Aralık ayında transferi olanlar

Allahım en hayırlısını versin mutlaka bi zamanı var.. ben 5 buçuk yaşındaki evladını kaybetmiş bir anneyim.. İnan o daha da zor.. üzülme nıolır. Tevekkül
Canım üzülmemek elde değil ama şükürdermansız bir dert değil ennkısa zamanda diğerlerinden sonuç almanı dilerim

Çok teşekkür ederim ben de aynı durumdayım belim kasıklarim2 gündür özellikle fazlalaştı ama normalmiş. Regl tarihide yaklaşıyor ondan kaynaklanıyormuş.
Pozitifi görmüş biri olarak sancı yaşamışmıydın :) sancı belki biz bir ümittir diye düşünüyorum

Pozitifi görmüş biri olarak sancı yaşamışmıydın :) sancı belki biz bir ümittir diye düşünüyorum
Transferden sonra 5 gun kasik ve bel ağrısı çektim sonra 2 gün hiç bişeyim yoktu sonra tekrar başladı canım. Bide iç çamaşırım transferin 2.gununden bu yana hep şu gibi oluyor korkmuştum ama normalmiş

Rabbim emeğinin karşılığını biran önce verir insallah canim

Histereskopi oldunuz mu arkadaşlar. Yıllar önce yaptirmistim. Şimdi negatif olunca doktorum dondurulmuslardan önce yapabiliriz dedi.

Kızlar merhaba .. transferden sonra bir kaç gün içerisinde jelle beraber pembe lekelenme yaşayan oldumu ?? Tahrişmi yoksa yerleşme midir

Merhaba canım benimde test tarihim 4 ocak. Hayırlısıyla güzel haberleri alırız inşallah ☺
Canım ben 4. Ve 5. Günümde idrar testi yaptm pozitif çıktı çok şükür bugün koyulaşmisti çizgi çok netti senin kaçıncı günün bugün

Kızlar bende bugün aldım sonuçları.159.3
İki embriyo koymuştu doktorumuz
çok şükür rabbime.İnşallah kese ve kalp atışıda duyarız
İnşallah herkes pozitif sonuç alır
Hayırlı olsun canım belirlti var mıydı testini kaçıncı gün yaptın

Teşekkürler canım hayırlısı ile kucağına Alman dileğiyle iki embriyo mu senin ki tek miydi unuttum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…