ARALİK ayinda tedaviye baslayip OCAK ayinda transfer yaptiracaklar.

3. Gün taze embriyo olduğu için çok fazla umutlanmak istemiyorum ama öyle ya da böyle yarın sabah transferim var arkadaşlar. Dualarınızi bekliyorum.
Canim seninle ayni durumdayiz ama benim umudum coook yuksek okuduklarindan cok etkilenmissin belli ki .. Blast embriyo olusmadi rahim dinlenmedi diye olumsuz etkileme kendini bence cooooook ornegi var 1 tane kalitesiz embriyoyla bile hamile kalnlar var ben umudumu asla ve asla kaybetmiyorum sana da tavsiye ederim lutfen strese sokma kendini

Stres değilim de çok umut edersem çok üzülurum mantığı kuzum ya. Allah senin de yardımcın olsun. Inşallah ikimizin de tutar.

İlk denemem
aralıkta başladık
Şuan gonal f cetrotide
Pazartesi toplama işlemi

Transferi yapılanlar bir belirtiniz var mı?? Bende tık yok
Canım senşn kaçıncı günün? Benim ikinci günüm karın ağrım oluyor ayağa kalkınca. Bir de regl ağrım var. 4 gün sonra da regl günümhayırlı olsun senin de?transferin kaçın günündesin ve kaçın gün embriyosu hangi kalitede transfer edildi? Kaç tane?

Kalitesini bilmiyorum ama 2tane 5.gün embriyosu transfer edildi canım. Hiç bir belirtin YÖK benim. Bel ağrım var biraz o da hep hızlı ve hiç oturmayan biriydim günlük tempom değişti diye olduğunu düşğnüyorum

Anladım canım. Hayırlısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…