ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

3. Gün embriyosu. 1. Kalite tamam ama 8 değil 6 hucreli. Taze transfer. Bence bunlar olumlu şeyler degl
Allah nasip ederse mutlaka olur
Sadece buna inan ve bol bol dua et canım
Ne imkansızların hamilelik haberlerini gördüm ben burada
Bende bugün transferimin 7.günündeyim.
Kendimle birlikte hepiniz herzaman dualarımdasınız.
Bundan sonrası dualara kaldı zaten.
Allah'tan umut kesilmez canım

Allah razı olsun çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kavuşuruz cocuklarimiza

Kızlar bugun havalardan mı bılmem hepimizde bir negatiflik stres bızım bas dusmanımız nolur olumlu dusunun bırazcık 3. Gun 5. Gun embrıyosuymus, tek hucrelı 16 hucrelı vs.. tabı kı onemlı ama bunları kafaya takma evresını gectık bız.. sukurler olsun kı transfer durumuna kadar geldık ve bır umudumuz var.. Rabbım ol derse olacak bız amuda kalksak da tutmayacagı varsa tutmayacak.. aldıgımız her nefese sukredıp, umutla bakalım yarınlara.. sızın umutsuzlugunuzu gordukce uzuldugumu farkettım.. bırbırımıze dua edelım, pozitif enerji gonderelim.. mesela fatoceren8888 ve benım bebeler aynı gun dogacaklar belkı de nacizane tavsıyem (en cok kendıme bu tavsıye) olumlu dusunelım, olumsuz sonuclarda dunyanın sonu degıl bunu unutmayalım..
Allah hepımıze bugunlerı kolaylıkla gecırme sebatı versın, bebiş haberlerını de tek tek alalım inşallah.. cok h. Hatipoğlu oldum sanki

Benim de bugün 6. gün siz yapmayınca ben de yarın cesaret edemem galiba sizde pozitif görsemsem heyecanlanıp ben de yapacaktım içimden bir ses ikimiz de olumlu çıkacak diyor rabbim hayırlısını versin

Kızlar günaydın dün yumurtalar toplanmıştı şimdi doktorum aradı 12 tane toplanmıştı 6 sı döllenmiş bu döllenenlerin sayısı artarmı yada azalma olur mu?
artma olmaz canım benim de 9 tane toplanmıştı 6 tanesi döllendi 2 tanesi 5. güne kadar geldi bence moralinizi hiç bozmayın 6 tane çok iyi hiç döllenme olmayabilirdi veya bir tane de olabilirdi kısmet bu işler kiminde 20 tane toplanır bir tane kalır

Benimde 5.günüm bitiyor bugün 5.gün 2.kalite 2 tane dondurulmuş embriyo transferi yapıldı. Rahim kalınlığım 7.5 mm idi bir o kafama takılıyor kısmet artık evde test yapacak olan var mı ben 9.gün yaparım diyorum kan testi tarihim 16 ocak

Canım çok teşekkür ederim hayırlısıysa olsun rabbim en iyisini bilir inşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey

MerhabA eşinizin sorunu neydi ve nasıl tedavi oldu bilgi verirmisiniz. Bizdede morfoloji 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…