ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Yok ya doktoruma söyleyemedim kesinlikle 13.günden önce test YÖK sesi bende yaptırdım diyemiyorum şimdi

Yok ya doktoruma söyleyemedim kesinlikle 13.günden önce test YÖK sesi bende yaptırdım diyemiyorum şimdi
Ahaha aynen biz de söyleemedik. Dur bakalım. Senin köprüyü geçmişsin canım rahatlayabilirsin. İnşallah ben de bugün rahatlarım korkuyorum biraz

Maşallah kızlar darısı başımıza. Galiba hiç olumsuz dönüş alamadık şimdiye kadar bu topikten. Benim test tarihim 22 sinde. 10 gün var. Bize 15 gün biçtiler nedense.
Bir de şey soracağım. Sizleri transferin 4-5. Gunu e2 ve ultrason bakmaya çağırdılar mi hiç? Bizim ege ünv çağırdılar ne hikmetse. Şimdi e2 cıktı ne anlama geliyor anlamadık ki

Kızlar sonucumda iki katı artış varr hamileyim darısı bütün bekleyenlerin başınaa
İnşAllah sağlıcakla alırsın kucağına çok sevindim senin adına şuan tahmin ede biliyorum seni inanamıyosun rüyada gibi olduğunu düşünüyorsun tadını çıkar hamileliğin in canım

Jel kullanan arkadaşlar jeliniz kahve pembe tortulu geri geliyor mu? Korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…