Bak kendin nedenini bulmussun bile :))Progesteron hormonu da sivilce yapabliyormus.
siz dualarinizi eksik etmeyin Rabbim vermeyecegi seyi istetmezmisartık pazartesiye kadar bir şey yapmacagım hayırlısı olsun içimde üzüntü oluştu inşallah rabbim güldürür
Kuzum bakamadim yapmissin bile ama umutsuzluga kapilma hemen herkeste ayni olmuyo bazilarinin idrara gec geciyo hormon. Bikac gun bekleyip tekrar yapkızlar ucuz olan testten yaptın negatif cıktı inşallah yanlıştır ya bana dua edin lütfen şimdiden gözlerim doldu
7.gün kanda çıktı 8.gün idrarda çıkmadıcevabınızı
cevabınızı görsem yapmazdım hayırlısı olsun artık sizin kanda çıkmıştı demi kacinci gün idrarda çıkmamıştı
amin sağ olunsiz dualarinizi eksik etmeyin Rabbim vermeyecegi seyi istetmezmis
ay çok sağ olun moral oldu bana7.gün kanda çıktı 8.gün idrarda çıkmadı
Canım endişelenme 3. Gün diye. Bak ege üniversitesinde herkese 3. Gün koyuyorlar. Onlar rahimde büyümesini daha doğru buluyorlar. Bana da 3. Gün embriyosu kondu 8 indeBen de 5 ocakta transfer oldum 3. Gün embriyosuydu. Bilmiyorum 3. Gün olup da olan var mı ama yine de umutla bekliyorum. Belirti aramıyorum zaten de yok bi belirti şimdilik.
Canım ben pazartesi oldum transfer yani 8 inde. Yanlış yazılmış.Listemiz senleeniyorr hayirli olsun
ADI YAŞ DENEME TRANSFER SONUÇ hilal1907 32 4 - - @arkadasimes - - - - Dykdyk - - 02.01.18 - @cerkeskizi1 28 1 - - pastelmom 27 1 - - @Melike49 - - 12.12.17 - fatoceren8888 29 3 03.01.18 N naturelll 32 3 10.01.18 - D Dlny3342 26 1 - - @ucgendortgen - 2 - - Redtheone 27 1 02.01.18 @Burcus82 35 1 31.12.17 - @Karak87 30 1 01.01.18 - hpinar 29 1 04.01.18 - hpinar 27 1 - - hpinar 35 1 - - @sakvsr 27 1 - - fatoceren8888
Benim de bağırsak hareketlerim başladı 10 gün var normal adet tarihime ben de korkuyorm.Kızlar bugün 9.gün ve adet ağrılarına benzer ağrılarım başladı
korkuyorummm
Ben cok problem yasıyorum maaşesef.. Duphalac bıle etkı etmedı.. gun kurusu kaynattım onu ıcıyorum..Test gününü bekleyen arkadaşlar kabizlik devam mı? Benim tamamen bitti tersine bağırsak hareketleri hızlandı da. Adet belirtisi diye korkuyorum.
Yok kabizligin belirtı olmadığını biliyorum. Sadece ishal gibi olmak bana adet olacağımı düşündürdü. Çok moralim bozukBen cok problem yasıyorum maaşesef.. Duphalac bıle etkı etmedı.. gun kurusu kaynattım onu ıcıyorum..
normale donermıs zaten ılk gunler olurmus, progestan ıgne yapıyormus kabızlık. Belırtı falan degıl yani
korkma canım rahat ol hepimizde var adet sancısı gibi inşallah hamileyizdir ondandırKızlar bugün 9.gün ve adet ağrılarına benzer ağrılarım başladı
korkuyorummm
İnşallahhh canımmmkorkma canım rahat ol hepimizde var adet sancısı gibi inşallah hamileyizdir ondandır
Hayirli olsun canım9.gün sonucum 115
Canımm aynı gün kan vermişiz zaten trasnerlerimiz de aynı gündü. Benimkisi de pozitif ama bugüb tekrarlıycaz artış var mo diye.Eee doktoruna söyledin mi? Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla devam etsin inşallajKızlar güzel arkadaşlarım ben dün hastaneye gittim sağlık ocağına ilaç yazdırmaya çıkmaz ama bir de kan testi vereyim dedim. Şimdi netten sonucu gördüm. 7.gün kan testi 42.66. İnşallah iyi devam eder Allah’ıma çok şükür darısı sizlere olsun bana dua edin siz de dualarımdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?