Ben ovulasyon testleriyle yumurtlama hiç takip edemedim. Ben kendimde pcoluydum. Doktor takibinde yumurtam çatlatıldı ve o şekilde gebe kaldım. İmkanınız varsa doktora gidin yumurtanız hakkında bilgi edinin..
onu bende duydum canim çok gitmekte istedim ama sonucta hepsi ayni tedaviyi uygulamiyo mu canim ya degistirim mi doktorumu ben cok memmunum ama bisey oldugunda arayip sorabiliyorum cebinden rahatim o konuda bu doktorda da bu kadar rahat olabilir miyim bide canim ayni seyi yapcak dimi klomen verip yumurtayi takibe alcak iliski gunlerini vercek farklı ne yapti sende
saol canim benim bu ayi atlatiyim bende gidiyim ona o zaman
Kimin kimden şifa bulacagi belli olmaz insallah sana da vesile olsunsaol canim benim bu ayi atlatiyim bende gidiyim ona o zaman
Bence bu ayi boş geçme hazir klomen kullanmissin. Sen git doktora yumurta boyutuna baksin, catlamaya yakinsa igne versin iliskiyide ona gore ayarlarsinDoktorum adet olursan gel dedi bu ay kontrole almıycak sanırım. Bende kendim takip edim diye düşünüp ovülasyon testi yapim dedim ama negatif olunca umusuzluğa kapıldım en iyisi beklemek
Kimin kimden şifa bulacagi belli olmaz insallah sana da vesile olsun
Doktorum adet olursan gel dedi bu ay kontrole almıycak sanırım. Bende kendim takip edim diye düşünüp ovülasyon testi yapim dedim ama negatif olunca umusuzluğa kapıldım en iyisi beklemek
Tamer değil kamer tezer özer yanlis birine de gitme de :) inşallah gerek kalmasinAmine Busra canim netten arastirdim 8 günüm kaldi test yapmaya belli olsun randevu alip gitçem Tamer bey e herkes çok memnunmuş teşekkür ederim canım benim tavsiyen için
Tamer değil kamer tezer özer yanlis birine de gitme de :) inşallah gerek kalmasin
Daha once hic duymadim malesef durumunuzu en iyi dr bilirselam kızlar bende sjögren sendromu+sistemik bağ dokusu romatizması var lupus sınırda çıktı dr dönem dönem lupusa dönen romatizma dedi. iki gebelik yaşadım birisi boş gebelikti. şimdi yeniden tüp bebek sürecine gireceğim ama kuruluk çok arttı bilemiyorum korkuyorum. önerileriniz var mı?
Yuksek ihtimal kortizon kullanman gerekecek ve kan sulandırıcı ki bu sjogren tedavisinde var olan şeyler prednol ve aspirin aliyor olman gerekiyor ayrica gebelikte de gebeligin devami icin veriliyor bu ilaclar bi tasla iki kus olmus olur... gecmis olsun...selam kızlar bende sjögren sendromu+sistemik bağ dokusu romatizması var lupus sınırda çıktı dr dönem dönem lupusa dönen romatizma dedi. iki gebelik yaşadım birisi boş gebelikti. şimdi yeniden tüp bebek sürecine gireceğim ama kuruluk çok arttı bilemiyorum korkuyorum. önerileriniz var mı?
çok teşekkürler sizin de mi romatizmal hastalığınız varYuksek ihtimal kortizon kullanman gerekecek ve kan sulandırıcı ki bu sjogren tedavisinde var olan şeyler prednol ve aspirin aliyor olman gerekiyor ayrica gebelikte de gebeligin devami icin veriliyor bu ilaclar bi tasla iki kus olmus olur... gecmis olsun...
Hayir saglikciyimçok teşekkürler sizin de mi romatizmal hastalığınız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?