende taze transfer oldum .tutmadı 2 tane 5.gün embriyosu. Daha hic dondurulmuş olmadım .doktor neden tutmadgi için histereskopi yapıp çizik atacak yarın. Korkuyom

Cizik konusuna da benim tedavi sirasinda tanistigim bi bayan 9 senelik evliydi ve 4. Tup denemesiymis onada benim dr cizik atmis dondurulmus ve hamile suan ara ara onunlada konusuyorum cizigin rahme tutunmada cok etkili oldugunu dusunuyo o once basarisiz olanlara ozellikle buda kisa bi bilgi olsun..

Kızlar bana yarın histereskopj öncesi decapeptly depot diye bi gobekten iğne verdiler.bunu hiç duyaninjz var mı. Az önce yaptirdim

Kızlar merhaba herkese. 17 Aralık’ta donuk transferim yapılacak. İlaçlara başladım. Bana da dua edin. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
Insallah hepimize dualarim canimmmm benimde 12sinde hayirli haberler alalim 2020 bizde mutlu girelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…