- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
Daha önce varmıydı kistin, bunun için ilaç vermediler mi bende de olmuştu basit adetle giden cinsten doğum kontrol hapı kullanmıştımGunaydin kizlarr bu gun kontrole gittim kistim duruyor 16mm e2 bakicaklar eger deger yine yuksek cikarsa iptal ediceklermis. Yada aspire edebiliriz dediler icindeki siviyi alacaklarmis.
Gecen ay kist yuzunden iptal olmustu tedavim henuz gitmemis. Kafam allak bullak olduDaha önce varmıydı kistin, bunun için ilaç vermediler mi bende de olmuştu basit adetle giden cinsten doğum kontrol hapı kullanmıştım
Hayır cnm hiç bi belirtim yoktu hiçte dinlenmedim arada göğüste sızı vardı ama o negatif tedavilerimde de ilacın yan etkisi olarak olduğu için belirti değildi bence hatta kan vermeye gittiğimde hiç ağrı sızı kalmamıştı ve sönüktü. Belirti olduğunu bilmesem de transferin 6. Günü çok yordum kendimi saatlerce dışardaydım avm de gezdim araba kullandım eve geldiğimde belim ağrımıştı başka da herhangi birşey hissetmedim işin ilginç yanı halen hissettiğim birşey yok 3 gündür sabahları hafif bulantım oluyor o kadarkuzununannesi canımm gözün aydın çok sevindim senin adına. Peki belirtin falan var mıydı?
İlaç vermemişler miydiGecen ay kist yuzunden iptal olmustu tedavim henuz gitmemis. Kafam allak bullak oldu
Merhabalar hayırlı olsun bebekleriniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir sorum olacaktı size. Benim 7.gün değerim 42 ama 9.gün değerim 115. Yani 2günde 2katlık değil yaklaşıl 3katlık bir artış var. Çift embriyo transferi. Sizin artışlar nasıldı. Korkum şu ki dış gebelik olabilt mi bu çok artış sizin cevabınız önemli benim içinHayır cnm hiç bi belirtim yoktu hiçte dinlenmedim arada göğüste sızı vardı ama o negatif tedavilerimde de ilacın yan etkisi olarak olduğu için belirti değildi bence hatta kan vermeye gittiğimde hiç ağrı sızı kalmamıştı ve sönüktü. Belirti olduğunu bilmesem de transferin 6. Günü çok yordum kendimi saatlerce dışardaydım avm de gezdim araba kullandım eve geldiğimde belim ağrımıştı başka da herhangi birşey hissetmedim işin ilginç yanı halen hissettiğim birşey yok 3 gündür sabahları hafif bulantım oluyor o kadar
Dogum kontrol hapi vermislerdi.İlaç vermemişler miydi
canim testi ayni saatte mi yaptirdin ona gorede ufak farkliliklar oluyormusMerhabalar hayırlı olsun bebekleriniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir sorum olacaktı size. Benim 7.gün değerim 42 ama 9.gün değerim 115. Yani 2günde 2katlık değil yaklaşıl 3katlık bir artış var. Çift embriyo transferi. Sizin artışlar nasıldı. Korkum şu ki dış gebelik olabilt mi bu çok artış sizin cevabınız önemli benim için
Tedavin hayırlı olsun canım sonucu yüzünü güldürür inşallah test saatlerim salı sabah saat 10 perşembe saat 12.canim testi ayni saatte mi yaptirdin ona gorede ufak farkliliklar oluyormus
Hadi hayırlısı, neler yapacaklarmış sordun mı pekiDogum kontrol hapi vermislerdi.
Cok sukur aradilar simdi hormonlar iyi cikmis baslayabilirmisimm. 225 doz gonal f kullancam 4 gun carsamba kontrol var. Bismillah dedik sonunda.
Benim 10. Gün 75 12. Gün 208 di tek sanmıştım ama çiftmişMerhabalar hayırlı olsun bebekleriniz. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bir sorum olacaktı size. Benim 7.gün değerim 42 ama 9.gün değerim 115. Yani 2günde 2katlık değil yaklaşıl 3katlık bir artış var. Çift embriyo transferi. Sizin artışlar nasıldı. Korkum şu ki dış gebelik olabilt mi bu çok artış sizin cevabınız önemli benim için
Ohhhh çok şükür yaaa içime su serptiniz Allah razı olsun. 3kat değil ama 3e yakın bir artışınız olmuş benim de öyle. Dış gebelik olmasın da tek çift farketmezBenim 10. Gün 75 12. Gün 208 di tek sanmıştım ama çiftmiş
Sagol canimm saatleride yakinmisTedavin hayırlı olsun canım sonucu yüzünü güldürür inşallah test saatlerim salı sabah saat 10 perşembe saat 12.
Matofin ,corasprin ,inofolik ,koenzim ,ferrum fort kullaniyorum. Benim yumurta cok oluyo ama dollenen az oncelik onun sayisini artiralim dediler. Transfer belli degil tazede olabilir dondurulmusta. Gebelik asisi yapilacak. İntralipid serum olabilir demislerdi. Nasip bakalimHadi hayırlısı, neler yapacaklarmış sordun mı peki
kuzu bildigim kadariyla dis gebelikte asiri ve dengesiz artis oluyormus oyle bisi hissetseydi doktorun soylerdi. Yine yaptircakmisin kan testiOhhhh çok şükür yaaa içime su serptiniz Allah razı olsun. 3kat değil ama 3e yakın bir artışınız olmuş benim de öyle. Dış gebelik olmasın da tek çift farketmezsağlıklı olsun da. Teşekkür ederm tekrar
Aynen benim de. Sivilce de çıktı.Karnımın içi adet öncesi olduğu gibi gurul gurul. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
Doktorunun haberi YÖK ki bu testlerden. Sağlık ocağında yaptırdım bunları ve sonuçları betten aldım. Doktorum pazartesi yapacak testSagol canimm saatleride yakinmis
Matofin ,corasprin ,inofolik ,koenzim ,ferrum fort kullaniyorum. Benim yumurta cok oluyo ama dollenen az oncelik onun sayisini artiralim dediler. Transfer belli degil tazede olabilir dondurulmusta. Gebelik asisi yapilacak. İntralipid serum olabilir demislerdi. Nasip bakalim
kuzu bildigim kadariyla dis gebelikte asiri ve dengesiz artis oluyormus oyle bisi hissetseydi doktorun soylerdi. Yine yaptircakmisin kan testi
Kimyasal oldugunda benimde oyleydi cok gaz vardi karnimda canimKarnımın içi adet öncesi olduğu gibi gurul gurul. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
İnsallah canim benim. Benim dondurulacak ta kalmadi hic. O yuzden tedirginim. 4.kez ayni seyleri bastan yasiyorum.hilal1907 Benim de en son 23 toplandı 6 tane iyi kalite donduruldu ama tutmadı, bana da İnofolic Corasprin verdiler telefonda tahlilleri göndermiştim bende etrafa aldım vitamin şubatta görüşme var bakalım ne diyecekler bana.balanslama yöntemi varmış onu konuşacağım bize uygun mu diye. İnşallah kaliteli olur seninde bu sefer
anladim canim. Ama bence gayet iyi degerlwrin. Bidaha baktir bakalim yine katlanarak artacak miDoktorunun haberi YÖK ki bu testlerden. Sağlık ocağında yaptırdım bunları ve sonuçları betten aldım. Doktorum pazartesi yapacak test
Canım olur o ya.. benım transferden beri oyle hepKarnımın içi adet öncesi olduğu gibi gurul gurul. Ne düşünmeliyim bilmiyorum
Geçmiş olsun öncelikle. İnşallah hepimiz görürüz. Benim de yarın test günüm ama adet oldum olacam gibi hiç umudum yok. İnşallah bigün hepimiz gorecegizkizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?