Aralık ayında transferi olanlar

Hangi balık ? midye ve ciğer biraz sıkıntılı sanırım

Hangi balık ? midye ve ciğer biraz sıkıntılı sanırım
Ben levrek yedim evet sakadat yenmese iyi olur sanırım ama ciğeri bilmiyorum ben yemedim kokoreç istedi canım onu da yemedim sucuk da önermiyorlar ama ben iki dilim sucuk yedim bu arada ben 11. Gün test yaptırayım mı karar veremedim ne dersin canım

Ciğer a vitamini çok fazla içerdiği ve bebekte toksik etki yaratabildiği için ilk aylarda önerilmiyor , sucuk salam vs de hem çok doğal degil(kasap sucuğuysa ayrı:))) hem de çiğ et önerilmiyor ama ben de bugün yumurtanın içinde pastırma yedim valla pişsin yeter diye düşünüyorum .... bazı balıklarda ağır metal var diyorlar dip balıkları icin ama balık dağarcığım çok iyi degil bilmiyorum
Aynı gün degil miydik biz ? 21i degil mi sizin transfer?

Kızlar bugün 5. Günüm hiçbir belirti yok. Dr bin söylediği 8. Gün test günü yaklaştıkça korkuyorum Memelerde şişkinlik ve adet öncesi gibi koltukaltına doğru hassasiyet var bir de karnımı şiş hissediyorum özellikle alt bölgeyi sanki uzun süre idrarı tutmuşum gibi ama bu kullandığımız estrofem ve progestan un yan etkilerinde var 5. Gün test yaptıranlara bile imreniyorum ben korkudan yaptıramıyacam gibi böyle hayal etmek güzel ya çıkmazsa diye

Merhaba kizlar bugün 7. Günümdu ve kan testi sonucum 117.4 çıktı çok şükür rabbim herkese nasip etsin inşallah bu mutluluğu
Çok şükür canım çok sevindim senin adına..
Allahım bizede nasip etsin inşallah hepiniz bana umut oluyorsunuz öyle mutlu oluyorum ki benim durumumda olan arkadaşların positif sonucunu görmek birgün benimde pozitif göreceğim anlamına gelir inşallah.. Hidrosalpenks kurbanı olarak sürekli umutsuzum çünkü....
Bizede dua eder misin lütfen hepimiz mutlu sona ulaşırız inşallah... sizinde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım inşallah

Hidrosalpinks kurbanıyım yazmışsınız tüplerinizi kapattılar mı yoksa aldılar mı?

Hidrosalpinks kurbanıyım yazmışsınız tüplerinizi kapattılar mı yoksa aldılar mı?
Alındı canım... kurtuldum ve şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse...
Şuan hazırlık aşamalarındayım.. kanda prolaktinim yüksek olduğunu söyledi doktor önce prolaktin hormonunu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse ...ilaç tedavisine başladık...

Aynı işlemlerin hepsinden geçmiş biri olarak şimdi perşembeyı beklıyorum kan vercem transferim oldu. Insallah olumlu sonuc lar alırız bebeklerımize kavusuruz

Evet 21 i siz. Ne zaman test yaptıracaksınız

Aynı işlemlerin hepsinden geçmiş biri olarak şimdi perşembeyı beklıyorum kan vercem transferim oldu. Insallah olumlu sonuc lar alırız bebeklerımize kavusuruz

Inşallah pozitif sonucu alırsınız bizede umut olursunuz.. bazen kendimi o kadar çıkmazda hissediyorum ki mesajlarınız umut ve ilaç gibi geliyor.. zor bir sınav sonumuz güzel olur inşallah...

Allahım burda uğraşan emek veren herkese nasip etsin canım sanada nasip etsin insallah yaşıycaksn sende bu sevinci, rabbim hepinizin yüzünü gülsürsün bir an önce ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…