Aralık ayında transferi olanlar

Şimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferim 18 i ve 5. Gün embriyosu. Test günüm cuma. Erken test yapmaya korkuyorum sanırım cumayı bekleyeceğim. Herhangi bişey hissediyor muydun Peki

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferim 18 i ve 5. Gün embriyosu. Test günüm cuma. Erken test yapmaya korkuyorum sanırım cumayı bekleyeceğim. Herhangi bişey hissediyor muydun Peki
Bana doktor 30 Aralık dedi test günü bugün yaptirdim cuma ve pazartesi tekrar yaptircam artışı takip edebilmek icin. Benim ilk günden beri çok fazla adet sancım var ama 3 tane de çikolata kisti var ben ağrılar.o yüzden diye dusunuyorum. Onun dışında hep bir şişlik var. Ağrı hissetmemek daha güzel sanırım her an adet olcakmis gibi hissetmek çok korkutuyor

Mrb kızlar bu ayın 22 sinde transferim oldu hayırlısıyla bugün 4. Günüm 2 gündür sağ kasığımda ağrı var bacağıma ve bel tarafıma vuran bu neden olabilir tecrübesi olanlar yardım edebilir mi nolurr

Bugün daha 3.gününüz, ilaçların etkisi hepsi rahat olun

Bende aynı durumdayım benimde yarın 7. Günüm herkes 7.gun kanda çıkıyor diyor test yapsam mı diyorum. Fazla hareket edince hafif ağrı oluyor. Çok tuhafım. Amin amin cümlemizeinsallah

Bende aynı durumdayım benimde yarın 7. Günüm herkes 7.gun kanda çıkıyor diyor test yapsam mı diyorum. Fazla hareket edince hafif ağrı oluyor. Çok tuhafım. Amin amin cümlemizeinsallah
Valla ben yapamadım erken test. Ne idrar ne kan. Çok merak ediyorum ama sanırım bi taraftanda mümkün olduğunca erteliyorum negatif sonuçtan korktuğum için. Bir de kendimi çok şartladım cumaya

Bende hala emin gözüyle bakamıyorum inan. Evde yapılanlar doğru olmuyo demişti doktorum sadece merak işte.. ben kalp atışını duymadan rahat edemem zaten.. en doğrusu kan.. içini ferah tut
İns seninkide saglikli bi sekilde devam eder cnm cumayi bekliyorum bakalim ne cikacak

Şimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Çok sevindim Keseyi ve kalp atışını da görün ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendimin kadar sevindim. Çift çift arttın değerler inşallah. Benimde transferden sonraki 2. Günüm bitti beklemedeyim

Valla ben yapamadım erken test. Ne idrar ne kan. Çok merak ediyorum ama sanırım bi taraftanda mümkün olduğunca erteliyorum negatif sonuçtan korktuğum için. Bir de kendimi çok şartladım cumaya
Ben de korkuyorum ama eşim uzman çavuş sınırda görev yapıyor izne geldi tedavi için cuma günü izni bitiyor o çok merak ediyor ben yanındayken ne olacaksa olun diyor oda çok heycanlı bende bakalım onun için yapabilirim. Sonuç doğru yada yanlış hayırlısı herşeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…