ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Kizlar yumurta toplam islemi nasil oldu zormu bayiltilarakmi taptirdiniz? Bide doktor sizin vucudunuz tup bebegi kaldiracakmi bunun uzrine testler fln yapmiyormu? Ohss sendromundadnda korkuyprum ben asilama oldugumda istofra etmistim baya bu tedavi asilamanin kac kati zor bunye kaldirirmi acaba? Merak eduyorum sizce nasil zor mu anlatildigi kadar?
 
MerhabA eşinizin sorunu neydi ve nasıl tedavi oldu bilgi verirmisiniz. Bizdede morfoloji 2
Canim bizim dna hasarimiz var oksidatif stresimiz cok yuksekti o da canli spermi azaltiyor. Prof.kaan aydos var ankarafa urolog ona gittik tedavi olduk 8 ay kadar sonra tekrar denedik. Sperm kalitemiz artti cok sukur. Sizin sorununuz nedir?
 
Canim bizim dna hasarimiz var oksidatif stresimiz cok yuksekti o da canli spermi azaltiyor. Prof.kaan aydos var ankarafa urolog ona gittik tedavi olduk 8 ay kadar sonra tekrar denedik. Sperm kalitemiz artti cok sukur. Sizin sorununuz nedir?
bizde temmuzda gittik kaan Aydosa DNA hasarı 7çıktı morfoloji 2 onun dışında herşey normaldi,e vitamini proxeed verdi normal yolla olur dedi henüz olmadı :)ilaçları kullanıyoruz şuan şubatta başlayacağız tüp bebeğe ankarada. Böyle pozitifleri gördükçe içim gidiyor 3kere denedik olmadı çünkü, morfoloji düşüklüğünde imsi yöntemi daha iyi oluyormuş onu denemek istiyoruz bu sefer bakalım kısmet inşallah kaliteli embriyolar olur.
 
Hic beklemeyin direk tekrar baslayin o zaman canim. Beslenmenin ve vitaminlerin cok etkisi oluyor gercekten. Benim de bu 3.denemem.
 
Şuan yurtdışındayız cnm şubatta gelip hemen başlayacağız, size hangi ilaçları verdi?
Bize tamoksifen verdi ama o sayimizi asiri dusurdu. Bir de promotil fort verdi vitamin olarak. Allahtan kalitemiz artti beslenmeyle falan
 
Arkadaşlar bisi sorcam. Transferin ilk 2 3 günü çok fena kabizdim afedersiniz. Şimdi de ishal gibi oldu.tutmadı adet olacam diycem ama adetime daha 10 gün var 10 gün kala ishal olmam normalde. Böyle bısi yaşayan var mı.
 
Kızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
 
Çok güzel bir haber buuuu
 
belirtilerimiz bile ayni resmen.. Normalde wc de zorlanıyodum bugun hic zorlanmadim cok enterresan
 
hayırlı olsun canım yükselir inşallah
 
İlk hamisimizzzz hayirli olsunnnnn
 
Canımm hayırlı olsun hamileleiğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh.
Transferimiz aynı gün olmuş ama ben cesaret edip henüz test yapamadım :)
Belirtilerin varmıydı hiç ? Kaçıncı gün embriyosu ve kaç taneydi ?
Birde idrar testi yaptın mı hiç ? Çok soru sordum kusura bakma. İlk denemem olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…