Aralık ayında transferi olanlar

kızlar 6. Günüm test yaptım ama bişey öğrendim çatlatma iğnesi de yalancı HCG salgılatıyormuş, iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş böyle birşey varmı

Eki Görüntüle 2568957 kızlar 6. Günüm test yaptım ama bişey öğrendim çatlatma iğnesi de yalancı HCG salgılatıyormuş, iğnenin etkisi 10 gün sürüyormuş böyle birşey varmı
Çatlatma iğnesi yapalı kaç gün oldu? İğneyi zaten opudan önce yapıyosunuz. Etkisi kalsa bile bu kadar belirgin olmaz gibi geldi bana.

Şöyle ki ;
-idrarda çıkabilmesi icin önce kanda belli bir değerin (50 diye hatırlıyorum) çıkması lazım
-kanda en en en erken 5. Günde pozitifleşebiliyor ; o da herkeste degil ....
-5. Günde pozitifleşenlerde gebelik ihtimali yüksek (ama kesin degil ; bakınız benim ilk gebeliğim öyleydi)
-pozitifleştikten sonra sağlıklı bir şekilde ikiye katlanması önemli
-kalp sesini güp güp duyana kadar biraz diken üstünde oluyor insan
İnsallah Allah hepimize o sesi duymayı nasip eder

Merhaba kızlar. Bugün transferimin 6.gunu transfer gününden beri olan kasık ağrım 2gündür yok acaba tutmadı mı ki. ☹
Bende de aynı durum var. Transfer sonrası 4. Günün bitiminde kaşık ve alt karın bölgemdeki ağrıyı hissetmemeye başladım. Bu gün 7. günüm hiç bişey hissetmiyorum. Sadece dün çok hafif ağrı oldu bir süre. Sanki bişeyler hissetmem gerekiyor da hissedemiyormuşum gibi geliyor. Neyse cuma test günüm bakalım ne olacak. Sona yaklaştıkça karamsar olmaya başladım sanki Hayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese evlat mutluluğu yaşatsın. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…