Arkadaşım benim 6. Gün değerim 2 çıkmıştı bugün 9. Gün 8 çıktı. Senin değerlerin bi süredir burda okuduklarıma göre çok normal. Hatta çok kişinin yazdığından daha yüksek.Merhaba kızlar 8.gğn değerim 95,41 çıkmıştı bugün 10.gün 140 çıktı nasıl sizce endişe edecek bir durum var mı
Merhaba kızlar 8.gğn değerim 95,41 çıkmıştı bugün 10.gün 140 çıktı nasıl sizce endişe edecek bir durum var mı
Pek bisey yok bende. Test yaptırdınız miVarmı belirtiniz 7. Günündeyim bende
Evet canım inşallah tutunma ağrısıdır diye düşünüyorum,
Geçmiş olsun canım çok şiddetliyse doktoruna bir sor bakalım ilaçların etkiside olabilir
Yani hamileşsmizTebrikler..
Benimki de yarın haber verelim birbirimize
[/QUOTE
Aynen haberleşelim inşallah güzel sonuçlar alırız
Benimkide yarin belli olacak. Hadi hayirli sonuçlar alalim insallahBende de aynı durum var. Transfer sonrası 4. Günün bitiminde kaşık ve alt karın bölgemdeki ağrıyı hissetmemeye başladım. Bu gün 7. günüm hiç bişey hissetmiyorum. Sadece dün çok hafif ağrı oldu bir süre. Sanki bişeyler hissetmem gerekiyor da hissedemiyormuşum gibi geliyor. Neyse cuma test günüm bakalım ne olacak. Sona yaklaştıkça karamsar olmaya başladım sankiHayırlısı olsun inşallah. Allah isteyen herkese evlat mutluluğu yaşatsın. Amin
Hadi inşallahBenimkide yarin belli olacak. Hadi hayirli sonuçlar alalim insallah
Evet 21 inde transfer oldu. Umarım kucagimiz boş kalmaz.Benim de test günüm 2 ocak 21 inde mi transfer oldunuz ben 1 ocakta yaptırmak istiyorum
Merhaba canım bugün sonucumu aldım. Pozitif çok şükür pazartesi tekrar vercem gidişatı kontrol etmek için. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin insallahBenimki de yarın haber verelim birbirimize
Çok sevindim . Çok şükür benimde pozitif çıktı 87,29 geldi. Pazar günü tekrar bakılacak. İnşallah hayırlısıyla sona ulaşıp kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. AminMerhaba canım bugün sonucumu aldım. Pozitif çok şükür pazartesi tekrar vercem gidişatı kontrol etmek için. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Merhaba ne yaptınız çıktı mı sonuç. Çok şükür pozitif benimki 87,29 çıktı. İnşallah sizde güzel sonuç alırsınız. Rabbim herkesi sevindirsinBenimkide yarin belli olacak. Hadi hayirli sonuçlar alalim insallah
Bende bu sabah yaptırdım 256 çıktı şükürler olsunMerhaba ne yaptınız çıktı mı sonuç. Çok şükür pozitif benimki 87,29 çıktı. İnşallah sizde güzel sonuç alırsınız. Rabbim herkesi sevindirsin
Amin insallah. Hayirli olsun. Allahim tamamina erdirsin. Ben de Kan verdim bekliyorumMerhaba ne yaptınız çıktı mı sonuç. Çok şükür pozitif benimki 87,29 çıktı. İnşallah sizde güzel sonuç alırsınız. Rabbim herkesi sevindirsin
Çok güzel baya yüksek çıkmış kaçıncı gündü sizin ikiz mi acabaBende bu sabah yaptırdım 256 çıktı şükürler olsun
Gözünüz aydınBende bu sabah yaptırdım 256olsun
Amin insallah. Hayirli olsun. Allahim tamamina erdirsin. Ben de Kan verdim bekliyorum
[/QUOTE
Hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah. Haber verin
Teşekkür ederim bugün 10. Gün 5. Gün embriyosu.. tek embriyo aslında bende şaşırdımÇok güzel baya yüksek çıkmış kaçıncı gündü sizin ikiz mi acabaAllah tamamına erdirsin inşallah
Bende senin adına çok sevindim sağ sağlim hayirlisiyla kucağınıza alalım inşallah.Amin. 70.7 cıktı benimde canım normalde pazartesi tahlil günümdü. Hemşire pazartsi gel dedi tekrar. Hayırlısı olsun insallahÇok sevindim . Çok şükür benimde pozitif çıktı 87,29 geldi. Pazar günü tekrar bakılacak. İnşallah hayırlısıyla sona ulaşıp kucağımıza alırız. Allah isteyen herkese nasip etsin. AminSenin değer kaç çıktı bu arada
Rabbim biran önce senin de güzel haberler almanı nasip etsin arkadaşımArkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?