Aralık ayında transferi olanlar

Benimde 20 aralıkti transferim 5. Gün transfer için çok erken degilmi ya boşuna üzülürsek
Evet valla doğru diyordum ya nasıl dayanamıyorlar erkenden test yapıyorlar şimdi aynı düşünceler beni de sardı ama yok yapamycam sadece kan testinden önceki gün idrar testi yapcam o zamanda çıkar heralde kan testine hazırlıklı gitmiş olurum en azından tabi eşime söylemycem

Öncesinde ağlar toparlarız diyosun gerekirse he ki pozitifse hemen söyleriz bence sizin belirtileriniz varmıydı ben transfer olmamış gibiyim

Öncesinde ağlar toparlarız diyosun gerekirse he ki pozitifse hemen söyleriz bence sizin belirtileriniz varmıydı ben transfer olmamış gibiyim
Aynen öyle valla belli olmaz söyleriz heralde valla hiç belirtim yok sadece adet olacakmışım gibi kasık ağrısı. Sizde nasıl

Aklın yolu bir var mı sizde belirti falan
Progestanı 2 haftadır kullanıyorum ben onun etkisi mi bilmiyorum pazar dan beri tatlı tatlı bi ağrım var kasıklarda birde kasıkta dolgunluk. Onun dışında ne memede hassasiyet ne de başka birşey , olması gerekiyor mu onuda bilmiyorum.

Anladım ya herkes başka bir şey söylüyor heralde kişiden kişiye değişiyor bu durum hakkımızda hayırlısı diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…