Progestanı vajinal yoldan tablet olarak alıyorum iğneyi de eşim yapıyor ben hiç denemedimBen kolan hastanesinde oldum. Evet kan sulandırıcı morartıyor ama progestan daha çok acıyor bi de iğne yerleri topaklanmaya başladı
Canım benim 1 ocakta 12.gün oluyor 2 Ocak test günü 1 ocakta yaptırsam sonuç çıkar diye düşünüyorum belki yeni yıl hediyesi olur :) yoksa beklesem mi 2 ocağı karar veremedimBende asla olmadı göğüs hassasiyeti. Dün aldım pozitif sonucu halada hassasiyet yok. Hatta hiç bir belirtim yokSadece test gününden iki gün önce vajinal akıntım başlamıştı o devam ediyor başka bişey yok bende
Amiñ inşallah seninde kucağna almayı nasip etsn canım ❤23 transfer oldum cnm. 5.gün bugün. Çıktımı sevindim canım☺Rabbim hayırlısı kucağına almayı nasip etsin
Biz aynı yerde aynı gün oldukAynen ben de öyle kahvaltımı ne zaman yaparsam artık sabahtan başlıyorum aralara 4-5 saat koyarak günü 1 tane alarak tamamlıyorum kor aspirin folik asit kan sulandırıcı iğne var bende de ama iğne çok yakıyor ve çok fena morartıyor beni ben florance Nightingale de oldumsiz
Benim de dün ara ara oldu. Regl olacağım zaman oluyordu. Dün 7. gündü. Bugün de regl olacakmışım gibi hafif hafif ağrı var.2 gündür tam rahim çıkısında alt kısımda batma gibi bir agrı var bir anda geliyor, normal otururken insanın yüzünü buruşturacak kadar.... normal adet agrısı gibi sızı gibi degil, tam anlamıyla batma şeklinde...ara ara geliyor.....
Bunu yaşayan var mı aranızda?.....
Transfer olduğum günden beri adet sancisindan çok daha fazlasını yaşıyorum sanırım kistlerim yüzünden ağlaya ağlaya uyandigim oluyo bugünde açık kahve bir sıvı geldi 10. Gün değerim 133 tü ama korku da sardıBenim de dün ara ara oldu. Regl olacağım zaman oluyordu. Dün 7. gündü. Bugün de regl olacakmışım gibi hafif hafif ağrı var.
Yüksek ihtimalle çıkar diye düşünüyorum bende. Ama yine de gününü bekle istesenCanım benim 1 ocakta 12.gün oluyor 2 Ocak test günü 1 ocakta yaptırsam sonuç çıkar diye düşünüyorum belki yeni yıl hediyesi olur :) yoksa beklesem mi 2 ocağı karar veremedim
bende de oldu bu karnımı tutup iğneyi vuruyordum iki gün önce karnımın içinde topak gibi bir şey olduğunu fark ettim ve endişelenmiştim, iğneden mi oluyormuş bu? doktora soracaktım ama göremedimBen kolan hastanesinde oldum. Evet kan sulandırıcı morartıyor ama progestan daha çok acıyor bi de iğne yerleri topaklanmaya başladı
Çok geçmiş olsun canımTransfer olduğum günden beri adet sancisindan çok daha fazlasını yaşıyorum sanırım kistlerim yüzünden ağlaya ağlaya uyandigim oluyo bugünde açık kahve bir sıvı geldi 10. Gün değerim 133 tü ama korku da sardı
İğneler beze gibi oluyorbende de oldu bu karnımı tutup iğneyi vuruyordum iki gün önce karnımın içinde topak gibi bir şey olduğunu fark ettim ve endişelenmiştim, iğneden mi oluyormuş bu? doktora soracaktım ama göremedim
kültür mantarı ise çok faydalı yiyebilirsinKızlar mantar yemek zararlı mi bilen var mi
Yani klasik marketten pazardan alınan mantar sütlü çorbasını yapmak istiyorum da internete yazdım bulamadım yasak mi yenebilir mi dieİğneler beze gibi oluyor
kültür mantarı ise çok faydalı yiyebilirsin
Canım hepimiz aynı dertten muzdaribiz:) inşallah güzel sonuç alırız hep birlikteSelam kızlar bende 25 aralıkta transfer oldum bugun 4. Günüm ilk 2 gün belimde ve kasıklarımda ağrı oldu. Daha sonra geçti Tutm amasından çok korkuyorum . İlk tüp bebek deneyimim ve 5.gün embiriyosu. 4 ocak test günüm.
Canım o zaman bişey olmaz mantar yararlı bi zararı yok tek sıkıntı işte zehirli olmasın bazıları köyünden vs getiriyor ondan dedim yoksa protein değeri yüksek ve çok besleyiciYani klasik marketten pazardan alınan mantar sütlü çorbasını yapmak istiyorum da internete yazdım bulamadım yasak mi yenebilir mi die
eğer böyle bir liste olsa şu yenmez bünyenize diye elimize verirlerdi İnan bana herşeyi düşünüyorlar benim doktorum bol su iç ve sağlıklı beslen dedi ben de balık et yumurta sebze salata yiyorum tahıl tüketiyorum katkı maddeli ve paketlenmiş gıdaları tüketilmiyorum ki zaten normalde de yemem kola içerdim onu da bıraktım afiyetle iç çorbanı bak benim de canımı istettin:)))Yani klasik marketten pazardan alınan mantar sütlü çorbasını yapmak istiyorum da internete yazdım bulamadım yasak mi yenebilir mi die
O kadar çok korkuyor ve belirti arıyorum ki kendimi sakınıyorum her şeyden günler gecsede ogrensek pozitif olsaeğer böyle bir liste olsa şu yenmez bünyenize diye elimize verirlerdi İnan bana herşeyi düşünüyorlar benim doktorum bol su iç ve sağlıklı beslen dedi ben de balık et yumurta sebze salata yiyorum tahıl tüketiyorum katkı maddeli ve paketlenmiş gıdaları tüketilmiyorum ki zaten normalde de yemem kola içerdim onu da bıraktım afiyetle iç çorbanı bak benim de canımı istettin:)))
Aynen ama aslında biz stres yapıyoruz normalgebelikten farkı yok sadece mesele tutunaca mı sorusunun karşılığı ama tıp ilerlediğine göre kendimizi şanslı hissetmeliyiz eğer çorba içmek seni rahatsız edecekse sonra iç :) ben ilk günlerde transferin yani çok sakınıyordum şimdi unuttum bile normalmhayatıma geri döndüm zaten yarın iznim bitiyor işime dönüyorum yani zaten herkes hayatına devam edebilir diyor ekstra yorucu şeyler hariç tabiO kadar çok korkuyor ve belirti arıyorum ki kendimi sakınıyorum her şeyden günler gecsede ogrensek pozitif olsa
Işe bile gitmek istemiyorum inanAynen ama aslında biz stres yapıyoruz normalgebelikten farkı yok sadece mesele tutunaca mı sorusunun karşılığı ama tıp ilerlediğine göre kendimizi şanslı hissetmeliyiz eğer çorba içmek seni rahatsız edecekse sonra iç :) ben ilk günlerde transferin yani çok sakınıyordum şimdi unuttum bile normalmhayatıma geri döndüm zaten yarın iznim bitiyor işime dönüyorum yani zaten herkes hayatına devam edebilir diyor ekstra yorucu şeyler hariç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?