Aralık ayında transferi olanlar

Merhaba kızlar 8.gğn değerim 95,41 çıkmıştı bugün 10.gün 140 çıktı nasıl sizce endişe edecek bir durum var mı
Arkadaşım benim 6. Gün değerim 2 çıkmıştı bugün 9. Gün 8 çıktı. Senin değerlerin bi süredir burda okuduklarıma göre çok normal. Hatta çok kişinin yazdığından daha yüksek.

Benimkide yarin belli olacak. Hadi hayirli sonuçlar alalim insallah

Merhaba canım bugün sonucumu aldım. Pozitif çok şükür pazartesi tekrar vercem gidişatı kontrol etmek için. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Çok sevindim . Çok şükür benimde pozitif çıktı 87,29 geldi. Pazar günü tekrar bakılacak. İnşallah hayırlısıyla sona ulaşıp kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. Amin Senin değer kaç çıktı bu arada

Bende senin adına çok sevindim sağ sağlim hayirlisiyla kucağınıza alalım inşallah.Amin. 70.7 cıktı benimde canım normalde pazartesi tahlil günümdü. Hemşire pazartsi gel dedi tekrar. Hayırlısı olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…