Aralık ayında transferi olanlar

Canım önce adetliyken çağırıyor Dr tedaviye başlamaya uygun musun diye, öncesinde sen testlerini falan yaptıroyorsun zaten görüşmeye giderken yanında getiriyorsun. Doktor tedaviyi uygun bulursa adetin 2. Günü iğneler başlıyor sonra 2-3 günde bir yumurta takibi kontroller. Sonra yumurtaların toplanıyor anestezi ile bayıltılarak. Eşinden de sperm alınıyor. Sonra bekliyorsun “acaba yumurtalarım döllenecek mi?” Diye. Embriyologlar sana arayıp bilgi veriyor yumurtaların kaçı döllendi kaçı döllenmedi diye. 3. Gün tekrar arıyorlar doktorun 3. Gün mü 5. Gün embriyosu mu koymaya karar veriyor senin ve embriyonun şartlarına göre. Sonra transfer işlemi aynı muayene gibi basit 10 dk lık bir işlem. Sonra 10 gün bekliyorsun sonuç için. Her şey bu kadar. Tabi ek olarak rahim dinlendirme, dondurulmuş embriyo gibi şeylere de karar verebilir doktorun bu süreçle alakalı

[QUOnasılTE="beliziko, post: 62203206, member: 919544"]
Transfer işin en kolayı 5 dakkalık bir iş öncesi tedavi süreci önemli olan . önce yumurtalar olgulanştırılıp toplanıyor, sonra döllenme oluyor ve oluşan embriyolar rahme yerleştiriliyorlar
[/QUOTE]
Nasıl yani döllenme dışarda mı yapılıyor ay kusura bakmayın canım böyle sormak hoş olmuyor ama sanırım bu yollardan bende gececim merak ediyorum birde bu yerleştirme vajinal yollamı yapılıyor, ay çok acır ya ben çok korkuyorum valla

Nasıl yani döllenme dışarda mı yapılıyor ay kusura bakmayın canım böyle sormak hoş olmuyor ama sanırım bu yollardan bende gececim merak ediyorum birde bu yerleştirme vajinal yollamı yapılıyor, ay çok acır ya ben çok korkuyorum valla
[/QUOTE]

canım tüp bebeğin olayı o zaten sperm ve yumurtayı labaratuar ortamında dölleyip oluşan embriyoları anne rahmine vajinal yoldan yerleştirmek .

Anladım şimdi kuzum, biz eşimle kontrole gittik bende bi sorun çıkmadı şükür, adetlerim düzenli yumurtalar iyi durumda hormon değerlerim normal çıktı eşimde sperm sayısı düşüklüğü var ama çocuk sahibi olmak için yeterli derecede dediler. Bi kaç deneyin olmazsa gelin tedaviye başlarız dediler. Bunun üstünden 3 ay geçti bizde bubayda olmadıysa ocakta başlayalım dedik ama ben nasıl bir tedavi olur bilmiyorum açıkcası çokta merak ediyorum ondan bilgi almak istedim canım çok sağol

canım tüp bebeğin olayı o zaten sperm ve yumurtayı labaratuar ortamında dölleyip oluşan embriyoları anne rahmine vajinal yoldan yerleştirmek .
[/QUOTE]
Hayırlı olsun yavrum inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza inşallah Herşey yolunda ilerler

benimde transferim Cumartesi oldu, regl olacakmışum gibi ağrım oluyor hafif hafif çok moralim bozuluyor, düşünmemeye çalışıyorm
Merhaba şu an benim inanılmaz kaşık ağrımvar hatta acaba doktora mı gitsem diye düşündüm baya ağrımvar çünkü ilk defa transferden. Beri bu kadar şiddetli oldu

Merhaba şu an benim inanılmaz kaşık ağrımvar hatta acaba doktora mı gitsem diye düşündüm baya ağrımvar çünkü ilk defa transferden. Beri bu kadar şiddetli oldu
,

Geçmiş olsun canım çok şiddetliyse doktoruna bir sor bakalım ilaçların etkiside olabilir

Kızlar merhaba kafayı yiyecem. 3 gün önce kan testi sonucum 2.2 idi. Bugün test günüm 8.8 olmuş. Değer çok düşük mü ki?????

Merhaba kızlar 8.gğn değerim 95,41 çıkmıştı bugün 10.gün 140 çıktı nasıl sizce endişe edecek bir durum var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…