kızlar yok mu selam sabah.... Kaç gündür paylaşmamışız birşey.... Ben iyiyim sıcaklar bunaltıyor. Geceleri sular içinde kalıyorum...
evet bana da öyle geliyoe gün gün geri sayım başladı. hala şaka gibi geliyor. gerçi bakınca da pek bir şey kalmadı. iki buçuk aydan düştüm artık. Allahtan alışveriş olaylarını bitirdim yoksa çocuk açıkta kalacakmış sizede tavsiyem bir an önce tamamlayın kızlar. aşırı sıcaklar kapıda:)))
merhaba arkadaşlar. evet sıcaklar fena bende geceleri uyuyamıyorum sıcaktan dolayı. ama tansiyon düşüklüğü yüksekliğinden iyidir amonra benimde düşük seyrediyo... aynen okul çok yorucu geliyor artık bu son dönemler özellikle daha yoğun ben bide mslek lisesindeyim son sınıfların çok ıvır zıvır işleri var şu önümüzdeki hafta bir bitsin diye dört gözle bekliyorum. sağlık versinde Allahım herşeyden önce o tabiii... artık ayakkabılarım sıkıyo sandaletle gidiyorum okula :) ben de aldım bişeler çok tatlı oluyolar ya minik minik şeyler öpüp kokluyorum onları... Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize sağlıklı günler arkadaşlar...
ooooyy oyyy bende yatamıyorum oraya dön buraya dön patlıyorum sıcaktan. Benimde düşük seyrediyo genelde ama hayatımı engellicek kadar etkilemiyo suanlık. Allah yardımcınız olsun ya bir sürü cocukla ugrasmakta zor küçüğü ayrı büyüğü ayrı iyiki varsınız. Aynen bende öpüp kokluyorum bazen sanki miniğim içindeymiş gibi kucagıma alıp aynada bakıyorum. Miniklerimize saglıgıyla bi kavusalım inş güle güle kullansınlar pisletsinler kussunlar :)merhaba arkadaşlar. Evet sıcaklar fena bende geceleri uyuyamıyorum sıcaktan dolayı. Ama tansiyon düşüklüğü yüksekliğinden iyidir amonra benimde düşük seyrediyo... Aynen okul çok yorucu geliyor artık bu son dönemler özellikle daha yoğun ben bide mslek lisesindeyim son sınıfların çok ıvır zıvır işleri var şu önümüzdeki hafta bir bitsin diye dört gözle bekliyorum. Sağlık versinde allahım herşeyden önce o tabiii... Artık ayakkabılarım sıkıyo sandaletle gidiyorum okula :) ben de aldım bişeler çok tatlı oluyolar ya minik minik şeyler öpüp kokluyorum onları... Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize sağlıklı günler arkadaşlar...
evet kızlar yaşasın biz öğretmenler için az kaldı tatile.... Kızlar benim okul idaresi de seminer döneminde gelme biz hallederiz dedi. çok şükür yani doğum öncesi iznim yanmayacak... Hele bir de 16 hafta olursa yaşadık kızlar... Gerçi o da bir şehir efsanesine dönüştü. Bizim gibi bu yasayı bekleyenlerin çocukları askerlik çağına geldiler. Ama bakalım.
Kızlar ya çok tatlı bebiş kıyafetleri.... Ben çok fazla almışım bir sürü de sağdan soldan geldi. Artık biberon dışında hiç bir şey almayacağım .... Sağalıcakla kalın:)))
merhaba arkadaşlar. evet sıcaklar fena bende geceleri uyuyamıyorum sıcaktan dolayı. ama tansiyon düşüklüğü yüksekliğinden iyidir amonra benimde düşük seyrediyo... aynen okul çok yorucu geliyor artık bu son dönemler özellikle daha yoğun ben bide mslek lisesindeyim son sınıfların çok ıvır zıvır işleri var şu önümüzdeki hafta bir bitsin diye dört gözle bekliyorum. sağlık versinde Allahım herşeyden önce o tabiii... artık ayakkabılarım sıkıyo sandaletle gidiyorum okula :) ben de aldım bişeler çok tatlı oluyolar ya minik minik şeyler öpüp kokluyorum onları... Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize sağlıklı günler arkadaşlar...
aslında düşükte ii değil en ufacık bi aksilikte baygınlık geçirme durumun var zaten aklında bulunsn yüksek tnsiyon düşük tansiyondan daha az zarar verir insana hatta şunu derler yüksek tansiyondan en fazla felç olursun ama düşük tansiyon direk ölümdr!dikkat et ben hastanede kaldm kaç gün o zaman bir anda yığılıyodm hemşireler ölçüyo eski haline dönmüşanlanmıyor ne olduğu dikkat etmek lazım!
demek ki hepimiz tatili bekliyorz ne güzel yaao zaman şimdiden yaşasın tatil hoş geldin alışverişşşşş
senin çok mu düşük canım? benim 10-7 gibi çıkıyor genelde ama hiç baygınlık geçirmedim yığılmadım. sen ozaman limonlu su iç dengeler derler tansiyonu limon... sıcaklarda var aman güneş tepedeyken çıkmayalım arkadaşlar... ben de yaz nezlesi oldumbi sıcak bi rüzgar çarptı heralde. çok ağır atlatıyorum ama buna da şükür grip değilim en azından... az kaldı arkadaşlar okullar bitiyor yaz tatilimiz başlıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kalıyor (Allahın izniyle tabiki...)... Hepimize sağlıklı hamilelikler ve mutlu sağlıklı bebişler :)
herkese muhteşem bir cumartesi sabahından selamlar:)))
kızlar yaa hastaneden ne ile çıkartmayı düşünüyorsunuz bebişi portbebe mi yoksa ana kucağı mı daha mantıklı sizce...
merhaba canım...ben portbebeyle düşünüyorum canım ana kucagı uygunmudur ki daha yenidoğdu bilmiyorum ama bana göre en uygunu portbebe rahatca yatsın minik.
bende portbebe aldım aslında anakucağının ayak örtüsü varsa o da olabilir. farketmez aslında gelsinler kucağımızada :) ahh kızlar zaman geçiyor yaa hala inanamıyorum 8. haftlar 10 küsürlü 20 küsürlü haftalar derken 30 lara geldik çok şükür... Rabbim utandırmasın inşallah...
aynen canım ya baya yol aldık devamınıda nasip etsin rabbim saglıklı kavustursun yavrularımıza bizibende portbebe aldım aslında anakucağının ayak örtüsü varsa o da olabilir. farketmez aslında gelsinler kucağımızada :) ahh kızlar zaman geçiyor yaa hala inanamıyorum 8. haftlar 10 küsürlü 20 küsürlü haftalar derken 30 lara geldik çok şükür... Rabbim utandırmasın inşallah...
kızlar bende port aldım. ana kucakları ne kadar ağır ben onu boşken bile taşıyamıyorum birde bebekle mümkün değil. aslında çok şık duruyorlar ve de bebeğin omurgaları için daha uygun gibi ama portbebe de çok tatlı oldu. Allahım içlerinde taşımayı da nasip etsin inş:)))
aynen canım ya baya yol aldık devamınıda nasip etsin rabbim saglıklı kavustursun yavrularımıza bizi
ben henüz almadım ama dün listemi hzırladım burada alısveriş yapacagım bi civil var yada yolumuz trabzona düşer gitme ihtimalimiz olursa bi cok bebek magazası var orada bakalım onlarada baslıcaz kısmetse. ana kucagı gercekten cok sık duruyo cokta güzel ama tasınma olayının zor oldugunu bilmiyodum kararsız kaldım şimdi. bi set buldum civilde 115 tl onu paylaşmak istiyorum onu alırım diye büyük ihtimal.Eki Görüntüle 731098
almalımıyım sizce
aynen canım ya baya yol aldık devamınıda nasip etsin rabbim saglıklı kavustursun yavrularımıza bizi
ben henüz almadım ama dün listemi hzırladım burada alısveriş yapacagım bi civil var yada yolumuz trabzona düşer gitme ihtimalimiz olursa bi cok bebek magazası var orada bakalım onlarada baslıcaz kısmetse. ana kucagı gercekten cok sık duruyo cokta güzel ama tasınma olayının zor oldugunu bilmiyodum kararsız kaldım şimdi. bi set buldum civilde 115 tl onu paylaşmak istiyorum onu alırım diye büyük ihtimal.Eki Görüntüle 731098
almalımıyım sizce
netten alsam iyi olur aslında indirimlide oluyo genelde ama cesaret edemiyorum ya gördüğüm gibi olmazsa falan ugrasmak istemiyorum. 29tlye cok iyi almıssın canım ya.canım güzelmiş içinde ana kucağıda olsa kaçırma derdim :) fakat bizimki kışa denk gelcek o annenin vücuduna tkılan taşıma gereksiz ama diğerleri iyi. Ben portbebe ve çantyı internetten indirimle 29 tl ye aldım. Bi tek tek araştırsan belki daha uyguna gelir..
arkadaşım sadece kendi şahsi fikrimi söylüyorum beğendiğin set güzel ama ben set olayını pek sevmiyorum ve de çok gereksiz geliyor bana. Sonra evde koyacak yer bulamıyoruz. Ben de civilden aldım tekli aldım 55 liraya inan çantasını bile istemiyorum. Oğluşum için çok kullanışlı bir sırt çantası aldım takarım sırtıma kucağımdada bebiş daha rahat olur diye düşündüm.
Ana kucağı için de söylediğim gibi bebeğin omurgaları için falan rahat olur ama çok ağır ve kadın gücü yetmez gibi. Düşünsene 3 kilo o olsa bebek de 3 4 kilo etti 7 kilo. Bir kaç ay sonra 10 12 kilo falan olur.....
kızlr dün hastaneye gittim. Aşağıya doğru çok baskı yapmaya başlamıştı 2 3 gündür. bir de hareketleri yavaşladı gibi olmuştu. çok şükür bir sıkıntı yokmuş. drumu da korkuttum:)) poposunu tam çatıma dayamış kafası ile ayakları yanyana ayakları ile vurdukça aşağıya baskı yapıyormuş. sorun olmaz dedi. nst denen o şeyden de yaptı. bir sorun yokmuş. erken doğum belirtisi diye çok korkmuştum...:))
hareketleri de artık yeri yavaş yavaş daralacağı için azalacakmış. böyle şeyler olursa siz de endişe etmeyin kızlar. bir de kıramplar için magnezyum hafif iltihaplanma için fitil verdi.
boyu 42cm kilosıda 1600gr olmuş tam 9 gün ileride gözüküyor ama anne baba cüsseli olunca normal dedi... falan filannn.....:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?