Aminn inşallah çok korkuyorum bişey olacak diye birde boğzlarım çok ağrıyor sanki bebeğe zararı olacak diyede korkuyorumhayırlısı simdiden insallah mucizeni yakalarsin
Aminn inşallah çok korkuyorum bişey olacak diye birde boğzlarım çok ağrıyor sanki bebeğe zararı olacak diyede korkuyorum
merhaba eski bir yazin umarim bu zaman zarfinda hamile kalmissindir bende de cikolata kisti var ondan soruyorumBenim de 1,5sene oldu cnm tek fark bendeki cikolata kisti umarim bu ay hepimiz hamileyimmm yazalim buraya
merhaba ustunden bir sene gecmis gebe kalabildiniz mi ben de aynj durhmdayim siz de ne sorun var ben de cikolata kistibencede kandan baktır dırek ben bekleyemedım aldım yaptımkandanda adet günü baktırdım bu sefer bende belki direk kandan baktırırım daha cok var ya off zaman geçmiyor 7 ocak adet günüm
hayırlısı şimdiden canım incir aldım yiyorum ve suyunu içiyorum doktor 3 klomen yazmadı ısrarla benimde kaybedecek zamanım yok ve kendim 1 kutu daha aldım günde 3 tane içiyorum doktora söylemicem bakalım neler olacak benimde kontrolüm çarşamba insallah hakkımızda hayırlısı oluro zaman dedigin gibi incir iyi gelir bazi vucutlar boyle malesef.Bende polikistik over hastasiyim.bir dusuk bir kimyasal ve yine bugun klomenin ikinci gunundeyim.Allah bizlere once sabir sonrasinda bebeklerimize kavusmayi nasip etsin isimiz zor maalesef 28 inde kontrol var bakicaz bakalım ne olur sonuc
hayırlısı şimdiden canım incir aldım yiyorum ve suyunu içiyorum doktor 3 klomen yazmadı ısrarla benimde kaybedecek zamanım yok ve kendim 1 kutu daha aldım günde 3 tane içiyorum doktora söylemicem bakalım neler olacak benimde kontrolüm çarşamba insallah hakkımızda hayırlısı olur
valla kaybedecek birşeyim kalmadı ben zaten 6 yıl kaybetmişim en kötüsü tüp bebek yaptırrım kist zaten var pko hastasıyım umarım kist falan olmaz daha önce yapmadı bakalım neler olacak ama bazı şeyleri de göze almalıyız doktor beni daha önce tedavi etseydi zaten oda yazardı ısrarla durumumu söylediğime rağmen beni dinlemedi sonuçta ben bu tedaviyi daha önce gördüm ve yumurtalarım büyümediamin canım inşallah ama doktorunu dinleseydin keske ya kist yaparsa o daha kotu olur bu sefer iki ay kaybedersin seni cok iyi anlıyorum inan ama sabretmekten baska care yok Allah büyük Allah var o ne zaman ol derse olur icini ferah tut Allah a güven
valla kaybedecek birşeyim kalmadı ben zaten 6 yıl kaybetmişim en kötüsü tüp bebek yaptırrım kist zaten var pko hastasıyım umarım kist falan olmaz daha önce yapmadı bakalım neler olacak ama bazı şeyleri de göze almalıyız doktor beni daha önce tedavi etseydi zaten oda yazardı ısrarla durumumu söylediğime rağmen beni dinlemedi sonuçta ben bu tedaviyi daha önce gördüm ve yumurtalarım büyümedi
Merhaba oğlum haftaya 4aylık olcak:) hiç üzülme Rabbim nasip ettiği zaman hiçbişey engel değilmerhaba eski bir yazin umarim bu zaman zarfinda hamile kalmissindir bende de cikolata kisti var ondan soruyorum
Kızlar bende yeni ilk kullandim klomen ayın 16 sinda ohnrmi vuruldum yumurtalik larim çatlati bu gün 14 .günüm heyecanla bekliyor um inslh bu ay hepimiz hamile kalırız allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Kızlar herkese hayırlı akşamlar.. Ben iki ay üst üste klomen kullandım ama hamile kalamadım. Bu ay doktorum Menogon iğne verdi bir hafta kullanacağım. Daha önce duyan var mı bu iğneyi?
Bu ay olsun artık inşallahhyumurta gelisimi icin yine klomenden daha fazla ostrojen salgiliyo daha iyi gelistiriyo canım Allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah
Bu ay olsun artık inşallahhsağlıkla tabii
Merhaba, bende polikistik over sendromu var. Yaklaşık 4 yıldır denemelerimize karşılık bebek sahibi olamadık. Doktorum klomen verdi ve adetimin 14. günü gün aşırı ilişki verdi. Aynı anda kendim ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum bugün adetimin 13. günü daha yumurtlama başlamadı. Yumurtlama klomen kullanımı sonucunda da oluşmazsa diye düşünüyorum. Yardımcı olurmusunuz
Bende pkoluyum canim iğne ile yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi yaptim ve o ay hamile kaldim canim..darisi başina sikinti yapma pko engel değil gebeliğe..Merhaba, bende polikistik over sendromu var. Yaklaşık 4 yıldır denemelerimize karşılık bebek sahibi olamadık. Doktorum klomen verdi ve adetimin 14. günü gün aşırı ilişki verdi. Aynı anda kendim ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum bugün adetimin 13. günü daha yumurtlama başlamadı. Yumurtlama klomen kullanımı sonucunda da oluşmazsa diye düşünüyorum. Yardımcı olurmusunuz
yumurtlama tarihlerimiz normale göre geç olucak ozaman çünkü normal adet görenin 14. gün başlıyor ben evde ovulasyon testi yapıyorum hala başlamadıBende pkoluyum canim iğne ile yumurtam büyüdü sonra çatlatma iğnesi yaptim ve o ay hamile kaldim canim..darisi başina sikinti yapma pko engel değil gebeliğe..
Merhaba, bende polikistik over sendromu var. Yaklaşık 4 yıldır denemelerimize karşılık bebek sahibi olamadık. Doktorum klomen verdi ve adetimin 14. günü gün aşırı ilişki verdi. Aynı anda kendim ovülasyon testiyle yumurtlama takibi yapıyorum bugün adetimin 13. günü daha yumurtlama başlamadı. Yumurtlama klomen kullanımı sonucunda da oluşmazsa diye düşünüyorum. Yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?