- 27 Aralık 2018
- 113
- 38
- 18
- 32
Süper darısı bizim başımıza inşallahBenim de son iki gündür hafif bi ağrım vardı aslında tam ağrı bile sayılmaz ama adet olacakmışım hissi veriyordu, ilaçlardan ötürü adet olmayacağımı bildiğim için rahattım tabi, jel bende de 2-3 kez çok hafif pembe geldi ve bugün 9. Gün test günümdü sonuç pozitif ☺ İnşallah bunlar belirtidir de sen de pozitif sonuç alırsın
Hemşirenizin teli varsa hemen ona sorun watsuptanKizlar yardım edin climara bant kullaniyordum açıldı elimde de yoktu nöbetçi eczanelere baktik yoksa şuan takılı değil napicam sabaha kadar kalsa bişey olur mu
Hemşirenizin teli varsa hemen ona sorun watsuptan
Ben kullanmadığım içşn BilmiyorumHemşirenizin teli varsa hemen ona sorun watsuptan
amin hayırlısı inşallah istediğiniz gibi evlada kavuşursunuz, kavuşuruz buradaki herkes ben de dahilAnladım canım hayırlısı artık
hayırlı olsun ☺Benim de son iki gündür hafif bi ağrım vardı aslında tam ağrı bile sayılmaz ama adet olacakmışım hissi veriyordu, ilaçlardan ötürü adet olmayacağımı bildiğim için rahattım tabi, jel bende de 2-3 kez çok hafif pembe geldi ve bugün 9. Gün test günümdü sonuç pozitif ☺ İnşallah bunlar belirtidir de sen de pozitif sonuç alırsın
Teşekkür ederimhayırlı olsun ☺
Hayırlı olsun canımMerhaba hepinize.Bende Aralık 18 de 4.gün embriyosu transferi oldum.cumayı iple çekiyorum.İnşallah hepimizin sonuçları pozitif çoksa.Ama hassasiyet,Ağrı,bulantı,istifrayıda bugün yaşadım sabah.İlaçların etkisi olabiliyormuş.bakalım bekliyoruz
SüperBenim de son iki gündür hafif bi ağrım vardı aslında tam ağrı bile sayılmaz ama adet olacakmışım hissi veriyordu, ilaçlardan ötürü adet olmayacağımı bildiğim için rahattım tabi, jel bende de 2-3 kez çok hafif pembe geldi ve bugün 9. Gün test günümdü sonuç pozitif ☺ İnşallah bunlar belirtidir de sen de pozitif sonuç alırsın
Cumayı iple çekenlerden biri de benimMerhaba hepinize.Bende Aralık 18 de 4.gün embriyosu transferi oldum.cumayı iple çekiyorum.İnşallah hepimizin sonuçları pozitif çoksa.Ama hassasiyet,Ağrı,bulantı,istifrayıda bugün yaşadım sabah.İlaçların etkisi olabiliyormuş.bakalım bekliyoruz
Bu sene hepimize mutluluk getirsin inşallah yuvalarımız bebek sesleriyle şenlensinSürprizler bekliyor bizi yeni yılda☺
bu test bozuk mu sizceBu sene hepimize mutluluk getirsin inşallah yuvalarımız bebek sesleriyle şenlensin❤
Benim de 21 aralıkta 1 yumurta transfer edildi. Hiç birşey hissetmiyorum. Çok mutsuz bir moddayim.Benim transferim 21 aralıkta yani dün gerçekleşti benim gibi transferi olup sonucu bekleyenler hadi paylaşalım
hissetmezsiniz ki zaten hissetmemek çok normalBenim de 21 aralıkta 1 yumurta transfer edildi. Hiç birşey hissetmiyorum. Çok mutsuz bir moddayim.
Aynı gün transfer olmuşuzGünaydın arkadaşlar. Benimde 20 aralıkta transferim oldu 29 Aralık Pazar test günüm. 1 gün önce eşimden habersiz idrar testi yapsam çıkar mı acaba normal kan testi gününe hazırlıklı gitmek istiyorum
Aklın yolu birAynı gün transfer olmuşuzbende aynı fikirdeyim, eğer pozitifse çıkması lazım çünkü idrar testlerinin bhcg duyarlılığı 50 civarı. Forumda idrar testinden 8. Gün öğrenenler var
Ben o kadar da dayanamadım 18 i transfer günüm dün idrarda test yaptım yarında kanda baktircam 30 Aralık normalde test gunumAklın yolu birvar mı sizde belirti falan
Adınızdan belli zaten sabırsız olduğunuz:) şaka bir yana idrar testinde bir şey çıktımı çok erken yapmışsınızBen o kadar da dayanamadım 18 i transfer günüm dün idrarda test yaptım yarında kanda baktircam 30 Aralık normalde test gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?