ÜzüldümArkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
En kısa zaman o güzel mutlulu yaşatsın rabbim sana.Arkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Evet görüyorumBenim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah
Canım çok üzüldüm, Rabbim inşallah bir sonrakinde ya da kendiliğinden en kısa zamanda kucağına almanı nasip etsin yavrunuArkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Aynı gün transfer olmuşuz. Benim de 5. gün embriyosu 19 aralık. Benim idrar testim de böyle çıkıyor, dün 7. gün dayanamayıp kan verdim 66.91 çıktı. Yarın tekrar kan vericem. İnşallah elimiz boş dönmeyiz. Sende de var benceBenim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah
İnşallahEvet görüyorumTebrikler, değerleriniz artarak devam etsin inş sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim
İnşallahAynı gün transfer olmuşuz. Benim de 5. gün embriyosu 19 aralık. Benim idrar testim de böyle çıkıyor, dün 7. gün dayanamayıp kan verdim 66.91 çıktı. Yarın tekrar kan vericem. İnşallah elimiz boş dönmeyiz. Sende de var bence
Siz testinizi baya erken yaptırmışsınızTebrikler..
Bence öyle düşünmeyinİnşallahBen pozitif olsada sanırım kalp sesini duyana kadar tam anlamıyla sevinemeyeceğim.
ay ne güzel tebriklerMerhaba canım bugün sonucumu aldım. Pozitif çok şükür pazartesi tekrar vercem gidişatı kontrol etmek için. Senin de güzel haberlerini bekliyorum. Rabbim herkese nasip etsin insallah
Amin inşallah canımEvet 21 inde transfer oldu. Umarım kucagimiz boş kalmaz.
Kuzular sonuçlarınızı aldınız mıBenimkide yarin belli olacak. Hadi hayirli sonuçlar alalim insallah
ben de aynı nedenden kaybetmiştim 2 hafta hastanede yattım bir umut diye.... kendi düştü ilaçla ....Benim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah
Benimde böyleydi canım aynı gün transfer olmuşuz 5.gün embriyosu benimde. Kan tahlili verdim 70 cıktı değerim. Tebrik ederim sağlık kucağımıza alırız insallahBenim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah
Ben hala şoktayim rabbim herkese nasip etsin bu duyguBence öyle düşünmeyin
ay ne güzel tebrikler
Ben hala şoktayim rabbim herkese nasip etsin bu duygu
Çok teşekkür ederimcanım hayırlı olsun tebrikler, bende de regl sancısı gibi sancı oluyor sürekli bir hafif bişeyler var çok korkuyorum
Allahım en hayırlısını versin mutlaka bi zamanı var.. ben 5 buçuk yaşındaki evladını kaybetmiş bir anneyim.. İnan o daha da zor.. üzülme nıolır. TevekkülArkadaşlar benim 1in altında çıktı malesef. Hayirlisi olsun hakkımızda. Rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin
Benim bu sabahki testim. 5. Gün embiriyosu. 19 aralıkta transferimi oldum. Bugün 8. Gün. Yarın test günüm. Sizde görüyomusunuz 2. Çizgiyi. Bu benim 2.denemem.Çok zor yollardan geçtik. İlkinde kalp atışı olmadığı için kürtaj oldumAynı acıları yaşatmaz Rabbim inşallah
[ evet bariz görülüyo hayırlı olsun
Amin canımBen hala şoktayim rabbim herkese nasip etsin bu duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?