- 27 Temmuz 2018
- 6.650
- 7.357
- 198
- 31
13 günde iğne etkisi kalmaz.13 gün oldu canım ama tabi çok canatarak sevinemedim bugün kan vercem hepimiz için güzel olsun inşallah
Cuma kan yaptircam bakalimCanım kan testi en doğrusu üzülme hemen bazı insanların idrarda geç çıkıyor, zaten hayırlı evlat olacaksa olsun hakkımızda hayırlısı inşallah
Hayırlı olsun. İlk adım tamam. Önce değer katlanacak, sonra kese, sonra kalp atışı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Olmuş mu ya kesin mi şimdi kafayı yicem
Transferden sonraki günden itibaren saymaya başlıyoruzBende merak ediyorum bunu. Ay ne zormuş valla
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferim 18 i ve 5. Gün embriyosu. Test günüm cuma. Erken test yapmaya korkuyorum sanırım cumayı bekleyeceğim. Herhangi bişey hissediyor muydun PekiŞimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Bana doktor 30 Aralık dedi test günü bugün yaptirdim cuma ve pazartesi tekrar yaptircam artışı takip edebilmek icin. Benim ilk günden beri çok fazla adet sancım var ama 3 tane de çikolata kisti var ben ağrılar.o yüzden diye dusunuyorum. Onun dışında hep bir şişlik var. Ağrı hissetmemek daha güzel sanırım her an adet olcakmis gibi hissetmek çok korkutuyorHayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. Benimde transferim 18 i ve 5. Gün embriyosu. Test günüm cuma. Erken test yapmaya korkuyorum sanırım cumayı bekleyeceğim. Herhangi bişey hissediyor muydun Peki
Bugün daha 3.gününüz, ilaçların etkisi hepsi rahat olunMrb kızlar bu ayın 22 sinde transferim oldu hayırlısıyla bugün 4. Günüm 2 gündür sağ kasığımda ağrı var bacağıma ve bel tarafıma vuran bu neden olabilir tecrübesi olanlar yardım edebilir mi nolurr
Bende de kaşıntı varbenimde bugün 7.günüm il günlerde adet olacakmış gibi belirtim oldu, ama şuan hiçbir belirti yok, kullandığım vajinal jel bende aşırı kaşıntı ve enfeksiyon yaptı sizlerde etki yapan oldu mu?
Bi belirtim var desem yalan olur. Ilaclarin etkisi bile yok şimdilik. Kaşıntı dışındaVarmı belirtiniz 7. Günündeyim bende
Test yaptirdinmi canimyarın kan testi günüm inşallah hayırlı bi şekilde pozitif sonuç alırımsanki pozitif sonuç alsam da hep bir terslik çıkacak da çocuk sahibi olamayacakmışım, bu hiç gerçekleşmeyecek hayalmiş gibi geliyor
Bende aynı durumdayım benimde yarın 7. Günüm herkes 7.gun kanda çıkıyor diyor test yapsam mı diyorum. Fazla hareket edince hafif ağrı oluyor. Çok tuhafım. Amin amin cümlemizeinsallahBende de aynı durum var. Transfer sonrası 4. Günün bitiminde kaşık ve alt karın bölgemdeki ağrıyı hissetmemeye başladım. Bu gün 7. günüm hiç bişey hissetmiyorum. Sadece dün çok hafif ağrı oldu bir süre. Sanki bişeyler hissetmem gerekiyor da hissedemiyormuşum gibi geliyor. Neyse cuma test günüm bakalım ne olacak. Sona yaklaştıkça karamsar olmaya başladım sankiHayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese evlat mutluluğu yaşatsın. Amin
Valla ben yapamadım erken test. Ne idrar ne kan. Çok merak ediyorum ama sanırım bi taraftanda mümkün olduğunca erteliyorum negatif sonuçtan korktuğum için. Bir de kendimi çok şartladım cumayaBende aynı durumdayım benimde yarın 7. Günüm herkes 7.gun kanda çıkıyor diyor test yapsam mı diyorum. Fazla hareket edince hafif ağrı oluyor. Çok tuhafım. Amin amin cümlemizeinsallah
Bende hala emin gözüyle bakamıyorum inan. Evde yapılanlar doğru olmuyo demişti doktorum sadece merak işte.. ben kalp atışını duymadan rahat edemem zaten.. en doğrusu kan.. içini ferah tutBen yaptim cikmadi bgun 9. Gunum
TebriklerHayırlı olsun
Hiç üzülmeyin kan testi gününüzü bekleyin, herkesinki idrarda çıkmaz derlet hep. Bir de hepimiz her türlü sonuca hazırlıklı olmalıyız.Ben yaptim cikmadi bgun 9. Gunum
İns seninkide saglikli bi sekilde devam eder cnm cumayi bekliyorum bakalim ne cikacakBende hala emin gözüyle bakamıyorum inan. Evde yapılanlar doğru olmuyo demişti doktorum sadece merak işte.. ben kalp atışını duymadan rahat edemem zaten.. en doğrusu kan.. içini ferah tut
5 senedir sikildm artik negatf sonuc almaktanHiç üzülmeyin kan testi gününüzü bekleyin, herkesinki idrarda çıkmaz derlet hep. Bir de hepimiz her türlü sonuca hazırlıklı olmalıyız.İnşallah pozitif olsun
Çok sevindimŞimdi kan sonucu mu aldım kızlar 58.3 18i transfer günü 5,gün embriyosu
Ben de korkuyorum ama eşim uzman çavuş sınırda görev yapıyor izne geldi tedavi için cuma günü izni bitiyor o çok merak ediyor ben yanındayken ne olacaksa olun diyor oda çok heycanlı bende bakalım onun için yapabilirim. Sonuç doğru yada yanlış hayırlısı herşeyinValla ben yapamadım erken test. Ne idrar ne kan. Çok merak ediyorum ama sanırım bi taraftanda mümkün olduğunca erteliyorum negatif sonuçtan korktuğum için. Bir de kendimi çok şartladım cumaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?