Insallah bu sefer olur canımIkinci deneme olacak :)
Aramiza hoşgeldin:) insallah göbüşlerimiz bebekle doksun:)Merhaba ben yeniyim aranızda. Bnde klomen kullanıyorum. Bu ay ikinci dernek olacak.hayırlısı artik
Klomen veripte cagirmamasi cok ilginc cunku klomen yumurtaliklarda kiste neden olabiliyor kesinlikle takip edilmesi gereken bi durum... bence ilac bittikten 5 gun sonra bir git derim kist yapabilirMerhaba kızlar ben de kasım sonunda klomen kullandım bitti bana doktor verdi ama hiç takibe çağırmadı bir ay sonrası için yumurta takibi yapicaz dedi suan kendim takip ediyorum ovulasyon testleriyle ne kadar ise yarar bilmiyorum
Ya evet herkeste okuyorum bunu doktor takibi yapılmış bana direk klomene baslayalim bu yumurta besleyici bi ilaç sonra adetinin üçüncü günü gel yumurta takibine baslicaz dediKlomen veripte cagirmamasi cok ilginc cunku klomen yumurtaliklarda kiste neden olabiliyor kesinlikle takip edilmesi gereken bi durum... bence ilac bittikten 5 gun sonra bir git derim kist yapabilir
Bende adeti bekliyorum bu ay ilk klomene baslamak için doktor ön bilgi verdi klomen kullanımı sonrası takip edecez yumurtanı 20 ml olana kadar dedi mutlaka git baktır tekrarYa evet herkeste okuyorum bunu doktor takibi yapılmış bana direk klomene baslayalim bu yumurta besleyici bi ilaç sonra adetinin üçüncü günü gel yumurta takibine baslicaz dedi
Birsey sorabilirmiyim? Klomene baslama sebebin neydi yani benim ultrasonda görünen pko lar ama bende tedirginim tutmayacak gibi geliyor daha simdiden senin adetlerin düzenlimiydi doktor neden tutmadı diye bir sebep söyleyebildimiBen bu ay 3.klomeni kullanicam galiba ve bu ayda olmazsa nolucak halim bilmem cok mutsuzum....sizler ne durumdasiniz kızlar....???haydi gelin destek olalim birbirimize...
İnş tutar canım sana dua edecemaz once son klomenimi ictim.ilk kez deniyorum bu ay.insAllah bir ise yarar bosuna bu ilaclari icip durmuyoruzdur.cok tedirginim cunku yan etkilerinden.
Ben beş sene önce falan pco tedavisi görmüştüm bir yıl kadar doğum kontrol hapı başka bişey yapmadım adetim ilk defa bu kadar çok gecikmisti iki ay kadar normalde ortalama 35 günde falan olur doktora gittim tarlusal verdi adetin üçüncü günü hormon testleri yapıldı herşey temiz di sadece lh yüksekti o da yine referans aralığında fazla değil önceki degerlerim bundan çok daha yüksekti herşey düzelmiş yani o arada ben de şaşırdım neyse çocuk düşünüyorum diyince klomen verdi bu ilaç yumurtalarını beslicek biraz takviye dedi bir ay sonra adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz dedi durum özetle bu canımBirsey sorabilirmiyim? Klomene baslama sebebin neydi yani benim ultrasonda görünen pko lar ama bende tedirginim tutmayacak gibi geliyor daha simdiden senin adetlerin düzenlimiydi doktor neden tutmadı diye bir sebep söyleyebildimi
Saol Cnm biz birkac aydir korunmuyoruz ama yasim 32 oldugu icin daha fazla beklemeyelim dedik.sen ne kadardir bekliyorsun?İnş tutar canım sana dua edecemacıkcası bende belirtilerinden tursıyorum yaa birde okudukca insanlar devamlı denemiş ins bizlerde çok beklemeyiz, senin ne kadardır bekleyişin sürüyor
Ama sizi neden o kdr gec cagirmis dr unuz?siz bence ilaciniz bitince kontrole gidin mutlaka.Ben beş sene önce falan pco tedavisi görmüştüm bir yıl kadar doğum kontrol hapı başka bişey yapmadım adetim ilk defa bu kadar çok gecikmisti iki ay kadar normalde ortalama 35 günde falan olur doktora gittim tarlusal verdi adetin üçüncü günü hormon testleri yapıldı herşey temiz di sadece lh yüksekti o da yine referans aralığında fazla değil önceki degerlerim bundan çok daha yüksekti herşey düzelmiş yani o arada ben de şaşırdım neyse çocuk düşünüyorum diyince klomen verdi bu ilaç yumurtalarını beslicek biraz takviye dedi bir ay sonra adetin üçüncü günü gel yumurta takibine de baslicaz dedi durum özetle bu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?