ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

yazdiklariniz benimkine çok benziyor ben de dün transfer oldum 5.gün iki embriyo transfer edildi bende de bel ağrısı var inşallah olumlu sonuç alırız sizinki benden iki gün önce olduğu için çok merak ediyorum

Arkadaşlar transfer yaptıktan sonra normal hayatınıza devam mı ediyorsunuz yoksa dinleniyor musunuz ben çalıştığım için rapor aldım evde dinleniyorum kimisi dinlen kimisi normal devam et diyor kararsız kaldım

daha önceki tedavimde ben kullanırken adet oldum siz olmazsınız inşallah
Daha önceki transferlrmde olmadım ama bu sefer döngüm çok kısaldı . Bebişim tutunduysa olmam zaten. tutunmadıysa da allahın takdiri artık akışına bıraktık canım.

Ya kızlar ben evdeyim dinleniyorum salı transfer olduk pazartesine kadar raporuyum. Evde bol bol yürüyorum ama yavaş hareket ediyorum bol bol su içiyorum su hayattır sonuçta

Kızlar merhaba transferimi oldum geldim. İnşallah sımsıkı tutunur.

3. Gün embriyosuydu doktorun 1. Kalite olduğunu söyledi iyi yani ama 6 hücreli. Genelde 6-9 hücre yazıyor ama tedirgin oldum 6 olmasından. Bu şekilde olan duydunuz mu ?

Kızlar bugün 2.günüm. Belirti aramak için çok erken elbette ama kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti falan yok bende arada kısa süreli batmalar yaşıyorum hepsi bu.. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Arkadaşlar merhaba
3ocakta transfer oldum.. transfer oncesı kullandıgım ılaclara aynen devam edıyorum. Transfer oncesınde delı gıbı usuyen kat kat gıyınen ben, dunden berı atesler basıyor cok sıcaklıyorum.atesımı olcturdum atesım de yok Basına boyle bısey gelen var mı?

Ben

ya bende sıcak filan yok aksine üşüyorum ara sıra bende mi sorum var acaba
Canım herkes de aynı şey olmuyor zaten belki de ben değilim sen hamilesin .bence ikimiz de hamiş oluruz inşallah hatta hepimizzzzzah keşke olsa

Inanır mısınız bılmem ben de herkese dua edıyorum ve herkesın olacak gıbı gelıyor.. attan dusenı attan dusen anlar mısalı ınsan kendısıyle aynı seylerı yasayan bırılerının daha oldugunu bılınce. Ve hıslerini paylaşınca daha da rahatlıyorhepimiz seneye bu bebeler neden gazlı topıclerınde bulusuruz ınsallah

Amiiiiiinnn

Canım ne güzel yazmışsın inşallah hayal kurımlıkları bu defa bizi bulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…