- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 18
- 32
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınızÇok sevindimKeseyi ve kalp atışını da görün ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendimin kadar sevindim. Çift çift arttın değerler inşallah. Benimde transferden sonraki 2. Günüm bitti beklemedeyim
Benim de test günüm 2 ocak 21 inde mi transfer oldunuz ben 1 ocakta yaptırmak istiyorumTest günümüz aynı. Umarım mutlu sonuçlar elde ederiz. Benim 3.gün embriyosu. Bir tane vardı. Yaştan dolayı dedi dr.
Tebrikler çok sevindim canımAy hadi gozun aydin canim ya allahim herkese nasip etsin
Ben de korkuyorum ama eşim uzman çavuş sınırda görev yapıyor izne geldi tedavi için cuma günü izni bitiyor o çok merak ediyor ben yanındayken ne olacaksa olun diyor oda çok heycanlı bende bakalım onun için yapabilirim. Sonuç doğru yada yanlış hayırlısı herşeyin
[/QUOTE
Merhaba... Ne yaptınız merak ettim yaptırdınız mı test. Güzel sonuçlarınızı bekliyorum
Bence doktorunuza danışmadan hiç bir işelem yaptırmayınArkadaslar transfeeim olacak yakinda bugun discide randevum var zarari olurmu lutfen yardinci olun
İnşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız
Evet benim2 ocak ama ben de 1 ocakta yaptırmak istiyorum hemşire çıkar dedi
Hayırlı olsunKızlar kan sonucum 36 çıktı 7. Günüm inşallah artar
Kızlar kan sonucum 36 çıktı 7. Günüm inşallah artar
Belki de yerleşme sancılarıdır. Kafanıza takmayın, herkeste farklı bir belirti olur. İniallah pozitif sonuç alırsınız
benimde transferim Cumartesi oldu, regl olacakmışum gibi ağrım oluyor hafif hafif, çok moralim bozuluyor,
Kızlar hayırlı olsun hepimize inşallah hayırlı haberler sağlıklı bebekleriniz olurBenim merak ettiğim bu transfer işlemi nasıl oluyor, hangi durumlarda yapılıyor bilgi verirmisiniz bend 1 yıldır bekliyorum, bu ayda olmazsa ocakta tedavi başlıcaz, ama ben endişeliyim açıkçası
1 Ocak tatil ☺ Kızlar benimde test günüm 2 Ocak. 1 ocakta yaptıracaklara hatırlatma olsun 1 Ocak yılbaşı tatili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?