ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

Aslinda doğru diyorsun öncelikle bakalım kaç sağlıklı yumurtalar olacak mi ve sağlıklı dollenecekler mi

Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki kaç yumurta toplanıyordu bu değerle? Ve kaçı sağlıklı ilerliyordu?

Çok teşekkür ederim cevabın için. Peki kaç yumurta toplanıyordu bu değerle? Ve kaçı sağlıklı ilerliyordu?
20 tane toplaniyordu ama yarisi bos oluyordu bende sayi baya dususordu. Bu tedavimde insallah kaliteli olmasi icin takviye vitaminler kullaniyoruz. Bakalim insallah sayiyi artirabiliriz. Benim hic dondurulacak embriyom kalmiyor cunku.

Arkadaşlar sizin olmasa da tanıdıklardan vs 2 tane embriyo oluşup 3. ya da 5. Gune dayanan var mı umut olun bana.

canım moralini bozma en önemlisi o. benim sadece 2 yumurtam toplanmıştı. halbuki son kontrolde 6-7 tane görünüyordu. 2 tane toplandığını duyunca çok üzüldüm ağladım. ama şans bu ya ikisi de döllendi ve 3. güne geldi. embriyo sayım az olduğu için 5. günü bekletmedi doktor. birini transfer etti. tuttu da ama tuttuğunu öğrendikten bir hafta sonra hcg değerim düştü. maalesef kimyasalmış. kısacası 30 yumurta toplanır hiç embriyo kalmaz, 1 yumurtayla bebeğini dünyaya da getirebilirsin. hayırlısı olsun demekten başka çare yok çünkü her şey olacağına varır.

Çok teşekkür ederim yardımınız için.

Aynen katiliyorum canim az olsun kaliteli olsun. 20 tane toplaniyo 1-2 tane transfer ediliyo geri kalani cop. Dondurulamiyo bile. Pff allah yatlrdimcimiz olsunn

Hayırlı olsun probleminiz neydi?

Arkadaşlar dün yazmıştım 2 tane embriyomuz var sadece ya ölürse dye. Bugün 2. Gün aradılar ikisi de yaşıyormuş biri 5 biri 2 hücreli. Yarın 11 de transfere çağırdılar . Durumları nasl diye sordum iyi görünüyor dediler.

En azından 5 hücreli olan dayanır değil mi yarına arkadaşlar.

Sana en azından hücre bilgisi veriyorlar canım ben onu bile bilmiyorum :)) En başta da soledım sana bozma moralini diye inşallah tutunacak bebişlerin sana

Sana en azından hücre bilgisi veriyorlar canım ben onu bile bilmiyorum :)) En başta da soledım sana bozma moralini diye inşallah tutunacak bebişlerin sana
Yarın olacak inşallah ikimizin de transferi.

5 hücreli olması kafamı karıştırdı kötü bişey mi bu bilen var mı

Arkadaşlar tekrar yazaym şu an 2. Gün biri 5 biri 2 hücreli. 5 hücreli de neyin nesi oluyor 4 hücre olması gerekmiyor mu ?

Yarın olacak inşallah ikimizin de transferi.

5 hücreli olması kafamı karıştırdı kötü bişey mi bu bilen var mı
Aynen yarın sabah benim transferim de hayırlısıyla.. Net bilgiyi yarın vereceğiz dediler

Hayırlı olsun probleminiz neydi?
Bir polip operasyonu oldu bir küçük polipim varmış o alındı. Bi sorun yok demişti doktor ama yaş geçiyor psikolojik olarak çok takıyordum bir tane normal gebe kalıp 9.haftada kalbi durdu öyle bir dönem atlattım. Ama en çok da psikolojim bozulduğundan artık olamaz duruma geldi.

Anladım bende amh düşüklüğü ve fsh yüksekliği var bu nedenle az yumurta toplanıyor seninde az toplanmış o yüzden merak ettim Rabbim ol desin inşallah

İnşallah kuzununannesi herşey yolunda gider de tutunur bebeğim. Seninde hayırlı olsun yeni kuzun :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Arkadaşlar tekrar yazaym şu an 2. Gün biri 5 biri 2 hücreli. 5 hücreli de neyin nesi oluyor 4 hücre olması gerekmiyor mu ?
Biraz rahatla artık çok şükür bak iyi gidiyorlar. Benim de hiç bilgim YÖK hücre sayısından.sen gerildikçe rahim kasılır rahat ol eziyet etme al bebeklerini keyfine bak

Ayni anda dollenmemislerdir canim biri onden gidiyordur insallah ikiside iyi olur transferini sorunsuz atlatirsin

3. Gün taze embriyo olduğu için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama öyle ya da böyle yarın sabah transferim var arkadaşlar. Dualarınızi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…