Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba kızlar. Bugün transferimin 6.gunu transfer gününden beri olan kasık ağrım 2gündür yok acaba tutmadı mı ki. ☹

Test günümüz aynı. Umarım mutlu sonuçlar elde ederiz. Benim 3.gün embriyosu. Bir tane vardı. Yaştan dolayı dedi dr.
Umarım pozitif sonuç alırız. Birbirimize destek olmak çok güzel. Günler nasıl geçiyor bilmiyorum çok heyrcanlı

ya kızlar düşük vakalarına çok sık rastlanıyor mu? o kadar çok okudum ki pozitif çıktı ama düşük oldu diye, pozitif çıksa bile sevinemeyeceğim, içimdeki korku geçmeyecek. düşük neden oluyor? tutunamadığı için mi yoksa genetik olarak embriyo iyi olmadığı için mi? hamile kalsak bile bu endişe var çok üzülüyorum ya

5.gun idrarda tahlil yaptım silik çizgi çıktı şimdi kan vermeye gidicem o düşük olayından bende korkuyorum bı de şey var 2 günde bir yaptirinca iki katına çıkmıyorsa kimsayal gebelik falan bende çok korkuyorum kalp atışını duyana kadar korkular devam edicek sanırım gerçi veren de o alan da nasip ettiyse bebeğimizi kucagimiza alırız ama korkum yuzunden sevinemiyorum

Kesinlikle çok haklısın o stres bence doğuma kadar devam eder. Anca kucağımıza alcaz kokusunu Bi çekcez içimize o zaman rahatlarız. Off hayaller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…