ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Kızlar benim bugün 9.günüm 7.gün negatif çıkınca idrarda karar verdim test gününe kadar kan vermeyeceğim tekrar üzülmek istemiyorum

3. Gün taze embriyo olduğu için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama öyle ya da böyle yarın sabah transferim var arkadaşlar. Dualarınızi bekliyorum.
3. g
Stres değilim de çok umut edersem çok üzülurum mantığı kuzum ya. Allah senin de yardımcın olsun. Inşallah ikimizin de tutar.
benim paylaşımlarıma hiç denk gelmemişsiniz galiba ben Allahın izniyle 3. gün embriyosu olarak 2 tane grade 2 a embiyo transfer edildi ve ikizlere hamile kaldım. Rabbim ol dedi mi olur. umudunu yitirme ve bol bol dua et. meryem suresini ve inşirah surelerini oku.

Maşallah sana yaaa. Öyle hevesleniyorum ki benim de kızım abla olsa. Bugün 5. Günüm. E2 bakıldı. Baya yüksek çıktı. Hiç sizlerden de öyle bir şey istediler mi? Estrofem verdiler bana. Sonuca kadar kullanacagim

Ben bana cevap bekliyorum halen. Transferin 4 ya da 5. Günü e2 bakılan oldumu? Bizim hastanede istediler bugün. Estrofem basladik

Yok cnm bana hiç e2 bakılmadı Rabbim nasip etsin sizinde benimde kızlarımız abla olsun inş

Peki size ne verdiler ilaç olarak yani neler.kullandiniz?
Transferden sonra 2 günde bir pronexy iğne kalçadan, günde iki kere crininojel, bel bandı, hibor 3500 kan sulandırıcı göbekten günde 1 kere, folikasit. Pozitif sonucu alınca bel bandını bıraktık keseleri görünce kalçadan iğneyi bıraktık. Jel, göbekten iğne vitamin devam.

Ben de 5 ocakta transfer oldum ama çok korkuyorum test yapmaya. Sırtımda adet olacağımda çıkan kocaman sivilcem çıktığından beri bütün umudum bitti malesef.

Gunaydin kizlarr bu gun kontrole gittim kistim duruyor 16mm e2 bakicaklar eger deger yine yuksek cikarsa iptal ediceklermis. Yada aspire edebiliriz dediler icindeki siviyi alacaklarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…