Aralık ayında klomen kullananlar destekleşelim...

1 sene uğraştım klomen çatlama iğnesi derken yok birsey olmadi 1 çocuğum olmasına rağmen hamile kalamıyorum 8 sene sonra istiyorum olmuyor ve araştırdım çok iyi diyorlar bir doktor buldum bakalim neler ollcak

1 sene uğraştım klomen çatlama iğnesi derken yok birsey olmadi 1 çocuğum olmasına rağmen hamile kalamıyorum 8 sene sonra istiyorum olmuyor ve araştırdım çok iyi diyorlar bir doktor buldum bakalim neler ollcak

hayirlisi olsun sende bi tane varmis bizde oda yok Rabbim gonlune gore versin insallah taktiri ilahi

İnşallah hislerin yanilmiyordur ama kendini cok kaptirma canim

yok be canım ya kaptirmiyorum aksi taktirde bir yil beklemezdim zaten nasipten ote köy yok Allah herseyin hayırlısını biliyor zor bi yildi is değiştirdim falan kotu zamanlar gecirdim simdi hazir hissediyorum anca bakalım hayırlısı olsun

bende öyle yapıyorum bi yil once ilk tedavimde hamile kalmıştım yine demiştim hissediyorum diye burdaki arkadaşlarım dedi kaptirma uzulme diye sonuc pozitif oldu ama sonu husranla bitti kaybettim melegimi herseyi Allah a biraktim ben o herseyin en dogrusunu biliyor cunku

Arkadaşlar 2 yıldır sebepsiz infertilite yaşıyoruz aralıkta klomen kullandım.Bugün adetim 2 gün gecikti ve idrar testi yaptım.Umutlanmak istemiyorum ama ikinci çizgi silik gibi demi?

Eklentiler

• IMG_3853.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 71
kızlar bende pko hastasıyım 5 yıldır evliyim bebek yok hala bir düşüğüm var oda iğne ile oldu cuma günü klomen kullanmaya başlıyacağım doktor günde iki defa kullanacaksın dedi ama bana yeterli gelmiyor dedim duruma göre arttıracak size sorum klomenle birlikte ne yer ne içersem yumurtalarım büyür tecrübeli arkadaşlardan destek bekliyorum incir yemeyi düşünüyorum

bu kadar takma oluruna birak sen istemesende yumurtan buyuyo bu ilac buna yariyo

benimki klomene dirençli malesef

o zaman dedigin gibi incir iyi gelir bazi vucutlar boyle malesef.Bende polikistik over hastasiyim.bir dusuk bir kimyasal ve yine bugun klomenin ikinci gunundeyim.Allah bizlere once sabir sonrasinda bebeklerimize kavusmayi nasip etsin isimiz zor maalesef 28 inde kontrol var bakicaz bakalım ne olur sonuc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…