Amin insAllah.beklicez 2 ser hafta.guzel haberler veririz birbirimize umarim.Demekki benimki vaktimiz bol bi böyle akışına bırakalım duruma göre mi dedi ne hepsi bi değişik benimki en değişik çıktı kime dediysem şaşırdı ilacı haybeye içmiş gibi oldum iinşallah gebelikle gideriz doktorlarimiza artık
Yumurta gelişimi için ilaç verdi peki iğne falan var mi peşinde veya yumurta takibiBenim hormonlar normal degerler adet gecikmesi tüylenme kilo hiçbirsey yok sadece ultrasonda görünüyor iki üç farklı doktora gittim hepside ciddi boyutta degil çok iyi durumun diyor ama gebelik Olmuyor glifor verdi yumurta geliştirsin diye onlada olmadı esimede baktırdık sorun yok ama benim pkolarında cinsi huyu böyleymiş normal gibi hersey ama olmuyor
Isı takibi nasıl ya ilk defa duydum? Canım bak bebek istiyorsun sonucta ovülasyonda yapıyorsun eger muayene olmak sorun olmazsa git bi baksın nolacak banada bugün adetli degilmisin niye geldin dediler klomen için bilgi almak istedim doktor yinede muayene etti baktı esimede baktırmıstık onun sonuclarını da gösterdim şükür onda bir sorun yokmuşAy evet bana da garip geldi ama yumurta rezervi mi ne naneyse o öyle mi bakiliyomus ne ayrıca 21. Gün testi var onu da demedi biz doktordan çok şey biliyoz ama mecbur doktora da güvenmek zorunda kalıyoruz
Ben de yazdım bi yerde burda yumurtlama günlerim olabilirmiş zaten ovulasyon testine göre de durum öyle gösteriyor akıntı ve kasık ağrısi da eşlik etti bide grip olmasa hersey çok guzeldiEvet isi takibi mukemmel bi yontem.bi topik var burada sagolsun kizlarin tabloma bakarak her soyledikleri cikiyor.cok yardimci oluyorlar Allah razi olsun.
Bana basta altı ay glifor kullan en az dedi hatta baska doktorlar bir yıl kullan dedi ama ben artık gebelik istiyorum diye doktorumda klomen için yedi ay çok da kötü bir tarih degil yapalım dedi klomene adetin 2. Günü baslayacam yumurtlamanın basladıgı tarihde beni takibe alacak 20 ml olursa klomeni riske atmamak için iğne yapacak yumurta oluşmazsa zaten iğne yok veya oluşur kendi çatlarsa takibe göre degerlendirecekYumurta gelişimi için ilaç verdi peki iğne falan var mi peşinde veya yumurta takibi
Adetliyken de bakiyo doktorlar yanilmiyosam yoksa beni niye özellikle adet 3. Gün çağırdı yine zaten gittiğimde adet 3. Gündü kan olsa o gün de yapardı gel yumurta takibi yapi caz dediIsı takibi nasıl ya ilk defa duydum? Canım bak bebek istiyorsun sonucta ovülasyonda yapıyorsun eger muayene olmak sorun olmazsa git bi baksın nolacak banada bugün adetli degilmisin niye geldin dediler klomen için bilgi almak istedim doktor yinede muayene etti baktı esimede baktırmıstık onun sonuclarını da gösterdim şükür onda bir sorun yokmuş
O zaman benim doktor yumurta oluşup kendi catlasin olmazsa diğer ay geçelim aşama aşama demek istedi galiba bu ayı yumurta besleyerek gecirtti sadeceBana basta altı ay glifor kullan en az dedi hatta baska doktorlar bir yıl kullan dedi ama ben artık gebelik istiyorum diye doktorumda klomen için yedi ay çok da kötü bir tarih degil yapalım dedi klomene adetin 2. Günü baslayacam yumurtlamanın basladıgı tarihde beni takibe alacak 20 ml olursa klomeni riske atmamak için iğne yapacak yumurta oluşmazsa zaten iğne yok veya oluşur kendi çatlarsa takibe göre degerlendirecek
Olabilir canım hayırlısı olsun yaa peki klomenin etkileri oldumu sendede baya yan etkisi oluyormusO zaman benim doktor yumurta oluşup kendi catlasin olmazsa diğer ay geçelim aşama aşama demek istedi galiba bu ayı yumurta besleyerek gecirtti sadece
Ben hiç yan etki yaşamadım neler var ki ? Ben ayrıca iki ayı geckindir folik asitte alıyorumOlabilir canım hayırlısı olsun yaa peki klomenin etkileri oldumu sendede baya yan etkisi oluyormus
Mide bulantısı halsizlik ve baya bi kasık agrısı oluyormus ama kolay gecirende varBen hiç yan etki yaşamadım neler var ki ? Ben ayrıca iki ayı geckindir folik asitte alıyorum
Hiçbiri olmadı canım zaten adetin üçüncü günü hemen başladım adetten iki gün sonra da bitti bugün 16. Gün oldu işte ovulasyon takibiyle kendimce devam bakalım bu arada senin kistler ne kadar benim mesela beş sene önce iki yumurtalikta da 3.5 cmdi bi sene falan d.kontrol hapı kullandım sadece bi sene önce sadece sağda 2 cm vardı sol temiz di su an nerde ne var bilmiyorumMide bulantısı halsizlik ve baya bi kasık agrısı oluyormus ama kolay gecirende var
Gunluk ayni saatte icmeye ozen gosteraz once son klomenimi ictim.ilk kez deniyorum bu ay.insAllah bir ise yarar bosuna bu ilaclari icip durmuyoruzdur.cok tedirginim cunku yan etkilerinden.
Riseros aynı şeyi yaşadım ilk defa ilaçla adet oldum bu ay rahim filmi çekilmiştim o yüzden ve antibiuotiklerden yoksa bu kadar gecikmezdi iki ay olmuştu nerdeyse ilaç 6 günlüktü sabah akşam içtim ve bittikten 6 gün sonra regl oldum canımBende bu ay baslayacaktim ama hala başlayamadım geçen hafta perşembe gittim doktora her seferinde olduğu gibi adet icin tarlusal verdi günde 4 günde bitti ilaç ama hala adet olmadim bi olsam klomene başlayacağım ama
Aranızda böyle bi durum yaşayan var mı ki
Bu ayim bitti.ama bilmiyordum tesekkur ederim.yine icmek zorunda kalirsam dikkat edecegim mutlaka.Gunluk ayni saatte icmeye ozen goster
Benim de aynen böyle. .Bana basta altı ay glifor kullan en az dedi hatta baska doktorlar bir yıl kullan dedi ama ben artık gebelik istiyorum diye doktorumda klomen için yedi ay çok da kötü bir tarih degil yapalım dedi klomene adetin 2. Günü baslayacam yumurtlamanın basladıgı tarihde beni takibe alacak 20 ml olursa klomeni riske atmamak için iğne yapacak yumurta oluşmazsa zaten iğne yok veya oluşur kendi çatlarsa takibe göre degerlendirecek
Yarım başlıyorum klomene hadi hayırlısı bakalım :)
Adetim in 2. Günü bugün. Cuma çağırdıZeynep ben de yarın başlıyorum adetimin 5.günü dr ne zaman çağırdı yanına muayene için seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?