Aralık ayında transferi olanlar

benimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?

benimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?
Benim 5. Gün aynı şekilde bendede kaşınt ve enfeksiyon yaptı.Doktorum Jele bağlı olabilir dedi.Canesten krem kullanabilirsiniz dedi. Ve eğer jel çok rahatsız ederse iğneler geçebiliriz dedi.

yarın kan testi günüm inşallah hayırlı bi şekilde pozitif sonuç alırım sanki pozitif sonuç alsam da hep bir terslik çıkacak da çocuk sahibi olamayacakmışım, bu hiç gerçekleşmeyecek hayalmiş gibi geliyor

Benim 5. Gün aynı şekilde bendede kaşınt ve enfeksiyon yaptı.Doktorum Jele bağlı olabilir dedi.Canesten krem kullanabilirsiniz dedi. Ve eğer jel çok rahatsız ederse iğneler geçebiliriz dedi.
Progesteeon iğnelerini zaten kullanıyordum 3 günde bir, şimdi kremi kesince hergün vurulacam iğneleri

Kizlar yardım edin climara bant kullaniyordum açıldı elimde de yoktu nöbetçi eczanelere baktik yoksa şuan takılı değil napicam sabaha kadar kalsa bişey olur mu
o banttan ben de kullanıyorum ne işe yarıyor acaba benim de açılıyor bazen ama cok da sevmedim o bantları banyo yapamiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…