- 27 Aralık 2016
- 609
- 369
- 33
- 35
Canim bizim dna hasarimiz var oksidatif stresimiz cok yuksekti o da canli spermi azaltiyor. Prof.kaan aydos var ankarafa urolog ona gittik tedavi olduk 8 ay kadar sonra tekrar denedik. Sperm kalitemiz artti cok sukur. Sizin sorununuz nedir?MerhabA eşinizin sorunu neydi ve nasıl tedavi oldu bilgi verirmisiniz. Bizdede morfoloji 2
bizde temmuzda gittik kaan Aydosa DNA hasarı 7çıktı morfoloji 2 onun dışında herşey normaldi,e vitamini proxeed verdi normal yolla olur dedi henüz olmadı :)ilaçları kullanıyoruz şuan şubatta başlayacağız tüp bebeğe ankarada. Böyle pozitifleri gördükçe içim gidiyor 3kere denedik olmadı çünkü, morfoloji düşüklüğünde imsi yöntemi daha iyi oluyormuş onu denemek istiyoruz bu sefer bakalım kısmet inşallah kaliteli embriyolar olur.Canim bizim dna hasarimiz var oksidatif stresimiz cok yuksekti o da canli spermi azaltiyor. Prof.kaan aydos var ankarafa urolog ona gittik tedavi olduk 8 ay kadar sonra tekrar denedik. Sperm kalitemiz artti cok sukur. Sizin sorununuz nedir?
Hic beklemeyin direk tekrar baslayin o zaman canim. Beslenmenin ve vitaminlerin cok etkisi oluyor gercekten. Benim de bu 3.denemem.bizde temmuzda gittik kaan Aydosa DNA hasarı 7çıktı morfoloji 2 onun dışında herşey normaldi,e vitamini proxeed verdi normal yolla olur dedi henüz olmadı :)ilaçları kullanıyoruz şuan şubatta başlayacağız tüp bebeğe ankarada. Böyle pozitifleri gördükçe içim gidiyor 3kere denedik olmadı çünkü, morfoloji düşüklüğünde imsi yöntemi daha iyi oluyormuş onu denemek istiyoruz bu sefer bakalım kısmet inşallah kaliteli embriyolar olur.
Şuan yurtdışındayız cnm şubatta gelip hemen başlayacağız, size hangi ilaçları verdi?Hic beklemeyin direk tekrar baslayin o zaman canim. Beslenmenin ve vitaminlerin cok etkisi oluyor gercekten. Benim de bu 3.denemem.
Bize tamoksifen verdi ama o sayimizi asiri dusurdu. Bir de promotil fort verdi vitamin olarak. Allahtan kalitemiz artti beslenmeyle falanŞuan yurtdışındayız cnm şubatta gelip hemen başlayacağız, size hangi ilaçları verdi?
Çok sevindim kanda da güzel bi değer görürsün inşallah :)sağlıklı bir şekilde ilerler.Bize tamoksifen verdi ama o sayimizi asiri dusurdu. Bir de promotil fort verdi vitamin olarak. Allahtan kalitemiz artti beslenmeyle falan
Çok güzel bir haber buuuuKızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
belirtilerimiz bile ayni resmen.. Normalde wc de zorlanıyodum bugun hic zorlanmadim cok enterresanArkadaşlar bisi sorcam. Transferin ilk 2 3 günü çok fena kabizdim afedersiniz. Şimdi de ishal gibi oldu.tutmadı adet olacam diycem ama adetime daha 10 gün var 10 gün kala ishal olmam normalde. Böyle bısi yaşayan var mı.
hayırlı olsun canım yükselir inşallahKızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
İlk hamisimizzzz hayirli olsunnnnnKızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
Yediklerimizden olablir yabelirtilerimiz bile ayni resmen.. Normalde wc de zorlanıyodum bugun hic zorlanmadim cok enterresan
Canımm hayırlı olsun hamileleiğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh.Kızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
Olabilir canım ben cok su tuketıyorumYediklerimizden olablir ya
benim de 7.günüm ama benim birkaç gündür bel ağrın varArkadaşlar bugün 7. Günüm bel ağrım var normal midir?
ADI | YAŞ | DENEME | TRANSFER | SONUÇ |
---|---|---|---|---|
| 32 | 4 | - | - |
A arkadasimes | - | - | - | - |
| - | - | 02.01.18 | - |
| 28 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | - | - |
@Melike49 | - | - | 12.12.17 | - |
| 29 | 3 | 03.01.18 | |
N naturelll | 32 | 3 | 10.01.18 | - |
D Dlny3342 | 26 | 1 | - | - |
| - | 2 | - | - |
| 27 | 1 | 02.01.18 | |
B Burcus82 | 35 | 1 | 31.12.17 | - |
K Karak87 | 30 | 1 | 01.01.18 | - |
| 29 | 1 | 04.01.18 | - |
| 27 | 1 | - | - |
| 35 | 1 | - | - |
| 27 | 1 | - | - |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?