ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

kızlar ucuz olan testten yaptın negatif cıktı inşallah yanlıştır ya bana dua edin lütfen şimdiden gözlerim doldu
Kuzum bakamadim yapmissin bile ama umutsuzluga kapilma hemen herkeste ayni olmuyo bazilarinin idrara gec geciyo hormon. Bikac gun bekleyip tekrar yap

Ben de 5 ocakta transfer oldum 3. Gün embriyosuydu. Bilmiyorum 3. Gün olup da olan var mı ama yine de umutla bekliyorum. Belirti aramıyorum zaten de yok bi belirti şimdilik.
Canım endişelenme 3. Gün diye. Bak ege üniversitesinde herkese 3. Gün koyuyorlar. Onlar rahimde büyümesini daha doğru buluyorlar. Bana da 3. Gün embriyosu kondu 8 inde

Canım ben pazartesi oldum transfer yani 8 inde. Yanlış yazılmış.

Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama 3. Transferini yapan biri olarak söylüyorum daha günü gelmeden hadi test yap diye yönlendirmeyin insanları lütfen. Aslında en güzel süreci kaçırıyorsunuz bu aceleciliginizle. Mutluluk bekleme sürecinde saklı sonda değil. Bırakın kendinizi hiç olmadı 15 gün hamile hissedin.bir kadının başına kaç kere gelirki böyle şey. Keyfini çıkarın. Teknolojiyle birlikte ne sabırsız olmuşuz ne aceleci. Beklemek güzeldir. Sabretmek güzeldir. Her anını bu tatli telaşeyi doya doya yaşayın. Ümit güzeldir. Ümitlerimizi kırmayın, kırdırtmayın. Hiç olmadı 14 gun

Test gününü bekleyen arkadaşlar kabizlik devam mı? Benim tamamen bitti tersine bağırsak hareketleri hızlandı da. Adet belirtisi diye korkuyorum.

Test gününü bekleyen arkadaşlar kabizlik devam mı? Benim tamamen bitti tersine bağırsak hareketleri hızlandı da. Adet belirtisi diye korkuyorum.
Ben cok problem yasıyorum maaşesef.. Duphalac bıle etkı etmedı.. gun kurusu kaynattım onu ıcıyorum..
normale donermıs zaten ılk gunler olurmus, progestan ıgne yapıyormus kabızlık. Belırtı falan degıl yani

Yok kabizligin belirtı olmadığını biliyorum. Sadece ishal gibi olmak bana adet olacağımı düşündürdü. Çok moralim bozuk

Hiç merakanmayinn. Ben de ilk çocuğumda gider gider çamaşırıma bakardım hasta mi oldum diye. Oluyor öyle ağrılar.

Canımm aynı gün kan vermişiz zaten trasnerlerimiz de aynı gündü. Benimkisi de pozitif ama bugüb tekrarlıycaz artış var mo diye.Eee doktoruna söyledin mi? Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla devam etsin inşallaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…