Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

canım bende diyete tam gaz devam ediyorum ben uğruyorum aürekli ama bakıyorum kimse yok konuyu açan arkadaşta diyet yapmaktan vaz geçti heralde şu orucu araştırırsan kesin yaz bende merak ettim canım

canım sende benim gibi 2 öğün mü yiyiyorsun yoksa bugün mü öyle denk geldi

araştırıym yazarm tabi ki canım . Evet ben de 2 öğün yiyorm. Ara öğünde pek yapmıyorum. Gerek duymuyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ben 11-12 hatta öğlen 2 ye sarktığı oluyor. En çok kahvaltıda yiyorum o beni akşama kadar tutuyor akşam da hafifi bişeyler yiyip kapatıyorum

tşk ederim cnm inan yazmasaydın gelmeye niyetim yoktu eee ne hbr gidiyomu kilolar
benim diyetim devam ediyo sabahtan bi tartılayımda bildirim yapıyım bari
Evet canım gidiyor çok da güzel gidiyor. Senin kilonu da hayli merak ediyorum. Dönmene çok sevindm

Evet canım gidiyor çok da güzel gidiyor. Senin kilonu da hayli merak ediyorum. Dönmene çok sevindm
sağol cnm
ben lahana diyetini bıraktım 4. günde evde yoktum alışverişe çıktık kocişle akşama kadar
eee nasıl yicektim zatn bıkmıştımda tadı kötü gelmeye başlamıştı
sanırım 1 veya 1.5 arası verdim çok değil

En sevdiğimiz şey bile olsa sürekli yiyince bıkıyor insan cidden. 1, 1.5 kilo iyi ya Ben de ip atlamaya başladım bilmiyorum daha önce denedn mi ama çok etkili. Daha önce kısa bi süre yapmıştm her taraftan farketmişti. Unutmuştum geçen burda gördm anaaa niye yapmıyorum dedim. Sana da tavsiye ediyorum. İp olmasına gerek bile yok aslında varmış gibi yapıyorum ipim var da sağa sola çarpıyor komşuları rahatsız etmiyim diyorum

canım bende diyete tam gaz devam ediyorum ben uğruyorum aürekli ama bakıyorum kimse yok konuyu açan arkadaşta diyet yapmaktan vaz geçti heralde şu orucu araştırırsan kesin yaz bende merak ettim canım
Bu diyete göre gün içinde sadece sekiz saatlik süreçte kalori almak ve daha sonra aç kalıp büyüme hormonunu tetikleyerek yağ yakımını hızlandırmak gerekiyor.
• 16 saati aç geçiriyorsunuz. Fakat bu süre sizin için çok uzunsa; en az 10-12 saat kendinizi sınırlandırmanız gerekiyor.
• Spor yapanlar çoğunlukla bu diyeti tercih ediyor.
• Aç kalınan süre içerisinde su ile birlikte sıvı tüketmek serbest.
• Yapılan araştırmalara göre bu diyeti yapanların kanındaki insülin direnci azalıyor. Ayrıca IF diyeti ile yağdan zengin beslenenlerin kötü kolesterol ve triglesit’lerinde düşüş tespit edilmiş.
• Yapılan bir diğer araştırmada ise günde üç öğün ile 6-7 öğün beslenenler arasında metabolizma hızı açısından fark olmadığı tespit edilmiş
• Saat 13.00: 1. öğün-günlük kalorinin yüzde 20’si alınıyor.

• Saat 17.00: 2. öğün-günlük kalorinin yüzde 50-60’ı alınıyor.
• Saat 21.00: 3. öğün-günlük kalorinin yüzde 20-30’u alınıyor.

Benim anladığım: yemek yeme işini belli aralıkta sınırlandırmak. Tabi o arada ne yediğimiz de önemli ama mesela ben 11 de uyanıyorum. 16:00'a kadar bütün yemek işlerimi halletmem gerekiyor ben bu aralığı tercih etmeyi düşünüyorum. Yani 5 saat yeme 21 saat oruç penceresi oluyor bu. Ki normalde de en geç 18:00 gibi bitiriyorum yemek işini fakat bu şekilde daha düzenli olacağına inanıyorum. Oruç kelimesi psikolojik olarak bizi yemek yemekten uzaklaştırabilir. Yarından itibaren denemeyi düşünüyorum.

Gunaydin kizlar evet burasi çok sessiz
Ben de tam anlamıyla pzt.sen beri dikkat ediyorum akşamları bayagi azalttim ve tartida hemen fark etti
Bu arada ip atlamayi bende düşünüyorum
Günlük ne kadar yaptigimizi paylasalim :)

gunaydın fıstıklar nasılsınız bklım
şimdi tartıldım 86 yani 1 kilo vermişim tahmin ettiğim gibi ilk çok verdim yani çok derken 3 kilo direk gitti şimdi daha rayında gidiyo olsun veriyom ya yeter yılbaşına kadar hemen hemen 80 leri görsem süper olucam
hayriş cnm bu oruç nedir tam anlamadım
birde yeniden sayfamı açsak ne kilo bildirimi yazardık yeniden kendi sayfamız olurdu yada siz bilirsiniz tabi
kızlar sanırım şimdilik 3 kişiyiz olsun yalnızlıktan iyidir şöyle yapsak diyet ve sporun yanında ayrıyeten metobolizma hızlandırıcı kürler yapsak yağlarımız yansa bağırsaklar felan çalışsa nasıl olur acaba
ben mesela keten tohumu yiyorum geceleri ilk wc ye çıkardı sonra durdu ama iştahı kapatıyo karın ağrısı yapıyo bende dün gece yedim bugun araştırma yapsak çeşitli baharat gibi acele ediyom çünkü yarın buranın pazarı var pazar dışında başka bulamam küük bi yerde yaşıyom

kızlar ben bu hafta diyetimi hızlı tutmaya karar verdim 1.5 yada 2 kilo vermek gibi beraber yapalım ne dersiniz artı sporda yapalım zumba dansı olabilir

veeeeeeeeeeeeee sabahları ılık limonlu su içelim bunu alışkanlık haline getirelim

bende aynı şekilde canım sanki beni anlattın

canım benim uyguladığım yönteme benziyormuş ben en geç 4-5 gibi yemek yemeyi sonşandırıyorum
cnm benim yeme düzenime benziyor ben yemek yemeyi en geç 4-5 gibi bitiriyorum o saatten sonra ağzıma bir lokma dahi girmiyor sadece sıvı tüketiyorum

kızlar ben bu hafta diyetimi hızlı tutmaya karar verdim 1.5 yada 2 kilo vermek gibi beraber yapalım ne dersiniz artı sporda yapalım zumba dansı olabilir
canım ben her türlü varım ben diyete başlayalı 1 ay olmadı 7 kiloya yakın kilo verdim yılbaşına kadar bir 7 daha vermeyi planlıyorum allah yardımcımız olsun

kızlar merhaba ben de diyete başladım her gün düzenli yürüyüş ve bacak egzersizi yapmayı düşünüyorum bacaklarım çok kalınlaştı sanki tayt falan giyince et yani sıkı değil kalçam dikleşsin diye egzersiz yapacağım ama motivasyon çok önemli beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…