- 31 Mart 2019
- 15
- 2
- 6
- 32
Çatlatma iğnesi yapalı kaç gün oldu? İğneyi zaten opudan önce yapıyosunuz. Etkisi kalsa bile bu kadar belirgin olmaz gibi geldi bana.Eki Görüntüle 2568957 kızlar 6. Günüm test yaptım ama bişey öğrendim çatlatma iğnesi de yalancı HCG salgılatıyormuş, iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş böyle birşey varmı
Normal yaptımKizlar siz normal testmi yaptiniz yoksa erken gebelik testimi
13 gün oldu canım ama tabi çok canatarak sevinemedim bugün kan vercem hepimiz için güzel olsun inşallahÇatlatma iğnesi yapalı kaç gün oldu? İğneyi zaten opudan önce yapıyosunuz. Etkisi kalsa bile bu kadar belirgin olmaz gibi geldi bana.
Ben yaptim cikmadi bgun 9. GunumNormal yaptım
Canım kan testi en doğrusu üzülme hemen bazı insanların idrarda geç çıkıyor, zaten hayırlı evlat olacaksa olsun hakkımızda hayırlısı inşallahBen yaptim cikmadi bgun 9. Gunum
Ben geçen sefer 5. Gün kan testi yapmıştım 12 çıkmıştı ...Beşinci gün yapıp pozitifi görenler var bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi
O zaman idrarda negatif çıkma olasılığı çok fazla en iyisi moral bozmamak.Ben geçen sefer 5. Gün kan testi yapmıştım 12 çıkmıştı ...
Hayırlı olsunŞimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Kesinlikle ; idrarda çıkma olasılığı erken dönemde çok düsük ....O zaman idrarda negatif çıkma olasılığı çok fazla en iyisi moral bozmamak.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinŞimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Olmuş mu ya kesin mi şimdi kafayı yicemHayırlı olsun
Kesin derken ilk aşama tamamOlmuş mu ya kesin mi şimdi kafayı yicem
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza inşallah. Allah tamamına erdirsinŞimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Amin canım amin inşallahTebrik ederim canım çok sevindim darısı başımıza inşallah. Allah tamamına erdirsin
Bende de aynı durum var. Transfer sonrası 4. Günün bitiminde kaşık ve alt karın bölgemdeki ağrıyı hissetmemeye başladım. Bu gün 7. günüm hiç bişey hissetmiyorum. Sadece dün çok hafif ağrı oldu bir süre. Sanki bişeyler hissetmem gerekiyor da hissedemiyormuşum gibi geliyor. Neyse cuma test günüm bakalım ne olacak. Sona yaklaştıkça karamsar olmaya başladım sankiMerhaba kızlar. Bugün transferimin 6.gunu transfer gününden beri olan kasık ağrım 2gündür yok acaba tutmadı mı ki. ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?