ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Pıhtılaşma sorununuz var mı peki ?birde bel bandı nasıl bişey acaba? Bilgileriniz i rica etsem paylasirmisiniz

Pıhtılaşma sorununuz var mı peki ?birde bel bandı nasıl bişey acaba? Bilgileriniz i rica etsem paylasirmisiniz
Pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyoruz testi çok pahalı olduğu için yaptırmadık doktorum önlem olarak 3 aylık olana kadar kullan dedi. Kızımda da 3 ay kullanıp bırakmıştım. Bel bandı climara fort internetten bak istersen bele yapıştırıyorsun 1 hafta boyunca eşit dozda estrodiol salgılıyor

Kizlarrrrr teyze oluyorsunuz çok şükür bugün 12.günüm test sonucun 333 cıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip olsun iki buçuk yıllık evliyim ilk defa bu değerleri görüyorum bu süreçte bana destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim

Tebrikler canım benim çok sevindim senin adına büyük stres bitti. Bende bugün test verdim yine. 13.gün 465

Hayırlı olsun darısı bize :)

hilal1907 cnm kontrolu kac gün sonraya verdiler?vitamin verdiler mi?
Kuzum kontrol yarin 5.gunu yani. Koenzim corasprin inofolik kombi kullaniyorum cnm d vitaminim de dusuk onu da kullaniyorum
hayirli olsun canim benimm

hilal1907 Hadi hayırlısı inşallah güzel yumurtalar olur,bizde izmirden gidip gelicez ya merak ettim kaç gün sonra kontrol isterler diye.D vitamini önemli cnm yumurta kalitesi için. Bende ampul aldım haftada bir kullanıcam. Senden hangi testleri istediler neler yaptırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…