ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Ne demek :) hepsini cevaplarım:) teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Belirtim yoktu pek aramadım adet ağrıları vardı birde bel ağrısı bol gaz:) 5.gün embriyosu 2tane. İdrar yaptım onda çıkmadı ama ucuz idrar testlerinden yaptım

Güzel dilekleriniz için de hepinize teşekkür ederim kızlar beni biraz korkutanlar var ama sağlık ocağında ki doktor da dahil. Çok az bir değer çok Yen’i hamile diyemeyiz. Bir daha yaptırmalı heveslenmeyin gibi

hiç korkma bence canım malesef bazen sağlıkçılar öyle heves kırabiliyor sen içini ferah tut

Benim sırtımda sivilce cikti arkadaşlar. Adet olacağımda da çıkar. Bu kez olmadı sanırım...

kızlar ucuz olan testten yaptın negatif cıktı inşallah yanlıştır ya bana dua edin lütfen şimdiden gözlerim doldu
Erkenden yapmasaydiniz keskee...Simdi sakin uzulmeyin yoksa belkide testte gorunmeyen ama var olan bebisinizi uzersiniz ..Gununuzu bekleyin gelince kan testi yaptirin

Benim sırtımda sivilce cikti arkadaşlar. Adet olacağımda da çıkar. Bu kez olmadı sanırım...
E canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten :)) Neden ufak seyleri sorun ediyorsun yapma lutfen test gunune kadarr cagirma olumsuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…