ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Ediyorum canim kendime her dua ettigimde herkese ediyorumm. Ben baslayamadim malesef aralik adetiyle baslicaktim kist cikti ocqk adetimi bekliyorumm. Bu gun baktirdim ne durumda yiye 22 mm olmus insallah daha cok buyumez

Gayet iyi 22 m canım
Yarın bakalım benimkiler kaç mm

İnşallah tutunur canım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

Kızlar benimde 26 aralıkta başladı tedavim 27 yaşındayım ilk tüp bebek olacak inşallah son olur bugün muayenem var dualarınızı bekliyorum

Toplama anestezi li
Transfer anestessiz olacakmış bana
Zor mu acaba ?
Toplama sonrası ağrın olabilir öğün istirahat et. Sonra sıkıntı YÖK. O ağrı da böyle et eziği gibi hissettim sanki hamlamış karın kaslarım öyle birşey. Ama transferde sıkıntı YÖK muayne gibi o

İnşallah kolay geçer

Kızlar günaydın dün muayenemi oldum doktorum çatlatma iğnemi verdi gece 23.00 da yaptım pazartesi 11.00 da opu yapılacak dualarınızı bekliyorum birde dün e2 4856 progesteron 1.39 çıktı. Heyecandan doktoruma soramadım sizce bi sıkıntı var mı ? Birde bugün çok bel ağrım var yumurtalardan kaynaklanıyo olabilir mi

değerlerin gayet iyi canım bel ağrın yumurtaların büyüdüğü için olabilir hayırlı olsun tedaviniz inşallah kaliteli yumurtalarınız olur

E 2 de her 200 deger icin 1 yumurta diyorlar canimm insallah dolu cikarsa 18-20 yumurtan olur. İnsallah kalitelidir ve bol bol kaliteli embriyon olur hayirli olsunn

Transferin 5.günü ve bende zerre belirti yok. Bugün transfer sonrası ilk duşumu aldım. Yarın işe başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…