Aralık ayında hamiş olduğunu öğrenen anne adaylarının sanal buluşma noktası...

arkadaşlar bu benim ikinci yavrum olacak hayırlısı ile şu an mutluluğumu tek başıma yaşıyorum bir kızım var 3.5 yaşında Allah umudumuzu yarıda bırakmasın herkese hayırlı gebelikler dilerim şimdilik doktora gitmeyeceğim hele 5 haftayı bitirelim ondan sonra inşallah Bu arad cada isimli arkadaşım sana da hayır dualarımı gönderiyorum.Şunu belirteyim ben de mutluyum ama ilk bebişkomu 8 haftalıkken kaybetmiştim şu 8 hafta geçmeden içimde bi sızıltı olacak yine de...

kızlar tam rahim bölgemde ağrılar var. normal midir? ben şimdi 4+6 dayım. dr ya gitsem bişey der mi ki :) hepiniz hoşça kalın

benim kasıklarımda ağrı vardı hamilelikten sanıyodum ama idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi onu kullanıyorum 2 gündür baya iyi geldi. hamilelikte çok olurmuş idrar yolu enfeksiyonu. seninkide belki öyle olabilir bence doktora söylemelisin

teşekkür ederim arkadaşım... bende 3.5 haftalık olana kadar hiç umutlnamıyorum... tabiki içimde çok güzel hisler var. bu kez olacak diye ama 15 haftaya kadar max tereddüt:)))

ben çok erken bulduğum için henüz gitmedim dr a ve pazartesi gideceğim inş....

Belalarin 1. Kat semaya indigi SAFER Ayindayiz... Bu gece birinci gecesi. Efendimiz sav bugun ölüm hastaligna tutulmustur. Safer ayinda Levhi mahfuzdan 1. Kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu bela ve kazalar sene icine yayilmaktadir. Bu ayda hergün 100 defa La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim denilmelidir. Günde 100 defa okuyandan, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 cesit bela kaldirilir. Bilmeyen kardeslerimizide iletelim insaallah. "Kim hayra vesile olursa hayri yapan gibidir"

Allah yar ve yatdimcin olsun.
Peki neden tek basina yasiyorum dedin ?

Rabbime hamd olsun başta eşim olmak üzere bu durumu yaşayabileceğim insanlar çok ama herhalde kendim sindirmek istedim gebeliğimi cuma akşamı güzel bir sürpriz yaşatmayı düşünüyorum iyi bir baba ve iyi bir eş lakin beni gebeliklerimde fazla kasar fazla kural koyar galiba ondan çekiniyorum.

Kızlar sizde de gaz şişkinliği var mı?? Bende var ve gerilimler içindeyim :)))

arkadaşım meslektaşız seninle... geçmiş olsun.. şimdi nasıl yapacaksın okul işlerini... ben istesemde izne ayrılamıyorum zaten :)

ben özel okuldaym cavdacm bana izin falan yok gidip geliyorm hatta nöbetimide tutuyrm haliyle artık akşama dermanm kalmıyo ama sana tavsiyem boşluk buldukça otur ama ayaklarını uzatarak sonuçta her ne kadar aklımıza getirmemeye çalışsakta düşük tehlikemz devam ediyo!!!
sana neden izin yok

kızlar tam rahim bölgemde ağrılar var. normal midir? ben şimdi 4+6 dayım. dr ya gitsem bişey der mi ki :) hepiniz hoşça kalın

kasıklarına kramp vs girmesi çok normal cavdacım bebek rahime tutunuyo sonuçta ve rahim büyümeye başladğı içinde ağrılar sızılar norml!
çok su içmen lazım o zaman azalıyo ama sık sık ağrılar devam ederse idrar yolların enfeksiyon kapmış olablr
sakın tuvaletini tutma

Oooooooo isin birazcik zor gibi ama oda hersey iyi olsun istedigi icin sakiniyor sizi..

Allah aranizi daha iyi eylesin..

Peki nasil bir sürpriz hazirlayacaksin? Tasarladinmi kafanda ?

beta hcg 1500 ustu benımkı ama kese gorunmuyr.bos gebelık olblr yada dusuk dedı..=(

Bende 12.12.2012 tarihinde ölesine test yaptığımda öğrendim:) Allah herkese hayırlısı neyse onu nasip etsin. İnşallah hamileliğimiz sıkıntısız geçerrr

ben devlet okulundayım izin alabilirim ama ev aldık ve tek maaş evin ödemelerine yetmiyor bile... pek hesaba katmamıştık bebek olaylarını:)) zaten ben sabahçıyım ve az dersim çok sıkıntım yok okulda ama yine de yollar falan çileye dönüşüyor allah yardımcımız olsun ilk bebeğimi kaybettim, bu meleklerimzi melekler korur inş :)))

beta hcg 1500 ustu benımkı ama kese gorunmuyr.bos gebelık olblr yada dusuk dedı..=(

arkadaşım şunu unutma dr lar hem en kötü ihtima üzerinden yorum yaparlar. tabiki her durum bizler için ama yine de biz her durumda seninle dertleşmeye hazırız.... ben de daha dr a gitmedim bilinmezlikler içindeyiz yani:) Allah yardımcımız olsun:))

Hepinize hayırlı uğrluolsun bebişleriniz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaallah..Ben daha çok yeniyim çok acemiyim ve korku içindeyim bişey olacak diye,çok istiyorduk bir gün adetim geçince evde test yaptım çift çizgi çıkınca kana gittim beta hcg 49.19 .çıktı daha hemen doktora da gitmek istemiyorum,karnımda belimde ağrılar var hafif hafif Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın...

ben ilk olarak ayın 15ınde 35 olarak ögrendım değerimi salı günü ise yanı 18ınde bu deger 245 cıktı ama küçük oldğu için kese görünmedi doktor herşey yolunda dedi ama ben kasıklarımda ağrı ve adet sancıcı gıbı sancım oldugunu söyledım çok sıkta değil aslında ama doktorda düşük tehlıkesı olabılır dedı buda benı korkuttu sızlerde boyle ağrılar var mı?

sana kesin ve net şunu söylüyorum ki kesinlikle kendine çok dikkat et ve acemi dahi olsan hata yapma şansımız yok malesef... içinde sana Anne demeyi çok isteyen meleğinin hatırına istediklerini değil meleğinin isteklerini yap ve Allaha çok dua et:))) hemen dr ye gitmek bir katkı sağlamaz alttan muayene yaparlar kese görünmedi derler canının sıkılır... bende 6. haftamın içindeyim 4 gün sonra gideceğim inş keseye ve bebeği görebilmek içinnn:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…