- Konu Sahibi Vatanimsensin
-
her transferde çizik atılıyor muKızlar ben yarin histereskopi olcak. Rahmetli çizik atilcak. Dondurulmuş embriyo konulacak.çok korkuyorum .inş güzel geçer. ...
Bnm transferde çizik atilmicak cnm.histereskopi olcak yarın o anda atilcakmisher transferde çizik atılıyor mu
transfer oldum daha önceden çok basit bir islemdi de acaba dondurulmuş olunca farklı mi oluyor diye sormuştumBnm transferde çizik atilmicak cnm.histereskopi olcak yarın o anda atilcakmis
anestezi ile mi olacakBende taze transfer oldum .tutmadı 2 tane 5.gün embriyosu. Daha hic dondurulmuş olmadım .doktor neden tutmadgi için histereskopi yapıp çizik atacak yarın. Korkuyom
Cok guzel pozitif sonuclar aliriz insallaj tahminimce ayni gunlerde olcak transferimizCanim ben simdi ciktim dr Dan kalinlik gayet iyi dedi cok sukur ayin 12nde transferin dedi karnimda kelebekler ucusuyor sankiii ♡♡
Benim once bi gebelik kaybim oldu ki onunla da biraz alakalidir diye dusunuyordum ama genelde tup olan hastalari veriliyomus oksapar alistim galiba:)oksapar ben de kullanacam cleaxne vardı bitecek
Peki adetin kacinci gunu kontrole cagirdi ayin 9unda demi kantrolun benim ayin 9u adetin 13. Gunu oluyo tahminimce her sey yolumdaysa ayin 12 si 13 gibi transfer olurBenimde 9 kontrolüm ve gün verecekler inşallah bu sefer iptal olmaz:)
♥Cok guzel pozitif sonuclar aliriz insallaj tahminimce ayni gunlerde olcak transferimiz
bende kan pıhtılaşmasi var ondan kullanıyorumBenim once bi gebelik kaybim oldu ki onunla da biraz alakalidir diye dusunuyordum ama genelde tup olan hastalari veriliyomus oksapar alistim galiba:)
Onu hangi testle anladiniz canim genetik bende yaptirdim aslinda kayiptan sonrabende kan pıhtılaşmasi var ondan kullanıyorum
Aralık 9 u adetimin 13 günü oluyor geçen ay da 18 i 13 günüydü 5 gün embriyosu transfer edilecek 23 transfer vermişti zeki beyPeki adetin kacinci gunu kontrole cagirdi ayin 9unda demi kantrolun benim ayin 9u adetin 13. Gunu oluyo tahminimce her sey yolumdaysa ayin 12 si 13 gibi transfer olur
Evet cnmanestezi ile mi olacak
evet kan verdim test sonucunda çıktıOnu hangi testle anladiniz canim genetik bende yaptirdim aslinda kayiptan sonra
Insallah hepimize dualarim canimmmm benimde 12sinde hayirli haberler alalim 2020 bizde mutlu girelimKızlar merhaba herkese. 17 Aralık’ta donuk transferim yapılacak. İlaçlara başladım. Bana da dua edin. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
benim de ayni zamanda transfer olacak sanırımKızlar merhaba herkese. 17 Aralık’ta donuk transferim yapılacak. İlaçlara başladım. Bana da dua edin. Allah hepimizin gönlüne göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?