- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 18
- 32
İkinci çizgi silik çıktı sonra tekrar aldım yaptım yine aynı silik ama varAdınızdan belli zaten sabırsız olduğunuz:) şaka bir yana idrar testinde bir şey çıktımı çok erken yapmışsınız
Ay inşallah devamı gelir. Kaçıncı gününüzde test yapmış oldunuzİkinci çizgi silik çıktı sonra tekrar aldım yaptım yine aynı silik ama var
5.gun de test yapmış oldum bir de 5. Gün embriyosuyduAy inşallah devamı gelir. Kaçıncı gününüzde test yapmış oldunuz
Ay bende yapsam mı acaba korkuyorumda benimde 5.gün embriyosu. Transfer gününü sayıyormuyuz5.gun de test yapmış oldum bir de 5. Gün embriyosuydu
Benimde 20 aralıkti transferim 5. Gün transfer için çok erken degilmi ya boşuna üzülürsekAy bende yapsam mı acaba korkuyorumda benimde 5.gün embriyosu. Transfer gününü sayıyormuyuz
Evet valla doğruBenimde 20 aralıkti transferim 5. Gün transfer için çok erken degilmi ya boşuna üzülürsek
Öncesinde ağlar toparlarız diyosun gerekirse heEvet valla doğrudiyordum ya nasıl dayanamıyorlar erkenden test yapıyorlar şimdi aynı düşünceler beni de sardı ama yok yapamycam sadece kan testinden önceki gün idrar testi yapcam o zamanda çıkar heralde kan testine hazırlıklı gitmiş olurum en azından tabi eşime söylemycem
Aynen öyle vallaÖncesinde ağlar toparlarız diyosun gerekirse heki pozitifse hemen söyleriz bence sizin belirtileriniz varmıydı ben transfer olmamış gibiyim
Bende oda yok olmadimi acaba diyorum sonrada belirtilere takılmamak lazım diyorumAynen öyle vallabelli olmaz söyleriz heralde valla hiç belirtim yok sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı. Sizde nasıl
Progestanı 2 haftadır kullanıyorum ben onun etkisi mi bilmiyorum pazar dan beri tatlı tatlı bi ağrım var kasıklarda birde kasıkta dolgunluk. Onun dışında ne memede hassasiyet ne de başka birşey , olması gerekiyor mu onuda bilmiyorum.Aklın yolu birvar mı sizde belirti falan
Ayy valla ya belirti olsa dert olmasa dertBende oda yok olmadimi acaba diyorum sonrada belirtilere takılmamak lazım diyorumşu birkaç günde 3-4 yaş yaşlandım sanki
Anladım ya herkes başka bir şey söylüyor heralde kişiden kişiye değişiyor bu durum hakkımızda hayırlısı diyelimProgestanı 2 haftadır kullanıyorum ben onun etkisi mi bilmiyorum pazar dan beri tatlı tatlı bi ağrım var kasıklarda birde kasıkta dolgunluk. Onun dışında ne memede hassasiyet ne de başka birşey , olması gerekiyor mu onuda bilmiyorum.
Bozuk canım test dayılmış rengibu test bozuk mu sizce
AminCumayı iple çekenlerden biri de benimheyecanla bekliyorum hakkımızda hayırlısı artık
Var canım bariz belliErken yaptım ama baya çizgi var ben mi yaniliyorum iki test var elimde Eki Görüntüle 2568521
Yarın su tahlili bı yapalim bakalim hala tmm vardır diyemiyorum korkudanVar canım bariz belli
Evet haklısın insan endişlenir herseye rağmen inşallah devamı gelir canımYarın su tahlili bı yapalim bakalim hala tmm vardır diyemiyorum korkudan
Çok bariz çizgiler hayırlısı olsun darısı başımızaErken yaptım ama baya çizgi var ben mi yaniliyorum iki test var elimde Eki Görüntüle 2568521
Bu arada kaçıncı gün embriyosuydu canımYarın su tahlili bı yapalim bakalim hala tmm vardır diyemiyorum korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?