kızlar tam rahim bölgemde ağrılar var. normal midir? ben şimdi 4+6 dayım. dr ya gitsem bişey der mi ki :) hepiniz hoşça kalın
arkadaşlar bu benim ikinci yavrum olacak hayırlısı ile şu an mutluluğumu tek başıma yaşıyorum bir kızım var 3.5 yaşında Allah umudumuzu yarıda bırakmasın herkese hayırlı gebelikler dilerim şimdilik doktora gitmeyeceğim hele 5 haftayı bitirelim ondan sonra inşallah Bu arad cada isimli arkadaşım sana da hayır dualarımı gönderiyorum.Şunu belirteyim ben de mutluyum ama ilk bebişkomu 8 haftalıkken kaybetmiştim şu 8 hafta geçmeden içimde bi sızıltı olacak yine de...
benim kasıklarımda ağrı vardı hamilelikten sanıyodum ama idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi onu kullanıyorum 2 gündür baya iyi geldi. hamilelikte çok olurmuş idrar yolu enfeksiyonu. seninkide belki öyle olabilir bence doktora söylemelisin
Allah yar ve yatdimcin olsun.
Peki neden tek basina yasiyorum dedin ?
Kızlar sizde de gaz şişkinliği var mı?? Bende var ve gerilimler içindeyim :)))
arkadaşım meslektaşız seninle... geçmiş olsun.. şimdi nasıl yapacaksın okul işlerini... ben istesemde izne ayrılamıyorum zaten :)
kızlar tam rahim bölgemde ağrılar var. normal midir? ben şimdi 4+6 dayım. dr ya gitsem bişey der mi ki :) hepiniz hoşça kalın
Rabbime hamd olsun başta eşim olmak üzere bu durumu yaşayabileceğim insanlar çok ama herhalde kendim sindirmek istedim gebeliğimi cuma akşamı güzel bir sürpriz yaşatmayı düşünüyorum iyi bir baba ve iyi bir eş lakin beni gebeliklerimde fazla kasar fazla kural koyar galiba ondan çekiniyorum.
pazartesi öğrendim beta hcg 381 çıktı :)) bende 3 ay önce düşük yaptım ama şu an bir terslik yok ama sürekli kanamam var mı diye kontrol ediyorum korkularım var hala dün doktora gittim çok erken kese görünmez dedi beta hcgnin 1500 üstü olması gerekiyormuş haftaya gel dedi aranızda dotora giden varmı kesesini gören?
beta hcg 1500 ustu benımkı ama kese gorunmuyr.bos gebelık olblr yada dusuk dedı..=(
ben özel okuldaym cavdacm bana izin falan yok gidip geliyorm hatta nöbetimide tutuyrm haliyle artık akşama dermanm kalmıyo ama sana tavsiyem boşluk buldukça otur ama ayaklarını uzatarak sonuçta her ne kadar aklımıza getirmemeye çalışsakta düşük tehlikemz devam ediyo!!!
sana neden izin yok
beta hcg 1500 ustu benımkı ama kese gorunmuyr.bos gebelık olblr yada dusuk dedı..=(
Hepinize hayırlı uğrluolsun bebişleriniz allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşaallah..Ben daha çok yeniyim çok acemiyim ve korku içindeyim bişey olacak diye,çok istiyorduk bir gün adetim geçince evde test yaptım çift çizgi çıkınca kana gittim beta hcg 49.19 .çıktı daha hemen doktora da gitmek istemiyorum,karnımda belimde ağrılar var hafif hafif Rabbim bebişlerimizi bize bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?