- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 18
- 32
5.gun embriyosuBu arada kaçıncı gün embriyosuydu canım
İnşallah hala yerindedir bebişim herkes mutlu haberler alır insallah çok korkuyorum boşa hayal kuruyorum diye ama rabbim boşa cikarmasnÇok bariz çizgiler hayırlısı olsun darısı başımıza
Varmı belirtiniz 7. Günündeyim bendeMerhaba kızlar benim de bugün transferimin 5. Günü cumaya benim de testim var. Hayırlı güzel sonuçlar aliriz inşaallah ilaç olarak ne kullaniyorsunuz
Canım hissetmek olumlu olacağı anlamına gelmiyor ki ağrılar vs ilaç etkisi hiç bozma moralini lütfenBenim de 21 aralıkta 1 yumurta transfer edildi. Hiç birşey hissetmiyorum. Çok mutsuz bir moddayim.
AminBu sene hepimize mutluluk getirsin inşallah yuvalarımız bebek sesleriyle şenlensin❤
İdrar testiniz pozitif mi çıktıİnşallah hala yerindedir bebişim herkes mutlu haberler alır insallah çok korkuyorum boşa hayal kuruyorum diye ama rabbim boşa cikarmasn
Anlayamadım bir tarafa çok toplanmış yoğun kırmızılıkbu test bozuk mu sizce
Bende anlayamadım iki tane yaptım ikisi de öyle çıktı ikinci çizgi hep dağılmış vaziyetteAnlayamadım bir tarafa çok toplanmış yoğun kırmızılık
Bende bilemiyorum dayanamadım yaptım tahlili ama çizgiler silik durumda yarın kan testi yaptircam bakalım iyi kötü belli olur heraldeAnlayamadım bir tarafa çok toplanmış yoğun kırmızılık
Benim 5. Gün aynı şekilde bendede kaşınt ve enfeksiyon yaptı.Doktorum Jele bağlı olabilir dedi.Canesten krem kullanabilirsiniz dedi. Ve eğer jel çok rahatsız ederse iğneler geçebiliriz dedi.benimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?
ben jel kullanmıyorum doktorum vermedibenimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?
Benim testimde böyleydi pozitif çıkmıştıErken yaptım ama baya çizgi var ben mi yaniliyorum iki test var elimde Eki Görüntüle 2568521
Ay hadi İnşallahBenim testimde böyleydi pozitif çıkmıştı
transferinizn kaçıncı günü acaba, hayırlı olsunErken yaptım ama baya çizgi var ben mi yaniliyorum iki test var elimde Eki Görüntüle 2568521
Progesteeon iğnelerini zaten kullanıyordum 3 günde bir, şimdi kremi kesince hergün vurulacam iğneleriBenim 5. Gün aynı şekilde bendede kaşınt ve enfeksiyon yaptı.Doktorum Jele bağlı olabilir dedi.Canesten krem kullanabilirsiniz dedi. Ve eğer jel çok rahatsız ederse iğneler geçebiliriz dedi.
o banttan ben de kullanıyorum ne işe yarıyor acaba benim de açılıyor bazen ama cok da sevmedim o bantları banyo yapamiyor insanKizlar yardım edin climara bant kullaniyordum açıldı elimde de yoktu nöbetçi eczanelere baktik yoksa şuan takılı değil napicam sabaha kadar kalsa bişey olur mu
Erken gebelik testi mi bunlar yoksa standart testlerden miAy hadi İnşallah
ben hem iğne hem jel kullanıyorum aayni günde. ben doktoruma iğne olmak yerine hapini verseniz demiştimProgesteeon iğnelerini zaten kullanıyordum 3 günde bir, şimdi kremi kesince hergün vurulacam iğneleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?