Canım üzülmemek elde değil ama şükürdermansız bir dert değil ennkısa zamanda diğerlerinden sonuç almanı dilerimAllahım en hayırlısını versin mutlaka bi zamanı var.. ben 5 buçuk yaşındaki evladını kaybetmiş bir anneyim.. İnan o daha da zor.. üzülme nıolır. Tevekkül
Ben görmedim görseli kaldırdınız mı ama tebrikler :)))Evet bazir
Pozitifi görmüş biri olarak sancı yaşamışmıydın :) sancı belki biz bir ümittir diye düşünüyorumÇok teşekkür ederimben de aynı durumdayım belim kasıklarim2 gündür özellikle fazlalaştı ama normalmiş. Regl tarihide yaklaşıyor ondan kaynaklanıyormuş.
Transferden sonra 5 gun kasik ve bel ağrısı çektim sonra 2 gün hiç bişeyim yoktu sonra tekrar başladı canım. Bide iç çamaşırım transferin 2.gununden bu yana hep şu gibi oluyor korkmuştum ama normalmişPozitifi görmüş biri olarak sancı yaşamışmıydın :) sancı belki biz bir ümittir diye düşünüyorum
Rabbim emeğinin karşılığını biran önce verir insallah canimTransferden sonra 5 gun kasik ve bel ağrısı çektim sonra 2 gün hiç bişeyim yoktu sonra tekrar başladı canım. Bide iç çamaşırım transferin 2.gununden bu yana hep şu gibi oluyor korkmuştum ama normalmiş
Amin insallah canim sagolasin..Rabbim biran önce senin de güzel haberler almanı nasip etsin arkadaşım
Öyle hayırlısı olsun. Bir ay sonra dondurulmuslarla devam ederiz dedi doktorum. Bir de histereskopi önerdi. Nasıl olur acabaÜzüldümAma herşeyde vardır bir hayır. Hakkımızda hayırlısı inşallah
Olumsuz çıktı benimkiKuzular sonuçlarınızı aldınız mı
Benimde 23 transfer tarihim aynı gün sanırımÇok sevindimKeseyi ve kalp atışını da görün ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kendimin kadar sevindim. Çift çift arttın değerler inşallah. Benimde transferden sonraki 2. Günüm bitti beklemedeyim
Merhaba canım benimde test tarihim 4 ocak. Hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallahKızlar benimde transferim bugün oldu test tarihim 4 ocak ama dayanabilir miyim bilmiyorum galiba erken yaparm
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben bir notr oluyorum bir karamsar. Çok moralsizimAmin canım
Modunuzu yüksek tutmaya çalışın ; kötüye hazırlıklı olmak iyi birsey tabi ama hepten de karamsar olmayın ....Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben bir notr oluyorum bir karamsar. Çok moralsizim
Inşallah bu bekleyişler olumlu sonuçlanırModunuzu yüksek tutmaya çalışın ; kötüye hazırlıklı olmak iyi birsey tabi ama hepten de karamsar olmayın ....
Canım ben 4. Ve 5. Günümde idrar testi yaptm pozitif çıktı çok şükür bugün koyulaşmisti çizgi çok nettiMerhaba canım benimde test tarihim 4 ocak. Hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah ☺
TebriklerKızlar bende bugün aldım sonuçları.159.3
İki embriyo koymuştu doktorumuz
çok şükür rabbime.İnşallah kese ve kalp atışıda duyarız
İnşallah herkes pozitif sonuç alır
Hayırlı olsun canım belirlti var mıydı testini kaçıncı gün yaptınKızlar bende bugün aldım sonuçları.159.3
İki embriyo koymuştu doktorumuz
çok şükür rabbime.İnşallah kese ve kalp atışıda duyarız
İnşallah herkes pozitif sonuç alır
Teşekkürler canım hayırlısı ile kucağına Alman dileğiyle iki embriyo mu senin ki tek miydi unuttum:)Transferden sonra 5 gun kasik ve bel ağrısı çektim sonra 2 gün hiç bişeyim yoktu sonra tekrar başladı canım. Bide iç çamaşırım transferin 2.gununden bu yana hep şu gibi oluyor korkmuştum ama normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?