Çok geçmiş olsun kuzum herşeyde vardır bir hayır rabbim inşallah seni de mutlu ederkizlar ben buraya bir negatif birakiyorum insallah seneye dondurulmus bebisimle pozitifi de görürúm
amin canım iÇok geçmiş olsun kuzum herşeyde vardır bir hayır rabbim inşallah seni de mutlu eder
Merhaba canım. Nedir test sonucuGeçmiş olsun öncelikle. İnşallah hepimiz görürüz. Benim de yarın test günüm ama adet oldum olacam gibi hiç umudum yok. İnşallah bigün hepimiz gorecegiz
Daha gitmedim hastaneyeMerhaba canım. Nedir test sonucu
Pıhtılaşma sorununuz var mı peki ?birde bel bandı nasıl bişey acaba? Bilgileriniz i rica etsem paylasirmisinizTransferden sonra 2 günde bir pronexy iğne kalçadan, günde iki kere crininojel, bel bandı, hibor 3500 kan sulandırıcı göbekten günde 1 kere, folikasit. Pozitif sonucu alınca bel bandını bıraktık keseleri görünce kalçadan iğneyi bıraktık. Jel, göbekten iğne vitamin devam.
Pıhtılaşma olup olmadığını bilmiyoruz testi çok pahalı olduğu için yaptırmadık doktorum önlem olarak 3 aylık olana kadar kullan dedi. Kızımda da 3 ay kullanıp bırakmıştım. Bel bandı climara fort internetten bak istersen bele yapıştırıyorsun 1 hafta boyunca eşit dozda estrodiol salgılıyorPıhtılaşma sorununuz var mı peki ?birde bel bandı nasıl bişey acaba? Bilgileriniz i rica etsem paylasirmisiniz
Hayırlı olsun.3 ocak transferim oldu benim de 12.gun degerim 795:) ben de geldim burdayimmm
hayırlı olsun canım rabbim herkese nasip etsin inşallah3 ocak transferim oldu benim de 12.gun degerim 795:) ben de geldim burdayimmm
Amin canim ne zorluklarla bebek sahibi oluyoruz Allahim yuzumuze baksinhayırlı olsun canım rabbim herkese nasip etsin inşallah
Tebrikler canım benim çok sevindim senin adına büyük stres bitti. Bende bugün test verdim yine. 13.gün 465Kizlarrrrr teyze oluyorsunuz çok şükür bugün 12.günüm test sonucun 333 cıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip olsun iki buçuk yıllık evliyim ilk defa bu değerleri görüyorum bu süreçte bana destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Hayırlı olsun darısı bize :)Kizlarrrrr teyze oluyorsunuz çok şükür bugün 12.günüm test sonucun 333 cıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip olsun iki buçuk yıllık evliyim ilk defa bu değerleri görüyorum bu süreçte bana destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim
ay ne güzel bakalım ben de tekrar çarşamba vereceğimTebrikler canım benim çok sevindim senin adına büyük stres bitti. Bende bugün test verdim yine. 13.gün 465
amin inşallah canımHayırlı olsun darısı bize :)
Kuzum kontrol yarin 5.gunu yani. Koenzim corasprin inofolik kombi kullaniyorum cnm d vitaminim de dusuk onu da kullaniyorumhilal1907 cnm kontrolu kac gün sonraya verdiler?vitamin verdiler mi?
hayirli olsun canim benimmKizlarrrrr teyze oluyorsunuz çok şükür bugün 12.günüm test sonucun 333 cıktı çok mutluyum rabbim herkese nasip olsun iki buçuk yıllık evliyim ilk defa bu değerleri görüyorum bu süreçte bana destek veren bütün arkadaşlara teşekkür ederim
Kuzum kontrol yarin 5.gunu yani. Koenzim corasprin inofolik kombi kullaniyorum cnm d vitaminim de dusuk onu da kullaniyorum
hayirli olsun canim benimm[/QUO teşekkür ederim rabbin isteyen herkese nasip eder inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?