Aralık ayında transferi olanlar

Benim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah

Eklentiler

• E859EBDB-EC4B-4525-95B7-8FEA86F59D81.webp
    66,9 KB · Görüntüleme: 66
Evet görüyorum Tebrikler, değerleriniz artarak devam etsin inş sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Arkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Canım çok üzüldüm, Rabbim inşallah bir sonrakinde ya da kendiliğinden en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin yavrunu Bir hayır vardır illaki

Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de 5. gün embriyosu 19 aralık. Benim idrar testim de böyle çıkıyor, dün 7. gün dayanamayıp kan verdim 66.91 çıktı. Yarın tekrar kan vericem. İnşallah elimiz boş dönmeyiz. Sende de var bence

İnşallahRabbim hepimizin kucağını doldurdursun hayırlısıylaYarın kan testi yaptıracağım.Netleşir umarım Pozitif görenlerde göğüs hassasiyeti var mı?

İnşallah Ben pozitif olsada sanırım kalp sesini duyana kadar tam anlamıyla sevinemeyeceğim.
Bence öyle düşünmeyin
Merhaba canım bugün sonucumu aldım. Pozitif çok şükür pazartesi tekrar vercem gidişatı kontrol etmek için. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin insallah
ay ne güzel tebrikler

ben de aynı nedenden kaybetmiştim 2 hafta hastanede yattım bir umut diye.... kendi düştü ilaçla ....

pozitifi gördüğünüze sevindim, insallah kalp atışını da duyarsınız bu sefer:)

Benimde böyleydi canım aynı gün transfer olmuşuz 5.gün embriyosu benimde. Kan tahlili verdim 70 cıktı değerim. Tebrik ederim sağlık kucağımıza alırız insallah

canım hayırlı olsun tebrikler, bende de regl sancısı gibi sancı oluyor sürekli bir hafif bişeyler var çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim ben de aynı durumdayım belim kasıklarim2 gündür özellikle fazlalaştı ama normalmiş. Regl tarihide yaklaşıyor ondan kaynaklanıyormuş.

Arkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Allahım en hayırlısını versin mutlaka bi zamanı var.. ben 5 buçuk yaşındaki evladını kaybetmiş bir anneyim.. İnan o daha da zor.. üzülme nıolır. Tevekkül

Evet bazir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…