- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
canım benim hep belimde ağrı vardı bir de 8.9.10.günlerde sabah bulandım oldu onun haricinde pek belirtim olmadipozitif sonuç alanlar belirti neyin var mıydı biz bekleyenlere moral olun
canım benim hep belimde ağrı vardı bir de 8.9.10.günlerde sabah bulandım oldu onun haricinde pek belirtim olmadi
canım benim adette sadece şiddetli karin ağrım olur o da olmadı ama herkeste aynı olmuyor canım bir çok arkadaş adet sancısı gibi diyoradet belirtilerin var mıydı acaba?
benim tüm adet belirtilerim var da
Adetten önceki ve adet günü işte şimdi adet oldum dedirtecek sancılarım oldu. Bel ağrım oldu ara ara. Hala devam eden bol gazpozitif sonuç alanlar belirti neyin var mıydı biz bekleyenlere moral olun
Adetten önceki ve adet günü işte şimdi adet oldum dedirtecek sancılarım oldu. Bel ağrım oldu ara ara. Hala devam eden bol gaz
ay kuzum sakim üzülme ben 7.gün yaptın negatif cıktı.ne kadar üzüldüm Allah bilir ama sonra test gününe kadar bir daha bakmadım ve dün.kanda pozitif cıktı çok şükür rabbim sana da nasip.eder inşallah sakın morelini bozmabenim bu gün transferden sonra 6.günümdü idrar testi negatif çıktı. umudum kırıldı biraz
ay kuzum sakim üzülme ben 7.gün yaptın negatif cıktı.ne kadar üzüldüm Allah bilir ama sonra test gününe kadar bir daha bakmadım ve dün.kanda pozitif cıktı çok şükür rabbim sana da nasip.eder inşallah sakın morelini bozma
Merhaba kızlar
Estrofem hap
Crinone jel
Bunlar gebeliğe hazırlık için mi acaba nedir ?
Kullanan var mı ?
evet canım ben kullanıyorum.
transferden önce başladım hala da kullanıyorum.
eğer gebelik varsa 12.haftaya kadar da kullanacağım.
Ne zaman belli olacak senin canım
İnşallah tutar emeklerimiz ziyan olmaz
Bende transferden önce başlıyorum işte
evet canım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı darısı sana olsun inşallahaa sahi mi?
inşallah yaa
gözün aydın canım benim sağlıkla devam etsin inşallah.
senin embriyon kaçıncı gün ve tek miydi?
22 ocak da test tarihim canım.
amin inşallah.
hepimizin yüzü güler inşallah.
evet canım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı darısı sana olsun inşallah
evet canım 5.gün embriyosu çift transfer yapıldı darısı sana olsun inşallah
Adetin 2.gunu kan testi istemislerdi e2 ve progesteron sorun yok dediler ignelere basladim bakalim yarin icin bisi istemediler kontrole gidicem ne derlerse ona gore davrancam artikhilal1907 Hadi hayırlısı inşallah güzel yumurtalar olur,bizde izmirden gidip gelicez ya merak ettim kaç gün sonra kontrol isterler diye.D vitamini önemli cnm yumurta kalitesi için. Bende ampul aldım haftada bir kullanıcam. Senden hangi testleri istediler neler yaptırdın.
Tatlim biraz sabirr pozitif dusun insallah guzel sonuc alacaksin dikkat et kendine.benim de blast 2 adet embriyo transfer edildi.
senin 7.gün çıkmamış idrar testinde o zaman bende hala umudumu kesmemeliyim.
çok teşekkür ederim sana.
amin inşallahhh.
kesinlikle canım umudunu yitirme rabbim ol der oluverir inşallahbenim de blast 2 adet embriyo transfer edildi.
senin 7.gün çıkmamış idrar testinde o zaman bende hala umudumu kesmemeliyim.
çok teşekkür ederim sana.
amin inşallahhh.
amin inşallah canımDarısı bize canım
Sağlıklı olsun inşallah
Tebrikler
amin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?