Ne demek :) hepsini cevaplarım:) teşekkür ederim inşallah sağlıkla kucağıma alırım. Belirtim yoktu pek aramadım adet ağrıları vardı birde bel ağrısı bol gaz:) 5.gün embriyosu 2tane. İdrar yaptım onda çıkmadı ama ucuz idrar testlerinden yaptımCanımm hayırlı olsun hamileleiğin sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh.
Transferimiz aynı gün olmuş ama ben cesaret edip henüz test yapamadım :)
Belirtilerin varmıydı hiç ? Kaçıncı gün embriyosu ve kaç taneydi ?
Birde idrar testi yaptın mı hiç ? Çok soru sordum kusura bakma. İlk denemem olduğu için sudan çıkmış balık gibiyim :)
Guncelledim canimm hayirli olsun transferinCanım benım transfer 04 ocak test tarihim 17 ocak gunceller mısın
Kacinci gun embriyosu canimm. 5.gunse cikabilir 6.gunde bile cikanlar varBenim 7.günüm acaba idrar testi yapsam mı meraktan öldüm.Bir yandan da korkuyorum
evet 5.gün embriyosu dünden beri sürekli ikilemdeyim yapsam mı eşim yapma diyor ama ben istiyorum bilemedimKacinci gun embriyosu canimm. 5.gunse cikabilir 6.gunde bile cikanlar var
hiç korkma bence canım malesef bazen sağlıkçılar öyle heves kırabiliyor sen içini ferah tutGüzel dilekleriniz için de hepinize teşekkür ederim kızlarbeni biraz korkutanlar var ama sağlık ocağında ki doktor da dahil. Çok az bir değer çok Yen’i hamile diyemeyiz. Bir daha yaptırmalı heveslenmeyin gibi
Tatlım 7. Gün kana bile anca karışmıştır lütfen yapma böylekızlar ucuz olan testten yaptın negatif cıktı inşallah yanlıştır ya bana dua edin lütfen şimdiden gözlerim doldu
bilmiyorum canım ya çok mu acele ettim acaba normalde pazartesi test günüm 5.gün embriyosu olunca umutlandım galiba bilmiyorum yaTatlım 7. Gün kana bile anca karışmıştır lütfen yapma böyle
Bence yapma ben yaptım çıkmadı idrardaevet 5.gün embriyosu dünden beri sürekli ikilemdeyim yapsam mı eşim yapma diyor ama ben istiyorum bilemedim
Erkenden yapmasaydiniz keskee...Simdi sakin uzulmeyin yoksa belkide testte gorunmeyen ama var olan bebisinizi uzersiniz ..Gununuzu bekleyin gelince kan testi yaptirinkızlar ucuz olan testten yaptın negatif cıktı inşallah yanlıştır ya bana dua edin lütfen şimdiden gözlerim doldu
E canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten :)) Neden ufak seyleri sorun ediyorsun yapma lutfen test gunune kadarr cagirma olumsuzuuBenim sırtımda sivilce cikti arkadaşlar. Adet olacağımda da çıkar. Bu kez olmadı sanırım...
Ya adet öncesi 10 gün önce fln çıkar sivilcem .çıkmış işteE canım hamilelik belirtileriyle adet belirtileri ayni zaten :)) Neden ufak seyleri sorun ediyorsun yapma lutfen test gunune kadarr cagirma olumsuzuu
bozma morelini canım hamilelik belirtileri adet belirtileri ile aynıymış rabbim hayırlısını versinYa adet öncesi 10 gün önce fln çıkar sivilcem .çıkmış işte
artık pazartesiye kadar bir şey yapmacagım hayırlısı olsun içimde üzüntü oluştu inşallah rabbim güldürürErkenden yapmasaydiniz keskee...Simdi sakin uzulmeyin yoksa belkide testte gorunmeyen ama var olan bebisinizi uzersiniz ..Gununuzu bekleyin gelince kan testi yaptirin
cevabınızıBence yapma ben yaptım çıkmadı idrarda
cevabınızı görsem yapmazdım hayırlısı olsun artık sizin kanda çıkmıştı demi kacinci gün idrarda çıkmamıştıBence yapma ben yaptım çıkmadı idrarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?