gözün aydınnn canımmm çok sevindimmKızlar sonucumda iki katı artış varr hamileyimdarısı bütün bekleyenlerin başınaa
3. g3. Gün taze embriyo olduğu için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama öyle ya da böyle yarın sabah transferim var arkadaşlar. Dualarınızi bekliyorum.
benim paylaşımlarıma hiç denk gelmemişsiniz galiba ben Allahın izniyle 3. gün embriyosu olarak 2 tane grade 2 a embiyo transfer edildi ve ikizlere hamile kaldım. Rabbim ol dedi mi olur. umudunu yitirme ve bol bol dua et. meryem suresini ve inşirah surelerini oku.Stres değilim de çok umut edersem çok üzülurum mantığı kuzum ya. Allah senin de yardımcın olsun. Inşallah ikimizin de tutar.
Canım sağol sen de pozitifi göreceksin allahın izmiyle moralini bozma hiçhayırlı olsun canım senin adina çok sevindim darısı bizlere inşallah
amin inşallah canımCanım sağol sen de pozitifi göreceksin allahın izmiyle moralini bozma hiç
Hayırlısı olsun canım Allah ikincide kucağını doldurmayı nasip etsin inşallahTest gününe gelmeden hastalandım kandada negatif çıktı 4 embriyosuydu sağlık olsun ikinciye hazırlancam Allah nasip ederse:)
Canim uzulme allah yardimcimiz olsun insallah. Hayirlisi olsun hakkimizdaSonuç negatif canım olmadı malesef
Maşallah sana yaaa. Öyle hevesleniyorum ki benim de kızım abla olsa. Bugün 5. Günüm. E2 bakıldı. Baya yüksek çıktı. Hiç sizlerden de öyle bir şey istediler mi? Estrofem verdiler bana. Sonuca kadar kullanacagim3. g
benim paylaşımlarıma hiç denk gelmemişsiniz galiba ben Allahın izniyle 3. gün embriyosu olarak 2 tane grade 2 a embiyo transfer edildi ve ikizlere hamile kaldım. Rabbim ol dedi mi olur. umudunu yitirme ve bol bol dua et. meryem suresini ve inşirah surelerini oku.
Yok cnm bana hiç e2 bakılmadı Rabbim nasip etsin sizinde benimde kızlarımız abla olsun inşMaşallah sana yaaa. Öyle hevesleniyorum ki benim de kızım abla olsa. Bugün 5. Günüm. E2 bakıldı. Baya yüksek çıktı. Hiç sizlerden de öyle bir şey istediler mi? Estrofem verdiler bana. Sonuca kadar kullanacagim
Peki size ne verdiler ilaç olarak yani neler.kullandiniz?Yok cnm bana hiç e2 bakılmadı Rabbim nasip etsin sizinde benimde kızlarımız abla olsun inş
Amin cümlemizin canımHayırlısı olsun canım Allah ikincide kucağını doldurmayı nasip etsin inşallah
Amin aynen durmak yok yola devam:)Canim uzulme allah yardimcimiz olsun insallah. Hayirlisi olsun hakkimizda
Transferden sonra 2 günde bir pronexy iğne kalçadan, günde iki kere crininojel, bel bandı, hibor 3500 kan sulandırıcı göbekten günde 1 kere, folikasit. Pozitif sonucu alınca bel bandını bıraktık keseleri görünce kalçadan iğneyi bıraktık. Jel, göbekten iğne vitamin devam.Peki size ne verdiler ilaç olarak yani neler.kullandiniz?
Geç oldun güç olmasın canım inşallah güzel haberini bekliyoruz dört gözleUc ocakta transfer olan bir korkak ben kaldım galıba test yaptırmayanpazartesı ınsallah ben de guzel haber verırım sızlere
İnşallah canımGeç oldun güç olmasın canım inşallah güzel haberini bekliyoruz dört gözle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?