İyi haftalar canım valla hayatım boyunca Regl olmayı hiç bu kadar beklememişimdirİyi haftalar kizlarr kimler napti bakalimm nasilsinizz ne durumdasinizz
benim 19 ocakta transferim var bir sorun cikmazsa cok heyecanlıyım siz ne durumdasiniz?İyi haftalar kizlarr kimler napti bakalimm nasilsinizz ne durumdasinizz
Bende ayni durumdayimm 1 hafta var daha zaman gecmek bilmiyorr.İyi haftalar canım valla hayatım boyunca Regl olmayı hiç bu kadar beklememişimdir
Hayirli olsun canim tedavinn insallah guzel sonuclanirr.benim 19 ocakta transferim var bir sorun cikmazsa cok heyecanlıyım siz ne durumdasiniz?
sabret canim guzel olcak insallah. Kuzunun annesi diye bi kullanici var onun da 3.gunmus gecenlerde pozitifti hatta cift embriyoydu sanirim. Allah nasip edecekse 3e 5 e bakmazBen de 5 ocakta transfer oldum 3. Gün embriyosuydu. Bilmiyorum 3. Gün olup da olan var mı ama yine de umutla bekliyorum. Belirti aramıyorum zaten de yok bi belirti şimdilik.
İnşallah hepimizin iyi olur sonucu. Şimdilik uzanınca kasigimda bi sizlama oluyor başka da bişi yok.sabret canim guzel olcak insallah. Kuzunun annesi diye bi kullanici var onun da 3.gunmus gecenlerde pozitifti hatta cift embriyoydu sanirim. Allah nasip edecekse 3e 5 e bakmaz
amin canim insallah hepimiz güzel haberleri alırızHayirli olsun canim tedavinn insallah guzel sonuclanirr.
Yap yapKızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evde test yapsam çıkar mı ?
Seninki de 5.gun embriyosu muydu canim?Kızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
evet canımSeninki de 5.gun embriyosu muydu canim?
Ayy çok korkuyorumm yapmayaaYap yapsende bir seyler cikarsa ben de ertesi gun yapicam canim senden 1 gun sonra oldu trasnferim
bekle biraz daha canim az kalmış baksana inşallah hayırlı haberini alırızKızlar selammm
Yarın transferin 7.günü
5.gun embriyosuysa cikabilir idrarda 7.gunAyy çok korkuyorumm yapmayaa
Belirti diyemem ama benim karin agrim var genelde regl olacakmisim gibi. Hayra alamet midir bilemiyorum insallah oyledirKızlar belirti yaşayan var mı
Benimde uzanınca kasigimda bi sizlamalar var başka da bişi yok ben de bilemedim :)Belirti diyemem ama benim karin agrim var genelde regl olacakmisim gibi. Hayra alamet midir bilemiyorum insallah oyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?