- 26 Aralık 2017
- 2.767
- 3.868
- 133
- 42
Amin canım insallahInanır mısınız bılmem ben de herkese dua edıyorum ve herkesın olacak gıbı gelıyor.. attan dusenı attan dusen anlar mısalı ınsan kendısıyle aynı seylerı yasayan bırılerının daha oldugunu bılınce. Ve hıslerini paylaşınca daha da rahatlıyorhepimiz seneye bu bebeler neden gazlı topıclerınde bulusuruz ınsallah
Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun. diger bilgililerini de verirsen onlarida doldururum
yaşınız. kaçıncı denemeniz transferiniz oldu ise hangi tarihte yaptınızYarın kontrol bakalım
Pazartesi toplama büyük ihtimalle dedi doktorum
Ne gibi bilgiler canım ?
Guzel haberler bekliyoruz canim. Yaptigim liste icin demistim eksik bilgileri olanlar hatirlatsin doldurayim diyeYarın kontrol bakalım
Pazartesi toplama büyük ihtimalle dedi doktorum
Ne gibi bilgiler canım ?
İgne asamasinda ben incir pekmez cig findik fistik falan yicem. Transfere kadar da nar suyu icicem. Rahmi kalinlastiriyomusArkadaşlar bu süreçte neler yiyorsunuz bir makalede okudum ananas.kivi .havuç suyu iyi oluyormuş dün havuç suyu içmiştim bugün ananas ve kivi yedim sizlerle de paylaşayım dedim
İlacckullabmaya basladigim an benim istah aciliyodu canimmKızlarr ben acayippp acıkıyorum doymuyorum resmen transferden sonra böyle olan var mı ?
yaşınız. kaçıncı denemeniz transferiniz oldu ise hangi tarihte yaptınız
Guzel haberler bekliyoruz canim. Yaptigim liste icin demistim eksik bilgileri olanlar hatirlatsin doldurayim diye
İgne asamasinda ben incir pekmez cig findik fistik falan yicem. Transfere kadar da nar suyu icicem. Rahmi kalinlastiriyomus
İlacckullabmaya basladigim an benim istah aciliyodu canimm
Kizlar merak ettim kac yillik evlisiniz. problemleriniz neler. Nasil cozmeye calisiyorsunuz. Bende pko var 4,5 yildir ugrasiyorum
Bakmak kolay olsun diye ilk sayfada yeniliyorum cnmNerede liste canım
Ne illet bisimis bu pko ne kadar cok kiside varmis7 yıllık evliyim canım
Polikistik over dedi doktorum
Ben 2.5 senelik evliyimm son 1 yıldır cocuk istiyoruz.Kizlar merak ettim kac yillik evlisiniz. problemleriniz neler. Nasil cozmeye calisiyorsunuz. Bende pko var 4,5 yildir ugrasiyorum
Ne illet bisimis bu pko ne kadar cok kiside varmis
Doktoruma hemen hemen her kadında olan tedavisi en kolay hastalık çeşitidir demişti pko içinBakmak kolay olsun diye ilk sayfada yeniliyorum cnm
hayırlısı olsun inşallah olur27 yaşındayım
İlk deneme olacak
Pazartesi toplama
Transfer ne zaman bakalım ?
hayırlısı olsun inşallah olur
Tedavin hayırlu olsun canım. Benimde transferimde bugün 3.günüm bitti ama resmen geçmiyor bir türlü ilk denemem benimde. Allah emeklerimizi boşa çıkartmasındaha dün transfer oldu bu günler geçmek bilmiyor pazartesiye kadar dinlenip sonra çalışmayı düşünüyorum yoksa zaman geçmiyor ben de pko hastasiyim 2.5 yıldır evliyim daha once ignelerle tedavi gördüm normal yollarla olmasını denedik ama olmadı bu deda doktorum tüp bebek önerdi yaptık hayırlısı ile olur inşallah
Ediyorum canim kendime her dua ettigimde herkese ediyorumm. Ben baslayamadim malesef aralik adetiyle baslicaktim kist cikti ocqk adetimi bekliyorumm. Bu gun baktirdim ne durumda yiye 22 mm olmus insallah daha cok buyumezDoktoruma hemen hemen her kadında olan tedavisi en kolay hastalık çeşitidir demişti pko için
Evet şimdi gördüm canım
Transfer ne zaman öğrenince yazarım
Dua beklerim
Sen ne aşamadasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?