Canım önce adetliyken çağırıyor Dr tedaviye başlamaya uygun musun diye, öncesinde sen testlerini falan yaptıroyorsun zaten görüşmeye giderken yanında getiriyorsun. Doktor tedaviyi uygun bulursa adetin 2. Günü iğneler başlıyor sonra 2-3 günde bir yumurta takibi kontroller. Sonra yumurtaların toplanıyor anestezi ile bayıltılarak. Eşinden de sperm alınıyor. Sonra bekliyorsun “acaba yumurtalarım döllenecek mi?” Diye. Embriyologlar sana arayıp bilgi veriyor yumurtaların kaçı döllendi kaçı döllenmedi diye. 3. Gün tekrar arıyorlar doktorun 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu koymaya karar veriyor senin ve embriyonun şartlarına göre. Sonra transfer işlemi aynı muayene gibi basit 10 dk lık bir işlem. Sonra 10 gün bekliyorsun sonuç için. Her şey bu kadar. Tabi ek olarak rahim dinlendirme, dondurulmuş embriyo gibi şeylere de karar verebilir doktorun bu süreçle alakalıKızlar hayırlı olsun hepimize inşallah hayırlı haberler sağlıklı bebekleriniz olurBenim merak ettiğim bu transfer işlemi nasıl oluyor, hangi durumlarda yapılıyor bilgi verirmisiniz bend 1 yıldır bekliyorum, bu ayda olmazsa ocakta tedavi başlıcaz, ama ben endişeliyim açıkçası
Aciller açıktır ama sağlık ocakları kapalıdır benceaaaa kapalımı hastaneler inanmıyorum
Nasıl yani döllenme dışarda mı yapılıyor[QUOnasılTE="beliziko, post: 62203206, member: 919544"]
Transfer işin en kolayı 5 dakkalık bir iş öncesi tedavi süreci önemli olan . önce yumurtalar olgulanştırılıp toplanıyor, sonra döllenme oluyor ve oluşan embriyolar rahme yerleştiriliyorlar
Anladım şimdi kuzum, biz eşimle kontrole gittik bende bi sorun çıkmadı şükür, adetlerim düzenli yumurtalar iyi durumda hormon değerlerim normal çıktıCanım önce adetliyken çağırıyor Dr tedaviye başlamaya uygun musun diye, öncesinde sen testlerini falan yaptıroyorsun zaten görüşmeye giderken yanında getiriyorsun. Doktor tedaviyi uygun bulursa adetin 2. Günü iğneler başlıyor sonra 2-3 günde bir yumurta takibi kontroller. Sonra yumurtaların toplanıyor anestezi ile bayıltılarak. Eşinden de sperm alınıyor. Sonra bekliyorsun “acaba yumurtalarım döllenecek mi?” Diye. Embriyologlar sana arayıp bilgi veriyor yumurtaların kaçı döllendi kaçı döllenmedi diye. 3. Gün tekrar arıyorlar doktorun 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu koymaya karar veriyor senin ve embriyonun şartlarına göre. Sonra transfer işlemi aynı muayene gibi basit 10 dk lık bir işlem. Sonra 10 gün bekliyorsun sonuç için. Her şey bu kadar. Tabi ek olarak rahim dinlendirme, dondurulmuş embriyo gibi şeylere de karar verebilir doktorun bu süreçle alakalı
Daha da artması dileğiyleKızlar kan sonucum 36 çıktı 7. Günüm inşallah artar
Nasıl yani döllenme dışarda mı yapılıyoray kusura bakmayın canım böyle sormak hoş olmuyor ama sanırım bu yollardan bende gececim merak ediyorum birde bu yerleştirme vajinal yollamı yapılıyor, ay çok acır ya ben çok korkuyorum valla
Acil servisler açık oluyor ben acilde yaptırdımaaaa kapalımı hastaneler inanmıyorum
Merhaba şu an benim inanılmaz kaşık ağrımvar hatta acaba doktora mı gitsem diye düşündüm baya ağrımvar çünkü ilk defa transferden. Beri bu kadar şiddetli oldubenimde transferim Cumartesi oldu, regl olacakmışum gibi ağrım oluyor hafif hafif çok moralim bozuluyor, düşünmemeye çalışıyorm
,Merhaba şu an benim inanılmaz kaşık ağrımvar hatta acaba doktora mı gitsem diye düşündüm baya ağrımvar çünkü ilk defa transferden. Beri bu kadar şiddetli oldu
Benimki de yarın haber verelim birbirimizeSonuç yarın çıkıcakmiş canım sağlık ocağında yaptırdım bende çok merak ediyorum
Kızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????
5 ustuyse artis olur gene bir kac gun sonraKızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????
Bugun kacin ci gun transfer sonrasi
17 Aralık’ta olmuştum canım. 9. Gün bugün. Doktor 27 Aralık’ta test yaptır demişti. Yarın işe dönücem. İşe gitmeden sonucu bilmek istedim. İnşallah canım inşallah artar.5 ustuyse artis olur gene bir kac gun sonra
17 Aralık’ta olmuştum canım. 9. Gün bugün. Doktor 27 Aralık’ta test yaptır demişti. Yarın işe dönücem. İşe gitmeden sonucu bilmek istedim. İnşallah canım inşallah artar.
Hayır canım dahil değilTransfer günü dahilmi 7. gün
teşekkür ederim bekleyen herkesin artsın inşallahDaha da artması dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?