Inşallah tutunma belirtileridir. Kötü düşünceyi at iyi düşün canım.Ya çok fena sancılarım var benim adet gibi mahvoldum sanırım.
Teşekkür ederim canım allah yardımcımız olsunazalma olablir ama kötü bi sayı değil canım
Ayy canım inşallah benimkilerde öyle olurBenim 11 tane toplanmıştı 5 tanesi 5.güne gelip dondurulmuştu cnm kötü bi değer değil seninkide telaşlanma
Yokkk canım cesaret edemedim valla
4.gün çok erken değilmi canım neden bukadar umutsuzluğa kapıldınkiBuzun 4. Günüm ama kesinlikle tutmadı diyorum baya umudumu kaybettim.
3. Gün embriyosu. 1. Kalite tamam ama 8 değil 6 hucreli. Taze transfer. Bence bunlar olumlu şeyler degl4.gün çok erken değilmi canım neden bukadar umutsuzluğa kapıldınki
Allah nasip ederse mutlaka olur3. Gün embriyosu. 1. Kalite tamam ama 8 değil 6 hucreli. Taze transfer. Bence bunlar olumlu şeyler degl
Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz cocuklarimizaAllah nasip ederse mutlaka olur
Sadece buna inan ve bol bol dua et canım
Ne imkansızların hamilelik haberlerini gördüm ben burada
Bende bugün transferimin 7.günündeyim.
Kendimle birlikte hepiniz herzaman dualarımdasınız.
Bundan sonrası dualara kaldı zaten.
Allah'tan umut kesilmez canım
Ben hala inaniyorum ikimiz ayni gun guzel haberi verecegizBuzun 4. Günüm ama kesinlikle tutmadı diyorum baya umudumu kaybettim.
bende arada bi coşku geliyor oldu ya eminim diyorum bazen de böyle yok ya nerde tutacak ilk seferde benin diyorum. İnşallah sen haklı çıkarsın :))Ben hala inaniyorum ikimiz ayni gun guzel haberi verecegiz
artma olmaz canım benim de 9 tane toplanmıştı 6 tanesi döllendi 2 tanesi 5. güne kadar geldi bence moralinizi hiç bozmayın 6 tane çok iyi hiç döllenme olmayabilirdi veya bir tane de olabilirdi kısmet bu işler kiminde 20 tane toplanır bir tane kalırKızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
Ben inanıyorum sen de inan canımbende arada bi coşku geliyor oldu ya eminim diyorum bazen de böyle yok ya nerde tutacak ilk seferde benin diyorum. İnşallah sen haklı çıkarsın :))
Canım çok teşekkür ederim hayırlısıysa olsun rabbim en iyisini bilir inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşeyartma olmaz canım benim de 9 tane toplanmıştı 6 tanesi döllendi 2 tanesi 5. güne kadar geldi bence moralinizi hiç bozmayın 6 tane çok iyi hiç döllenme olmayabilirdi veya bir tane de olabilirdi kısmet bu işler kiminde 20 tane toplanır bir tane kalır
Tamam canım çok teşekkür ederim güzel haberlerimizide paylaşırız inşallahBenim 11 tane toplanmıştı 5 tanesi 5.güne gelip dondurulmuştu cnm kötü bi değer değil seninkide telaşlanma
MerhabA eşinizin sorunu neydi ve nasıl tedavi oldu bilgi verirmisiniz. Bizdede morfoloji 2Canım çok benzer şeyi biz yaşadık 2 sene önce. Ama bize spermlerden bile demediler öyle olduğunu 2 deneme sonra öğrendik. 24 yumurtadan 10 embriyo döllenmişti 3.gün donduruldular ama çözüldükten sonra hiç biri 5.gübe düzgün gitmedi. En sonunda spermden dedilee. Şimdi eşim 8 aylık falan tedavi gördü ve 9 tane iyi kalite 5.gün blast embriyomuz var. Bugüb transferim var tutar mı bilmem ama en azından tedaviyle kalite embriyo elde edilebiliyor demek istiyorum. Üzülme en kötü tedavi olursunuz.çözümü var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?