ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

İnşallah hepimizin iyi olur sonucu. Şimdilik uzanınca kasigimda bi sizlama oluyor başka da bişi yok.
Keske au belirti arama huyumuzdan vazgecebilsek :) icini ferah tut canim insallah pozitif olur
Kızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde test yapsam çıkar mı ?
Benim 3.gun embriyosunda 7.gun hayalet cizgi cikmisti. 9.gun belirmisti ama sonra kimyasal yasadim nasip olmadi varsa cikar canim.

Hayirli olsun. Ben de 29 yasindayim 5.gun embriyosu 2.kalite transfer edildi bana. Sizin tek embriyo mu?
.
Benim ne yazikki 1 yumurtam olustu.31.aralıkta döllenme. 1 .kalite oldu. 3.gün embriyo. Daha öncesinde yumurta kalitesiz. Hiç döllenemedi bile.o yüzden sükrediyorum. Benimde kaderi bu
Hayirli olsun. Ben de 29 yasindayim 5.gun embriyosu 2.kalite transfer edildi bana. Sizin tek embriyo mu?

.
Benim ne yazikki 1 yumurtam olustu.31.aralıkta döllenme. 1 .kalite oldu. 3.gün embriyo. Daha öncesinde yumurta kalitesiz. Hiç döllenemedi bile.o yüzden sükrediyorum. Benimde kaderi bu
Niye ki 3.embriyolarindan tutup 5.gun tutmayan cok var ustelik 1.kaliteymis bence umudunu yuksek tutmalisin bizimkinin de olmama ihtimali var blast olmasina ragmen. Biraz da allahin takdiri

Kızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?

Kızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Benim 11 tane toplanmıştı 5 tanesi 5.güne gelip dondurulmuştu cnm kötü bi değer değil seninkide telaşlanma

Niye ki 3.embriyolarindan tutup 5.gun tutmayan cok var ustelik 1.kaliteymis bence umudunu yuksek tutmalisin bizimkinin de olmama ihtimali var blast olmasina ragmen. Biraz da allahin takdiri
Teşekkür ederim evet mutluyum inanıyorum. Buna da şükür diyip .sürekli dua ediyorum.Rabbim isterse olur.inşallah hepimizin yüzü güler
Teşekkür ederim canımsin. Yok yok Moralimızı her daim yüksek tutuyoruz.inanıyoruz şükür ediyoruz Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…