Aslinda doğru diyorsun öncelikle bakalım kaç sağlıklı yumurtalar olacak mi ve sağlıklı dollenecekler miCanim inan en iyisini yapiyorlar ben devlette 3 tup bebek denedim. 5000 in uzerindeydi e2 degerim ve buna ragmen transfer ettiler. Tabi tutmadi. Bence dondurulmasi daha mantikli. Suan tedavi yaptiracagim yerde taze transfer edebiliriz dediler ama tum sartlari saglarsa falan dediler. Rahmin dinlenmesi cok daha iyi bence. Taze transferi 3 defa denemis ve negatif almis biri olarak bu kararlarina sevindim. Olumlu dusun canim. Suan dusunmen gereken tek sey saglikli ve kaliteli embriyolarin olsun en basta. Rabbim gerisini guzel eyler merak etme
Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki kaç yumurta toplanıyordu bu değerle? Ve kaçı sağlıklı ilerliyordu?Canim inan en iyisini yapiyorlar ben devlette 3 tup bebek denedim. 5000 in uzerindeydi e2 degerim ve buna ragmen transfer ettiler. Tabi tutmadi. Bence dondurulmasi daha mantikli. Suan tedavi yaptiracagim yerde taze transfer edebiliriz dediler ama tum sartlari saglarsa falan dediler. Rahmin dinlenmesi cok daha iyi bence. Taze transferi 3 defa denemis ve negatif almis biri olarak bu kararlarina sevindim. Olumlu dusun canim. Suan dusunmen gereken tek sey saglikli ve kaliteli embriyolarin olsun en basta. Rabbim gerisini guzel eyler merak etme
20 tane toplaniyordu ama yarisi bos oluyordu bende sayi baya dususordu. Bu tedavimde insallah kaliteli olmasi icin takviye vitaminler kullaniyoruz. Bakalim insallah sayiyi artirabiliriz. Benim hic dondurulacak embriyom kalmiyor cunku.Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki kaç yumurta toplanıyordu bu değerle? Ve kaçı sağlıklı ilerliyordu?
Arkadaşlar sizin olmasa da tanıdıklardan vs 2 tane embriyo oluşup 3. ya da 5. Gune dayanan var mı umut olun bana.
Çok teşekkür ederim yardımınız için.canım moralini bozma en önemlisi o. benim sadece 2 yumurtam toplanmıştı. halbuki son kontrolde 6-7 tane görünüyordu. 2 tane toplandığını duyunca çok üzüldüm ağladım. ama şans bu ya ikisi de döllendi ve 3. güne geldi. embriyo sayım az olduğu için 5. günü bekletmedi doktor. birini transfer etti. tuttu da ama tuttuğunu öğrendikten bir hafta sonra hcg değerim düştü. maalesef kimyasalmış. kısacası 30 yumurta toplanır hiç embriyo kalmaz, 1 yumurtayla bebeğini dünyaya da getirebilirsin. hayırlısı olsun demekten başka çare yok çünkü her şey olacağına varır.
Aynen katiliyorum canim az olsun kaliteli olsun. 20 tane toplaniyo 1-2 tane transfer ediliyo geri kalani cop. Dondurulamiyo bile. Pff allah yatlrdimcimiz olsunncanım moralini bozma en önemlisi o. benim sadece 2 yumurtam toplanmıştı. halbuki son kontrolde 6-7 tane görünüyordu. 2 tane toplandığını duyunca çok üzüldüm ağladım. ama şans bu ya ikisi de döllendi ve 3. güne geldi. embriyo sayım az olduğu için 5. günü bekletmedi doktor. birini transfer etti. tuttu da ama tuttuğunu öğrendikten bir hafta sonra hcg değerim düştü. maalesef kimyasalmış. kısacası 30 yumurta toplanır hiç embriyo kalmaz, 1 yumurtayla bebeğini dünyaya da getirebilirsin. hayırlısı olsun demekten başka çare yok çünkü her şey olacağına varır.
Hayırlı olsun probleminiz neydi?Merhaba arkadaşlar bende gruba katılmak istiyorum :)
Deneme: 1
Transfer tarihi: 31.12.2017
Benzer yaşantılarımızı paylaşıp akıl alabilirim sizlerden. İnsallah hepimiz Bebişlerimizi kucağımıza alırız.
Sana en azından hücre bilgisi veriyorlar canım ben onu bile bilmiyorum :)) En başta da soledım sana bozma moralini diye inşallah tutunacak bebişlerin sanaArkadaşlar dün yazmıştım 2 tane embriyomuz var sadece ya ölürse dye. Bugün 2. Gün aradılar ikisi de yaşıyormuş biri 5 biri 2 hücreli. Yarın 11 de transfere çağırdılar . Durumları nasl diye sordum iyi görünüyor dediler.
En azından 5 hücreli olan dayanır değil mi yarına arkadaşlar.
Yarın olacak inşallah ikimizin de transferi.Sana en azından hücre bilgisi veriyorlar canım ben onu bile bilmiyorum :)) En başta da soledım sana bozma moralini diye inşallah tutunacak bebişlerin sana
Aynen yarın sabah benim transferim de hayırlısıyla.. Net bilgiyi yarın vereceğiz dedilerYarın olacak inşallah ikimizin de transferi.
5 hücreli olması kafamı karıştırdı kötü bişey mi bu bilen var mı
Bir polip operasyonu oldu bir küçük polipim varmış o alındı. Bi sorun yok demişti doktor ama yaş geçiyor psikolojik olarak çok takıyordum bir tane normal gebe kalıp 9.haftada kalbi durdu öyle bir dönem atlattım. Ama en çok da psikolojim bozulduğundan artık olamaz duruma geldi.Hayırlı olsun probleminiz neydi?
Anladım bende amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği var bu nedenle az yumurta toplanıyor seninde az toplanmış o yüzden merak ettim Rabbim ol desin inşallahBir polip operasyonu oldu bir küçük polipim varmış o alındı. Bi sorun yok demişti doktor ama yaş geçiyor psikolojik olarak çok takıyordum bir tane normal gebe kalıp 9.haftada kalbi durdu öyle bir dönem atlattım. Ama en çok da psikolojim bozulduğundan artık olamaz duruma geldi.
Biraz rahatla artık çok şükür bak iyi gidiyorlar. Benim de hiç bilgim YÖK hücre sayısından.sen gerildikçe rahim kasılır rahat ol eziyet etme al bebeklerini keyfine bakArkadaşlar tekrar yazaym şu an 2. Gün biri 5 biri 2 hücreli. 5 hücreli de neyin nesi oluyor 4 hücre olması gerekmiyor mu ?
Ayni anda dollenmemislerdir canim biri onden gidiyordur insallah ikiside iyi olur transferini sorunsuz atlatirsinArkadaşlar dün yazmıştım 2 tane embriyomuz var sadece ya ölürse dye. Bugün 2. Gün aradılar ikisi de yaşıyormuş biri 5 biri 2 hücreli. Yarın 11 de transfere çağırdılar . Durumları nasl diye sordum iyi görünüyor dediler.
En azından 5 hücreli olan dayanır değil mi yarına arkadaşlar.
İyi yani dimi 5 hücreli olan gününe göre sizce.Ayni anda dollenmemislerdir canim biri onden gidiyordur insallah ikiside iyi olur transferini sorunsuz atlatirsin
İyi canim tabi zaten en ufak bisi olsada soyluyolar merak etmeİyi yani dimi 5 hücreli olan gününe göre sizce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?