hayırlı olsun hamilesniz inşallah. kaçıncı gunde yaptinizgünaydın benim bu sabahki test sonucum sizce nedir durum ?
bence tutup tutmamasiyla ilgisi yoktur devamlı kasık ağrısı olmasi gerekmezMerhaba kızlar. Bugün transferimin 6.gunu transfer gününden beri olan kasık ağrım 2gündür yok acaba tutmadı mı ki. ☹
Bence pozitif canım inşallah devamı gelir kaçıncı gününgünaydın benim bu sabahki test sonucum sizce nedir durum ?
Bende merak ediyorum bunu. Ay ne zormuş vallatransferin yapıldığı gunu saymiyoruz değil mi hesapkarken
Saymıyormuşuz ben de forumdan öğrendim ....transferin yapıldığı gunu saymiyoruz değil mi hesapkarken
Beşinci gün yapıp pozitifi görenler var bende yapmamak için zor tutuyorum kendimiBende merak ediyorum bunu. Ay ne zormuş valla
Bariz çift çizgi canım hayırlı olsungünaydın benim bu sabahki test sonucum sizce nedir durum ?
Umarım pozitif olur hepimizin. Birbirimize güç verelim beklemek gerçekten zorTest günümüz aynı. Umarım mutlu sonuçlar elde ederiz. Benim 3.gün embriyosu. Bir tane vardı. Yaştan dolayı dedi dr.
Off napcaz ya buraya girince bende bir gaza geliyorum test alıp yapayım diyorumBeşinci gün yapıp pozitifi görenler var bende yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Umarım pozitif sonuç alırız. Birbirimize destek olmak çok güzel. Günler nasıl geçiyor bilmiyorum çok heyrcanlıTest günümüz aynı. Umarım mutlu sonuçlar elde ederiz. Benim 3.gün embriyosu. Bir tane vardı. Yaştan dolayı dedi dr.
5.gun idrarda tahlil yaptım silik çizgi çıktı şimdi kan vermeye gidicem o düşük olayından bende korkuyorum bı de şey var 2 günde bir yaptirinca iki katına çıkmıyorsa kimsayal gebelik falan bende çok korkuyorum kalp atışını duyana kadar korkular devam edicek sanırım gerçi veren de o alan da nasip ettiyse bebeğimizi kucagimiza alırız ama korkum yuzunden sevinemiyorumya kızlar düşük vakalarına çok sık rastlanıyor mu? o kadar çok okudum ki pozitif çıktı ama düşük oldu diye, pozitif çıksa bile sevinemeyeceğim, içimdeki korku geçmeyecek. düşük neden oluyor? tutunamadığı için mi yoksa genetik olarak embriyo iyi olmadığı için mi? hamile kalsak bile bu endişe var çok üzülüyorum ya
Kesinlikle çok haklısın o stres bence doğuma kadar devam eder. Anca kucağımıza alcaz kokusunu Bi çekcez içimize o zaman rahatlarız. Off hayaller5.gun idrarda tahlil yaptım silik çizgi çıktı şimdi kan vermeye gidicem o düşük olayından bende korkuyorum bı de şey var 2 günde bir yaptirinca iki katına çıkmıyorsa kimsayal gebelik falan bende çok korkuyorum kalp atışını duyana kadar korkular devam edicek sanırım gerçi veren de o alan da nasip ettiyse bebeğimizi kucagimiza alırız ama korkum yuzunden sevinemiyorum
Yaaa teşekkür ederim inşallah öyle olsun hepimize nasib olsunBariz çift çizgi canım hayırlı olsunGözün aydın. Silik olsa bile sayılır o çizgi
Tutmus bencegünaydın benim bu sabahki test sonucum sizce nedir durum ?
Ben normal yaptım canımKizlar siz normal testmi yaptiniz yoksa erken gebelik testimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?