ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Gunaydin kizlarr bu gun kontrole gittim kistim duruyor 16mm e2 bakicaklar eger deger yine yuksek cikarsa iptal ediceklermis. Yada aspire edebiliriz dediler icindeki siviyi alacaklarmis.
Daha önce varmıydı kistin, bunun için ilaç vermediler mi bende de olmuştu basit adetle giden cinsten doğum kontrol hapı kullanmıştım

Daha önce varmıydı kistin, bunun için ilaç vermediler mi bende de olmuştu basit adetle giden cinsten doğum kontrol hapı kullanmıştım
Gecen ay kist yuzunden iptal olmustu tedavim henuz gitmemis. Kafam allak bullak oldu

kuzununannesi canımm gözün aydın çok sevindim senin adına. Peki belirtin falan var mıydı?
Hayır cnm hiç bi belirtim yoktu hiçte dinlenmedim arada göğüste sızı vardı ama o negatif tedavilerimde de ilacın yan etkisi olarak olduğu için belirti değildi bence hatta kan vermeye gittiğimde hiç ağrı sızı kalmamıştı ve sönüktü. Belirti olduğunu bilmesem de transferin 6. Günü çok yordum kendimi saatlerce dışardaydım avm de gezdim araba kullandım eve geldiğimde belim ağrımıştı başka da herhangi birşey hissetmedim işin ilginç yanı halen hissettiğim birşey yok 3 gündür sabahları hafif bulantım oluyor o kadar

Merhabalar hayırlı olsun bebekleriniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir sorum olacaktı size. Benim 7.gün değerim 42 ama 9.gün değerim 115. Yani 2günde 2katlık değil yaklaşıl 3katlık bir artış var. Çift embriyo transferi. Sizin artışlar nasıldı. Korkum şu ki dış gebelik olabilt mi bu çok artış sizin cevabınız önemli benim için

canim testi ayni saatte mi yaptirdin ona gorede ufak farkliliklar oluyormus

Dogum kontrol hapi vermislerdi.
Cok sukur aradilar simdi hormonlar iyi cikmis baslayabilirmisimm. 225 doz gonal f kullancam 4 gun carsamba kontrol var. Bismillah dedik sonunda.
Hadi hayırlısı, neler yapacaklarmış sordun mı peki

Benim 10. Gün 75 12. Gün 208 di tek sanmıştım ama çiftmiş

Tedavin hayırlı olsun canım sonucu yüzünü güldürür inşallah test saatlerim salı sabah saat 10 perşembe saat 12.
Sagol canimm saatleride yakinmis
Hadi hayırlısı, neler yapacaklarmış sordun mı peki
Matofin ,corasprin ,inofolik ,koenzim ,ferrum fort kullaniyorum. Benim yumurta cok oluyo ama dollenen az oncelik onun sayisini artiralim dediler. Transfer belli degil tazede olabilir dondurulmusta. Gebelik asisi yapilacak. İntralipid serum olabilir demislerdi. Nasip bakalim
kuzu bildigim kadariyla dis gebelikte asiri ve dengesiz artis oluyormus oyle bisi hissetseydi doktorun soylerdi. Yine yaptircakmisin kan testi

Karnımın içi adet öncesi olduğu gibi gurul gurul. Ne düşünmeliyim bilmiyorum

hilal1907 Benim de en son 23 toplandı 6 tane iyi kalite donduruldu ama tutmadı, bana da İnofolic Corasprin verdiler telefonda tahlilleri göndermiştim bende etrafa aldım vitamin şubatta görüşme var bakalım ne diyecekler bana.balanslama yöntemi varmış onu konuşacağım bize uygun mu diye. İnşallah kaliteli olur seninde bu sefer

Doktorunun haberi YÖK ki bu testlerden. Sağlık ocağında yaptırdım bunları ve sonuçları betten aldım. Doktorum pazartesi yapacak test

Karnımın içi adet öncesi olduğu gibi gurul gurul. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
Kimyasal oldugunda benimde oyleydi cok gaz vardi karnimda canim
İnsallah canim benim. Benim dondurulacak ta kalmadi hic. O yuzden tedirginim. 4.kez ayni seyleri bastan yasiyorum.
Doktorunun haberi YÖK ki bu testlerden. Sağlık ocağında yaptırdım bunları ve sonuçları betten aldım. Doktorum pazartesi yapacak test
anladim canim. Ama bence gayet iyi degerlwrin. Bidaha baktir bakalim yine katlanarak artacak mi

kizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…