Hangi balık ?eğer böyle bir liste olsa şu yenmez bünyenize diye elimize verirlerdi İnan bana herşeyi düşünüyorlar benim doktorum bol su iç ve sağlıklı beslen dedi ben de balık et yumurta sebze salata yiyorum tahıl tüketiyorum katkı maddeli ve paketlenmiş gıdaları tüketilmiyorum ki zaten normalde de yemem kola içerdim onu da bıraktım afiyetle iç çorbanı bak benim de canımı istettin:)))
En zor kısmı zaten keşke işe gitmeseydim diyorum bir hafta rapor aldım mecbur gideceğim ama allahtan Yılbaşı tatili var sabahın köründe benim de hiç gidesim yokIşe bile gitmek istemiyorum inan
Ben levrek yedim evet sakadat yenmese iyi olur sanırım ama ciğeri bilmiyorum ben yemedim kokoreç istedi canım onu da yemedim sucuk da önermiyorlar ama ben iki dilim sucuk yedimHangi balık ?midye ve ciğer biraz sıkıntılı sanırım
Ciğer a vitamini çok fazla içerdiği ve bebekte toksik etki yaratabildiği için ilk aylarda önerilmiyor , sucuk salam vs de hem çok doğal degil(kasap sucuğuysa ayrı:))) hem de çiğ et önerilmiyor ama ben de bugün yumurtanın içinde pastırma yedim vallaBen levrek yedim evet sakadat yenmese iyi olur sanırım ama ciğeri bilmiyorum ben yemedim kokoreç istedi canım onu da yemedim sucuk da önermiyorlar ama ben iki dilim sucuk yedimbu arada ben 11. Gün test yaptırayım mı karar veremedim ne dersin canım
İnşallah canımCanım hepimiz aynı dertten muzdaribiz:) inşallah güzel sonuç alırız hep birlikte
süper! Allah devamını getirsin inşallah..... 2 transfer miydi tek mi?Merhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Çok şükür canım çok sevindim senin adına..Merhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Hidrosalpinks kurbanıyım yazmışsınız tüplerinizi kapattılar mı yoksa aldılar mı?Çok şükür canım çok sevindim senin adına..
Allahım bizede nasip etsin inşallah hepiniz bana umut oluyorsunuz öyle mutlu oluyorum ki benim durumumda olan arkadaşların positif sonucunu görmek birgün benimde pozitif göreceğim anlamına gelir inşallah.. Hidrosalpenks kurbanı olarak sürekli umutsuzum çünkü....
Bizede dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah... sizinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah
Alındı canım... kurtuldum ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...Hidrosalpinks kurbanıyım yazmışsınız tüplerinizi kapattılar mı yoksa aldılar mı?
Aynı işlemlerin hepsinden geçmiş biri olarak şimdi perşembeyı beklıyorum kan vercem transferim oldu. Insallah olumlu sonuc lar alırız bebeklerımize kavusuruzAlındı canım... kurtuldum ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
Şuan hazırlık aşamalarındayım.. kanda prolaktinim yüksek olduğunu söyledi doktor önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ...ilaç tedavisine başladık...
Ne güzel. Allah tamamına erdirsin. Benim 9. Gün. Ama korkudan yapamıyorum tahlil.Merhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Evet 21 i siz. Ne zaman test yaptıracaksınızCiğer a vitamini çok fazla içerdiği ve bebekte toksik etki yaratabildiği için ilk aylarda önerilmiyor , sucuk salam vs de hem çok doğal degil(kasap sucuğuysa ayrı:))) hem de çiğ et önerilmiyor ama ben de bugün yumurtanın içinde pastırma yedim vallapişsin yeter diye düşünüyorum .... bazı balıklarda ağır metal var diyorlar dip balıkları icin ama balık dağarcığım çok iyi degil bilmiyorum
Aynı gün degil miydik biz ? 21i degil mi sizin transfer?
Tebrikler gözünüz Aydın :)Merhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu❤
Aynı işlemlerin hepsinden geçmiş biri olarak şimdi perşembeyı beklıyorum kan vercem transferim oldu. Insallah olumlu sonuc lar alırız bebeklerımize kavusuruz
Bana verdikleri test günü bugündü.... florance degil miydi?(yani dündü)Evet 21 i siz. Ne zaman test yaptıracaksınız
Sagolun amin inşallah. 2 transferdisüper! Allah devamını getirsin inşallah..... 2 transfer miydi tek mi?
Çok şükür canım çok sevindim senin adına..
Allahım bizede nasip etsin inşallah hepiniz bana umut oluyorsunuz öyle mutlu oluyorum ki benim durumumda olan arkadaşların positif sonucunu görmek birgün benimde pozitif göreceğim anlamına gelir inşallah.. Hidrosalpenks kurbanı olarak sürekli umutsuzum çünkü....
Bizede dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah... sizinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?