- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
Ohh süpersim şimdi ben de gidip kan vericem inşallah aynı sevinci ben de yaşarım9.gün sonucum 115
Yok ya doktoruma söyleyemedim kesinlikle 13.günden önce test YÖK sesi bende yaptırdım diyemiyorum şimdiCanımm aynı gün kan vermişiz zaten trasnerlerimiz de aynı gündü. Benimkisi de pozitif ama bugüb tekrarlıycaz artış var mo diye.Eee doktoruna söyledin mi? Hayırlı uğurlu olsun canım sağlıkla devam etsin inşallaj
İnşallah canım benim. Ayağımız uğurlu gelsin darısı diğer kızlaraOhh süpersim şimdi ben de gidip kan vericem inşallah aynı sevinci ben de yaşarım
Ahaha aynen biz de söyleemedik. Dur bakalım. Senin köprüyü geçmişsin canım rahatlayabilirsin. İnşallah ben de bugün rahatlarım korkuyorum birazYok ya doktoruma söyleyemedim kesinlikle 13.günden önce test YÖK sesi bende yaptırdım diyemiyorum şimdi
Aminİnşallah canım benim. Ayağımız uğurlu gelsin darısı diğer kızlara
Sonuç negatif canım olmadı malesef
İnşAllah sağlıcakla alırsın kucağına çok sevindim senin adına şuan tahmin ede biliyorum seni inanamıyosun rüyada gibi olduğunu düşünüyorsun tadını çıkar hamileliğin in canımKızlar sonucumda iki katı artış varr hamileyimdarısı bütün bekleyenlerin başınaa
Kaç olmuş canımKızlar sonucumda iki katı artış varr hamileyimdarısı bütün bekleyenlerin başınaa
119Kaç olmuş canım
Canım geçmiş olsun. Kaçıncı gün test yaptın kanda mo çıktı? Kaçıncı gün embriyosuydu? Emin misin?Sonuç negatif canım olmadı malesef
Test gününe gelmeden hastalandım kandada negatif çıktı 4 embriyosuydu sağlık olsun ikinciye hazırlancam Allah nasip ederse:)Canım geçmiş olsun. Kaçıncı gün test yaptın kanda mo çıktı? Kaçıncı gün embriyosuydu? Emin misin?
Canım heveslendirmek istemem ama 2.günümde benim pembe gelmişti. Bebek yerleşiyor olabilir canım inşallah öyledirJel kullanan arkadaşlar jeliniz kahve pembe tortulu geri geliyor mu? Korkuyorum.
Canım heveslendirmek istemem ama 2.günümde benim pembe gelmişti. Bebek yerleşiyor olabilir canım inşallah öyledir
hayırlı olsun canım9.gün sonucum 115
hayırlı olsun canım senin adina çok sevindim darısı bizlere inşallahKızlar sonucumda iki katı artış varr hamileyimdarısı bütün bekleyenlerin başınaa
Test gününe gelmeden hastalandım kandada negatif çıktı 4 embriyosuydu sağlık olsun ikinciye hazırlancam Allah nasip ederse:)[/QUO hayırlısı olsun canım rabbim en kısa zamanda sana da kısmet eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?