ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Amin canım insallah

Arkadaşlar bu süreçte neler yiyorsunuz bir makalede okudum ananas.kivi .havuç suyu iyi oluyormuş dün havuç suyu içmiştim bugün ananas ve kivi yedim sizlerle de paylaşayım dedim

Yarın kontrol bakalım
Pazartesi toplama büyük ihtimalle dedi doktorum
Ne gibi bilgiler canım ?
Guzel haberler bekliyoruz canim. Yaptigim liste icin demistim eksik bilgileri olanlar hatirlatsin doldurayim diye
Arkadaşlar bu süreçte neler yiyorsunuz bir makalede okudum ananas.kivi .havuç suyu iyi oluyormuş dün havuç suyu içmiştim bugün ananas ve kivi yedim sizlerle de paylaşayım dedim
İgne asamasinda ben incir pekmez cig findik fistik falan yicem. Transfere kadar da nar suyu icicem. Rahmi kalinlastiriyomus

Kızlarr ben acayippp acıkıyorum doymuyorum resmen transferden sonra böyle olan var mı ?
İlacckullabmaya basladigim an benim istah aciliyodu canimm

Nerede liste canım

Kizlar merak ettim kac yillik evlisiniz. problemleriniz neler. Nasil cozmeye calisiyorsunuz. Bende pko var 4,5 yildir ugrasiyorum

Yaşım 27
İlk deneme
Transfer ne zaman bakalım
Toplama pazartesi canım

Kizlar merak ettim kac yillik evlisiniz. problemleriniz neler. Nasil cozmeye calisiyorsunuz. Bende pko var 4,5 yildir ugrasiyorum
Ben 2.5 senelik evliyimm son 1 yıldır cocuk istiyoruz.
Tüplerimde tıkanıklık var benim. 27 yaşındayım ve ilk denemem

daha dün transfer oldu bu günler geçmek bilmiyor pazartesiye kadar dinlenip sonra çalışmayı düşünüyorum yoksa zaman geçmiyor ben de pko hastasiyim 2.5 yıldır evliyim daha once ignelerle tedavi gördüm normal yollarla olmasını denedik ama olmadı bu deda doktorum tüp bebek önerdi yaptık hayırlısı ile olur inşallah

Tedavin hayırlu olsun canım. Benimde transferimde bugün 3.günüm bitti ama resmen geçmiyor bir türlü ilk denemem benimde. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasın

Doktoruma hemen hemen her kadında olan tedavisi en kolay hastalık çeşitidir demişti pko için
Evet şimdi gördüm canım
Transfer ne zaman öğrenince yazarım
Dua beklerim
Sen ne aşamadasın ?
Ediyorum canim kendime her dua ettigimde herkese ediyorumm. Ben baslayamadim malesef aralik adetiyle baslicaktim kist cikti ocqk adetimi bekliyorumm. Bu gun baktirdim ne durumda yiye 22 mm olmus insallah daha cok buyumez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…