Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba benim transferim dün gerçekleşti. 1 adet 5. Gün embriyosu. Test günüm 2 Ocak çok heyecanlıyım. İnternete girmeyecektim güya ama dayanamıyorum ilk tüp bebek denemem buarada

Merhaba benim transferim dün gerçekleşti. 1 adet 5. Gün embriyosu. Test günüm 2 Ocak çok heyecanlıyım. İnternete girmeyecektim güya ama dayanamıyorum ilk tüp bebek denemem buarada
Hayırlı olsun canım umarım pozitif olur bu ay birsuru arkadaş pozitifi aldı inş bizde öyle oluruz. Bugün 4. Gün benimde internete girmiycem dedim ama burdayım

20-25 gibi bi hcgyi ve üzerini algılıyor test. Benim dahada silik çıkmıştı hcg iki gün sonra 63tü. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlersin inşallah. Darısı tüm isteyenlere ve bana..
İnşallah testte problem yoktur tam da bilemiyorum ki gidişatı yarın 7. Gün kan da test yaptırmak istiyorum kaç olması gerekiyor forumda okumadığım yazı kalmadi iyice kaf karisti

İnşallah testte problem yoktur tam da bilemiyorum ki gidişatı yarın 7. Gün kan da test yaptırmak istiyorum kaç olması gerekiyor forumda okumadığım yazı kalmadi iyice kaf karisti
Attığınız fotoğrafta üstteki test önce yaptığınız alttaki testte sonra yaptığınız testse eğer daha koyu çıkmış alttaki, yani artış var. Hcgnin kaç çıktığı önemli değil. Önemli olan düzenli artması. Ama çok erken daha 2 güne 1 kan vermeniz gerekir. İdrar testiyle takip edin bence 10. güne kadar.

Alttaki ilk yaptığım karışmış olan diğeri ikinci yaptığım

benimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?
evet benimde 7. Gün aynı bende de adet ağrısı gibi bel kasık ağrısı oldu.. ama jel bana dokunmadı isterseniz doktorunuza bi danışın belki böyle bi durumda kullanabileceğimiz bi krem vardır

Bende aynı tarihte transfer oldum ama bana 4 ocak dediler test günüm olarak

Ay hadi gozun aydin canim ya allahim herkese nasip etsin

Test günümüz aynı. Umarım mutlu sonuçlar elde ederiz. Benim 3.gün embriyosu. Bir tane vardı. Yaştan dolayı dedi dr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…