Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba ikinci çizgi hafiften belirginleşmiş canım umarım güzel sonuç alırsın

Arkadaslar transfeeim olacak yakinda bugun discide randevum var zarari olurmu lutfen yardinci olun

Sonuç yarın çıkıcakmiş canım sağlık ocağında yaptırdım bende çok merak ediyorum

Ben 8.ci gunde yaptim cok silik cikti cizgi bugun transferin 12ci gunu tekrar yaptim daha belirgin

benimde transferim Cumartesi oldu, regl olacakmışum gibi ağrım oluyor hafif hafif çok moralim bozuluyor, düşünmemeye çalışıyorm

Kızlar hayırlı olsun hepimize inşallah hayırlı haberler sağlıklı bebekleriniz olur Benim merak ettiğim bu transfer işlemi nasıl oluyor, hangi durumlarda yapılıyor bilgi verirmisiniz bend 1 yıldır bekliyorum, bu ayda olmazsa ocakta tedavi başlıcaz, ama ben endişeliyim açıkçası

Transfer işin en kolayı 5 dakkalık bir iş öncesi tedavi süreci önemli olan . önce yumurtalar olgulanştırılıp toplanıyor, sonra döllenme oluyor ve oluşan embriyolar rahme yerleştiriliyorlar

1 Ocak tatil Kızlar benimde test günüm 2 Ocak. 1 ocakta yaptıracaklara hatırlatma olsun 1 Ocak yılbaşı tatili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…