ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

İyi haftalar kizlarr kimler napti bakalimm nasilsinizz ne durumdasinizz

Ben de 5 ocakta transfer oldum 3. Gün embriyosuydu. Bilmiyorum 3. Gün olup da olan var mı ama yine de umutla bekliyorum. Belirti aramıyorum zaten de yok bi belirti şimdilik.

Ben de 5 ocakta transfer oldum 3. Gün embriyosuydu. Bilmiyorum 3. Gün olup da olan var mı ama yine de umutla bekliyorum. Belirti aramıyorum zaten de yok bi belirti şimdilik.
sabret canim guzel olcak insallah. Kuzunun annesi diye bi kullanici var onun da 3.gunmus gecenlerde pozitifti hatta cift embriyoydu sanirim. Allah nasip edecekse 3e 5 e bakmaz

sabret canim guzel olcak insallah. Kuzunun annesi diye bi kullanici var onun da 3.gunmus gecenlerde pozitifti hatta cift embriyoydu sanirim. Allah nasip edecekse 3e 5 e bakmaz
İnşallah hepimizin iyi olur sonucu. Şimdilik uzanınca kasigimda bi sizlama oluyor başka da bişi yok.

Kızlar belirti yaşayan var mı
Belirti diyemem ama benim karin agrim var genelde regl olacakmisim gibi. Hayra alamet midir bilemiyorum insallah oyledir bir de kasiklrda batma dediklerinden cok oluyor bende.

bence de yapın biz de cesaret alalım benimki de 04 Ocaktı zaman geçmek bilmiyor belimde sürekli ağrı var özellikle bugün çok arttı bir de bugün midem bulandı ve uzun süre baş dönmem oldu ama bugün işe basladım ondan mı oldu yoksa normal mi anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…