amin inşallah canımTedavin hayırlu olsun canım. Benimde transferimde bugün 3.günüm bitti ama resmen geçmiyor bir türlü ilk denemem benimde. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın
geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda geçerEdiyorum canim kendime her dua ettigimde herkese ediyorumm. Ben baslayamadim malesef aralik adetiyle baslicaktim kist cikti ocqk adetimi bekliyorumm. Bu gun baktirdim ne durumda yiye 22 mm olmus insallah daha cok buyumez
Ediyorum canim kendime her dua ettigimde herkese ediyorumm. Ben baslayamadim malesef aralik adetiyle baslicaktim kist cikti ocqk adetimi bekliyorumm. Bu gun baktirdim ne durumda yiye 22 mm olmus insallah daha cok buyumez
daha dün transfer oldu bu günler geçmek bilmiyor pazartesiye kadar dinlenip sonra çalışmayı düşünüyorum yoksa zaman geçmiyor ben de pko hastasiyim 2.5 yıldır evliyim daha once ignelerle tedavi gördüm normal yollarla olmasını denedik ama olmadı bu deda doktorum tüp bebek önerdi yaptık hayırlısı ile olur inşallah
3buçuk yıllık evliyim eşimde morfoloji ve hareket sıkıntısı var aşamadık bir türlüKizlar merak ettim kac yillik evlisiniz. problemleriniz neler. Nasil cozmeye calisiyorsunuz. Bende pko var 4,5 yildir ugrasiyorum
amin inşallah hepimizinİnşallah tutunur canım
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
Toplama anestezi liamin inşallah hepimizin
Toplama sonrası ağrın olabilir öğün istirahat et. Sonra sıkıntı YÖK. O ağrı da böyle et eziği gibi hissettim sanki hamlamış karın kaslarım öyle birşey. Ama transferde sıkıntı YÖK muayne gibi oToplama anestezi li
Transfer anestessiz olacakmış bana
Zor mu acaba ?
canım benim toplama ve transfer ikisi de anestesi ile yapıldı ama transferi normal tapanlar çok ağrımıyor diyorlar çok kısa sürüyor zatenToplama anestezi li
Transfer anestessiz olacakmış bana
Zor mu acaba ?
Toplama sonrası ağrın olabilir öğün istirahat et. Sonra sıkıntı YÖK. O ağrı da böyle et eziği gibi hissettim sanki hamlamış karın kaslarım öyle birşey. Ama transferde sıkıntı YÖK muayne gibi o
canım benim toplama ve transfer ikisi de anestesi ile yapıldı ama transferi normal tapanlar çok ağrımıyor diyorlar çok kısa sürüyor zaten
Hosgeldin canim hayirli olsun tedavinnKızlar benimde 26 aralıkta başladı tedavim 27 yaşındayım ilk tüp bebek olacak inşallah son olur bugün muayenem var dualarınızı bekliyorum
değerlerin gayet iyi canım bel ağrın yumurtaların büyüdüğü için olabilir hayırlı olsun tedaviniz inşallah kaliteli yumurtalarınız olurKızlar günaydın dün muayenemi oldum doktorum çatlatma iğnemi verdi gece 23.00 da yaptım pazartesi 11.00 da opu yapılacak dualarınızı bekliyorum birde dün e2 4856 progesteron 1.39 çıktı. Heyecandan doktoruma soramadım sizce bi sıkıntı var mı ? Birde bugün çok bel ağrım var yumurtalardan kaynaklanıyo olabilir mi
E 2 de her 200 deger icin 1 yumurta diyorlar canimm insallah dolu cikarsa 18-20 yumurtan olur. İnsallah kalitelidir ve bol bol kaliteli embriyon olur hayirli olsunnKızlar günaydın dün muayenemi oldum doktorum çatlatma iğnemi verdi gece 23.00 da yaptım pazartesi 11.00 da opu yapılacak dualarınızı bekliyorum birde dün e2 4856 progesteron 1.39 çıktı. Heyecandan doktoruma soramadım sizce bi sıkıntı var mı ? Birde bugün çok bel ağrım var yumurtalardan kaynaklanıyo olabilir mi
Bazi arkadaşları miz gebeligin 6. haftalarinda bile belirti yok diyorlar :)) Doktorlar belirti aramayin diyor zaten siz gönlünuzu ferah tutunTransferin 5.günü ve bende zerre belirti yok. Bugün transfer sonrası ilk duşumu aldım. Yarın işe başlayacağım
Allah razı olsun canım bekleyen herkes için en güzel haberleri alırız inşallahE 2 de her 200 deger icin 1 yumurta diyorlar canimm insallah dolu cikarsa 18-20 yumurtan olur. İnsallah kalitelidir ve bol bol kaliteli embriyon olur hayirli olsunn
Allah razı olsun canım hepimiz için inşallahdeğerlerin gayet iyi canım bel ağrın yumurtaların büyüdüğü için olabilir hayırlı olsun tedaviniz inşallah kaliteli yumurtalarınız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?