Ben de öyle bir Ümit geliyor içime bir karamsarlık ama sonuçta elimizden gelen birşeyyok beklemekten başkaHayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben bir notr oluyorum bir karamsar. Çok moralsizim
Amin canım hepimiz insallahTeşekkürler canım hayırlısı ile kucağına Alman dileğiyle iki embriyo mu senin ki tek miydi unuttum:)
Tebrikler hayırlı olsunKızlar bende bugün aldım sonuçları.159.3
İki embriyo koymuştu doktorumuz
çok şükür rabbime.İnşallah kese ve kalp atışıda duyarız
İnşallah herkes pozitif sonuç alır
Benim oldu ama geçti sonradan baya şiddetli oldu hatta2 gündür tam rahim çıkısında alt kısımda batma gibi bir agrı var bir anda geliyor, normal otururken insanın yüzünü buruşturacak kadar.... normal adet agrısı gibi sızı gibi degil, tam anlamıyla batma şeklinde...ara ara geliyor.....
Bunu yaşayan var mı aranızda?.....
Süper ne mutlu size maşallahAmin canım hepimiz insallahtek embriyo ilk deneme
Valla ben de sancı olsa seviniyorum ama adet yaklaşınca acaba adet ağrısı mı diyorum sancı olmadığında resmen sinirim bozuluyor sanki sancı tutunmayı sağlıyor gibi ama bir doktor tüm bunların önemli olmadığını kendimizi dinlememiz gerektiğini söylediBende ağrı falan yok 1-2 kere iğne batar gibi bi his oldu bundan bile mutlu oluyorum tutunuyor diyesadece alt karın tarafında bi şişkinlik hissediyorum sürekli olan
23 transfer oldum cnm. 5.gün bugün. Çıktımı sevindim canımCanım ben 4. Ve 5. Günümde idrar testi yaptm pozitif çıktı çok şükür bugün koyulaşmisti çizgi çok nettisenin kaçıncı günün bugün
Teşekkür ederim isteyen herkese nasip olsun inşallahSüper ne mutlu size maşallah
Bende asla olmadı göğüs hassasiyeti. Dün aldım pozitif sonucu halada hassasiyet yok. Hatta hiç bir belirtim yokİnşallahRabbim hepimizin kucağını doldurdursun hayırlısıyla Yarın kan testi yaptıracağım.Netleşir umarım Pozitif görenlerde göğüs hassasiyeti var mı?
Ben bayağı bayağı farklı zamanlarda aldım bir sıkıntı olmadı(şimdilik) (mecburen öyle oldu çünkü izinde olduğum icin uyku düzenim çok bozuldu) ama sonradan (yani şimdilerdeKızlar ben estrofemi günde 3 kez kullanıyorum sabaha öğle akşam şeklinde ama hep aynı saatlerde almadım problem olur mu sizce
Aynen ben de izinde olduğum için sabahları fırsat bu fırsat diye uyuyorum :) teşekkür ederim çok sağ ol canımBen bayağı bayağı farklı zamanlarda aldım bir sıkıntı olmadı(şimdilik) (mecburen öyle oldu çünkü izinde olduğum icin uyku düzenim çok bozuldu) ama sonradan (yani şimdilerde) dikkat etmeye çalıştım ....
Rica ederim ; hatta sayende hatırlayıp aldım şimdiAynen ben de izinde olduğum için sabahları fırsat bu fırsat diye uyuyorum :) teşekkür ederim çok sağ ol canım
Ben 3 kere bir adet alıyorum:)benim de karnım şiş valla bakalım test tarihin ne zaman :)Rica ederim ; hatta sayende hatırlayıp aldım şimdi
Ben 2*2 kullanıyorum , bu agrı dısında karnım da çok sisti OHSS gibi oldum anlamadım
Aynen ben de öyle kahvaltımı ne zaman yaparsam artık sabahtan başlıyorum aralara 4-5 saat koyarak günü 1 tane alarak tamamlıyorum kor aspirin folik asit kan sulandırıcı iğne var bende de ama iğne çok yakıyor ve çok fena morartıyor beni ben florance Nightingale de oldumsizBen de saatlere antibiyotik gibi uymuyorum. Günde 6 tane içiyorum sabah öğle akşam 2 tane. Kan sulandırıcı iğne, progestan iğne. Kor aspirin ve folik asit hergün. Gebelik olursa 3 ay devam edecekmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?