Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

kızlar yok mu selam sabah.... Kaç gündür paylaşmamışız birşey.... Ben iyiyim sıcaklar bunaltıyor. Geceleri sular içinde kalıyorum...

oooyy ooy o sıcaklar beni de mahvetti dısarı adım atınca terlemeye baslıyorum evdede öyleyim gecede öyleyim yataga sıgamıyoruz eşimle sık sık uyanıyorum ateş gibi uyanıyorum bazen. Bikaç ay nasıl gecicek bilmiyorum bizde iyiyiz miniğimle cok şükür. Zaman gecmiyo sanki sürekli yerimde sayıyo gibiyim haftalar gecmiyo buaralar.

evet bana da öyle geliyoe gün gün geri sayım başladı. hala şaka gibi geliyor. gerçi bakınca da pek bir şey kalmadı. iki buçuk aydan düştüm artık. Allahtan alışveriş olaylarını bitirdim yoksa çocuk açıkta kalacakmış sizede tavsiyem bir an önce tamamlayın kızlar. aşırı sıcaklar kapıda:)))

aaay aynen ya halletmek gerek kısa zamanda bakalım ben ne zman baslıcam

tansiyonum düşük sıcakla oldum olası aram iyi değilokula gidip gelmk helede o sıcakta derslere devam etmek artık bildiğiniz işkence oldu haftaya sonn inanın en az bende çocuklar kadar dört gözle bekliyorum tatili!
alışveriş deynce de bi fena oluyorm benm daha aman aman bi hazırlığım yok zaten alışveriş yapacak vaktm de hiç olmadı kısacası okulun kapanmasına endeksliyim

merhaba arkadaşlar. evet sıcaklar fena bende geceleri uyuyamıyorum sıcaktan dolayı. ama tansiyon düşüklüğü yüksekliğinden iyidir amonra benimde düşük seyrediyo... aynen okul çok yorucu geliyor artık bu son dönemler özellikle daha yoğun ben bide mslek lisesindeyim son sınıfların çok ıvır zıvır işleri var şu önümüzdeki hafta bir bitsin diye dört gözle bekliyorum. sağlık versinde Allahım herşeyden önce o tabiii... artık ayakkabılarım sıkıyo sandaletle gidiyorum okula :) ben de aldım bişeler çok tatlı oluyolar ya minik minik şeyler öpüp kokluyorum onları... Rabbim kullanmayı nasip etsin inşallah hepinize sağlıklı günler arkadaşlar...

evet kızlar yaşasın biz öğretmenler için az kaldı tatile.... kızlar benim okul idaresi de seminer döneminde gelme biz hallederiz dedi. çok şükür yani doğum öncesi iznim yanmayacak... hele bir de 16 hafta olursa yaşadık kızlar... gerçi o da bir şehir efsanesine dönüştü. bizim gibi bu yasayı bekleyenlerin çocukları askerlik çağına geldiler. ama bakalım.

kızlar ya çok tatlı bebiş kıyafetleri.... ben çok fazla almışım bir sürü de sağdan soldan geldi. artık biberon dışında hiç bir şey almayacağım .... sağalıcakla kalın:)))

ooooyy oyyy bende yatamıyorum oraya dön buraya dön patlıyorum sıcaktan. Benimde düşük seyrediyo genelde ama hayatımı engellicek kadar etkilemiyo suanlık. Allah yardımcınız olsun ya bir sürü cocukla ugrasmakta zor küçüğü ayrı büyüğü ayrı iyiki varsınız. Aynen bende öpüp kokluyorum bazen sanki miniğim içindeymiş gibi kucagıma alıp aynada bakıyorum. Miniklerimize saglıgıyla bi kavusalım inş güle güle kullansınlar pisletsinler kussunlar :)

evet az kaldı inş. 16 hafta izininiz olur inş.daha fazla olsa keske ben bile isterdim. Cok az sanki. Ama dediğin gibi 16 haftayı bile kimler bekledi kimbilir. Gelecek yaz inş.cok gzel elbiseler alıcam suan alamıyorum tulum falan aldım ama cok hevesleniyorum bacaklarını poposunu gösteren elbiseler almayı aaahhh o kollarını bacaklarını göbüşünü poposunu bi ısırsam hayal ediyorum. Cok gzel yazlık kıyafetler var aah bi görebilsek hayırlısyla.. Ben daha tam bişey almadım bi ay daha beklicem. Sende saglıcakla kal canım miniğinleeee öptük hepinizi

aslında düşükte ii değil en ufacık bi aksilikte baygınlık geçirme durumun var zaten aklında bulunsn yüksek tnsiyon düşük tansiyondan daha az zarar verir insana hatta şunu derler yüksek tansiyondan en fazla felç olursun ama düşük tansiyon direk ölümdr!dikkat et ben hastanede kaldm kaç gün o zaman bir anda yığılıyodm hemşireler ölçüyo eski haline dönmüşanlanmıyor ne olduğu dikkat etmek lazım!
demek ki hepimiz tatili bekliyorz ne güzel yaao zaman şimdiden yaşasın tatil hoş geldin alışverişşşşş

senin çok mu düşük canım? benim 10-7 gibi çıkıyor genelde ama hiç baygınlık geçirmedim yığılmadım. sen ozaman limonlu su iç dengeler derler tansiyonu limon... sıcaklarda var aman güneş tepedeyken çıkmayalım arkadaşlar... ben de yaz nezlesi oldum bi sıcak bi rüzgar çarptı heralde. çok ağır atlatıyorum ama buna da şükür grip değilim en azından... az kaldı arkadaşlar okullar bitiyor yaz tatilimiz başlıyor bebişlerimize kavuşmamıza az kalıyor (Allahın izniyle tabiki...)... Hepimize sağlıklı hamilelikler ve mutlu sağlıklı bebişler :)

canm benm 8-9 oluyodu büyüğü ama artık 10a çıktı çk şükr şimdi biraz daha rahatım ama yine de belli olmuyo işte!!!
amannn hamilelik işte oluyo ufak tefek sıkıntılar ama bu halimize şükürrr rabbim beterinden saklasın
bizlere de bol bol sabır versin inş

herkese muhteşem bir cumartesi sabahından selamlar:)))

kızlar yaa hastaneden ne ile çıkartmayı düşünüyorsunuz bebişi portbebe mi yoksa ana kucağı mı daha mantıklı sizce...

herkese muhteşem bir cumartesi sabahından selamlar:)))

kızlar yaa hastaneden ne ile çıkartmayı düşünüyorsunuz bebişi portbebe mi yoksa ana kucağı mı daha mantıklı sizce...

merhaba canım...ben portbebeyle düşünüyorum canım ana kucagı uygunmudur ki daha yenidoğdu bilmiyorum ama bana göre en uygunu portbebe rahatca yatsın minik.

merhaba canım...ben portbebeyle düşünüyorum canım ana kucagı uygunmudur ki daha yenidoğdu bilmiyorum ama bana göre en uygunu portbebe rahatca yatsın minik.

bende portbebe aldım aslında anakucağının ayak örtüsü varsa o da olabilir. farketmez aslında gelsinler kucağımızada :) ahh kızlar zaman geçiyor yaa hala inanamıyorum 8. haftlar 10 küsürlü 20 küsürlü haftalar derken 30 lara geldik çok şükür... Rabbim utandırmasın inşallah...

kızlar bende port aldım. ana kucakları ne kadar ağır ben onu boşken bile taşıyamıyorum birde bebekle mümkün değil. aslında çok şık duruyorlar ve de bebeğin omurgaları için daha uygun gibi ama portbebe de çok tatlı oldu. Allahım içlerinde taşımayı da nasip etsin inş:)))

aynen canım ya baya yol aldık devamınıda nasip etsin rabbim saglıklı kavustursun yavrularımıza bizi

ben henüz almadım ama dün listemi hzırladım burada alısveriş yapacagım bi civil var yada yolumuz trabzona düşer gitme ihtimalimiz olursa bi cok bebek magazası var orada bakalım onlarada baslıcaz kısmetse. ana kucagı gercekten cok sık duruyo cokta güzel ama tasınma olayının zor oldugunu bilmiyodum kararsız kaldım şimdi. bi set buldum civilde 115 tl onu paylaşmak istiyorum onu alırım diye büyük ihtimal.
almalımıyım sizce

canım güzelmiş içinde ana kucağıda olsa kaçırma derdim :) fakat bizimki kışa denk gelcek o annenin vücuduna tkılan taşıma gereksiz ama diğerleri iyi. ben portbebe ve çantyı internetten indirimle 29 tl ye aldım. bi tek tek araştırsan belki daha uyguna gelir..

arkadaşım sadece kendi şahsi fikrimi söylüyorum beğendiğin set güzel ama ben set olayını pek sevmiyorum ve de çok gereksiz geliyor bana. sonra evde koyacak yer bulamıyoruz. ben de civilden aldım tekli aldım 55 liraya inan çantasını bile istemiyorum. oğluşum için çok kullanışlı bir sırt çantası aldım takarım sırtıma kucağımdada bebiş daha rahat olur diye düşündüm.
ana kucağı için de söylediğim gibi bebeğin omurgaları için falan rahat olur ama çok ağır ve kadın gücü yetmez gibi. düşünsene 3 kilo o olsa bebek de 3 4 kilo etti 7 kilo. bir kaç ay sonra 10 12 kilo falan olur.....

netten alsam iyi olur aslında indirimlide oluyo genelde ama cesaret edemiyorum ya gördüğüm gibi olmazsa falan ugrasmak istemiyorum. 29tlye cok iyi almıssın canım ya.

aynen bende set sevmiyorum hatta gerekli seyleri toplayıp ben set yapıyorum bazı seylerde. Kol çantası bana uygun cünkü heryere eşim bırakıyo sıkıntı olmaz kolda tutmam. Ana kucagıda belkş kullanmam veririm birine ama set genel olarak uygun ayrı ayrı alsam fazla tutar orada belki kullanmayacagım ana kucagı olur oda belki duruma göre. Bilmyrmki kararsızımda bakınıyorum bakalım son anda napıcam. Görüşler için teşekkürler arkadaşlar

kızlr dün hastaneye gittim. Aşağıya doğru çok baskı yapmaya başlamıştı 2 3 gündür. bir de hareketleri yavaşladı gibi olmuştu. çok şükür bir sıkıntı yokmuş. drumu da korkuttum:)) poposunu tam çatıma dayamış kafası ile ayakları yanyana ayakları ile vurdukça aşağıya baskı yapıyormuş. sorun olmaz dedi. nst denen o şeyden de yaptı. bir sorun yokmuş. erken doğum belirtisi diye çok korkmuştum...:))

hareketleri de artık yeri yavaş yavaş daralacağı için azalacakmış. böyle şeyler olursa siz de endişe etmeyin kızlar. bir de kıramplar için magnezyum hafif iltihaplanma için fitil verdi.

boyu 42cm kilosıda 1600gr olmuş tam 9 gün ileride gözüküyor ama anne baba cüsseli olunca normal dedi... falan filannn.....:)))

oooooy maş.canım ya aay hep iyi olsunlar insan nasıl mutlu oluyor. bende magnezyum kullanıyorum canım. afedersiniz iltihabımda yeşille sarı arası bişeydi bi ilaç verdi 7 tane tüp vardı onu vajinaya sık dedi bugün son günüm 1 hafta oldu ama sanki gene aynı yarın doktoru arıcam tekrar baslamam gerekirmi sorucam. poposu baskı yapıyodu demkki hareketler içinde nettende okuyorum haftalar ilerledikçe bunlaın olması normalmiş doktorunun dediği gibi ama insan gene endişeleniyo işte onlar yeterki iyi olsunda baska bişey istemiyo insan. magnezyum işe yarıyo ama agrıyı hafifletiyo magvital kullanıyorum ben suda eritiyorum güzelde tadı var limonlu bide içerken cok zevk alıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…