Kasıklarımda batma var benim özellikle yürüyünceKızlar belirti yaşayan var mı
Batma tam olarak nasıl bişi ya peki :) benim de uzanınca oluyor ama adet ağrısı gibi değil sanki değişik bişi değil miKasıklarımda batma var benim özellikle yürüyünce
Böyle anlık sızlama gibi canım ağrı değil ben adım atarken oluyor kısa süreli birşey :)Batma tam olarak nasıl bişi ya peki :) benim de uzanınca oluyor ama adet ağrısı gibi değil sanki değişik bişi değil mi
Keske au belirti arama huyumuzdan vazgecebilsek :) icini ferah tut canim insallah pozitif olurİnşallah hepimizin iyi olur sonucu. Şimdilik uzanınca kasigimda bi sizlama oluyor başka da bişi yok.
Benim 3.gun embriyosunda 7.gun hayalet cizgi cikmisti. 9.gun belirmisti ama sonra kimyasal yasadim nasip olmadi varsa cikar canim.Kızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde test yapsam çıkar mı ?
Aynıyız seninle sen yap olursa bende yapayımKızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde test yapsam çıkar mı ?
Cesaret edersem yapıcam :)Aynıyız seninle sen yap olursa bende yapayım
Canim aynı gün transfer olmusuz .Benim 3.gün embriyosu. yaş 39Ben ben ben de varım.
Deneme:3
Transfer tarihi:3 ocak
Beni de ekler misiniz lütfen
Rabbim buradaki herkesi evlat sahibi olmaya nasip eder inşallah. Bu ay ve 2018 bizlere ugurlu gelir inşallah kızlar.Canim aynı gün transfer olmusuz .Benim 3.gün embriyosu. yaş 39
Hayirli olsun. Ben de 29 yasindayim 5.gun embriyosu 2.kalite transfer edildi bana. Sizin tek embriyo mu?Canim aynı gün transfer olmusuz .Benim 3.gün embriyosu. yaş 39
.Hayirli olsun. Ben de 29 yasindayim 5.gun embriyosu 2.kalite transfer edildi bana. Sizin tek embriyo mu?
Hayirli olsun. Ben de 29 yasindayim 5.gun embriyosu 2.kalite transfer edildi bana. Sizin tek embriyo mu?
Tesekkur ederim canimm
Niye ki 3.embriyolarindan tutup 5.gun tutmayan cok var ustelik 1.kaliteymis bence umudunu yuksek tutmalisin.
Benim ne yazikki 1 yumurtam olustu.31.aralıkta döllenme. 1 .kalite oldu. 3.gün embriyo. Daha öncesinde yumurta kalitesiz. Hiç döllenemedi bile.o yüzden sükrediyorum. Benimde kaderi bu
AynenYa çok fena sancılarım var benim adet gibi mahvoldum sanırım.
azalma olablir ama kötü bi sayı değil canımKızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Benim 11 tane toplanmıştı 5 tanesi 5.güne gelip dondurulmuştu cnm kötü bi değer değil seninkide telaşlanmaKızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Teşekkür ederim evet mutluyum inanıyorum. Buna da şükür diyip .sürekli dua ediyorum.Rabbim isterse olur.inşallah hepimizin yüzü gülerNiye ki 3.embriyolarindan tutup 5.gun tutmayan cok var ustelik 1.kaliteymis bence umudunu yuksek tutmalisinbizimkinin de olmama ihtimali var blast olmasina ragmen. Biraz da allahin takdiri
Teşekkür ederim canımsin. Yok yok Moralimızı her daim yüksek tutuyoruz.inanıyoruz şükür ediyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallahNiye ki 3.embriyolarindan tutup 5.gun tutmayan cok var ustelik 1.kaliteymis bence umudunu yuksek tutmalisinbizimkinin de olmama ihtimali var blast olmasina ragmen. Biraz da allahin takdiri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?