canım bende diyete tam gaz devam ediyorum ben uğruyorum aürekli ama bakıyorum kimse yok konuyu açan arkadaşta diyet yapmaktan vaz geçti heralde şu orucu araştırırsan kesin yaz bende merak ettim canımValla ben gayet canlıyım canım
Bugün hastaneye gittim endoskopi yaptırmak için. Toplamda 2 saate yakın yürüdüm. Kar yağıyordu ama sıkı giyindm çok da güzel oldu. Henüz bişey yemedim. Şimdi kalkıp güzel bi kahvaltı hazırlayacam. Topiği canlandıralm canım da sık sık uğramamız gerekiyor bunun için. Bi gelen bi daha gelmiyor ki. Ben kararlıyım hiçkimse uğramasa da her gün birkaç defa buraya uğramaya devam edecem. Diyete de tam gaz devam ediyorum. Bugün hastanede bi arkadaşımla karşılaştım. Süzülmüşsün sen çok farkediyor dedi. Nası mutlu oldum anlatamam. İnsanlardan iltifat duymayalı epey olmuştu. Acayip iyi geldi. Daha da gaza geldimBu kilolar gidecek arkadaş. Forumda gezerken aralıklı oruç diye bişey okudum dün gece. Ama araştıramadım. Ona da bi bakıcam. Yemek saatlerini düzenlemeyle alakalı bişey sanırsam.
canım sende benim gibi 2 öğün mü yiyiyorsun yoksa bugün mü öyle denk geldiİyi akşamlar kızlaar.
Menü bildirimimi yapayım hemencecik
Kahvaltı:
5 zeytin
3 ince dilim salam
haşlanmış patates 1 tane
yarım domates
1 haşlanmış yumurta
Akşam
4 kaşık kabak yemeği
az biraz yoğurt
Hoşgeldinnn canım.Beni de zayıflatın hadi boy 160 kilo 61 hedef 55
tşk ederim cnm inan yazmasaydın gelmeye niyetim yoktuHoşgeldinnnnnnn
Evet canım gidiyor çok da güzel gidiyor. Senin kilonu da hayli merak ediyorum. Dönmene çok sevindmtşk ederim cnm inan yazmasaydın gelmeye niyetim yoktueee ne hbr gidiyomu kilolar
benim diyetim devam ediyo sabahtan bi tartılayımda bildirim yapıyım bari
sağol cnmEvet canım gidiyor çok da güzel gidiyor. Senin kilonu da hayli merak ediyorum. Dönmene çok sevindm
En sevdiğimiz şey bile olsa sürekli yiyince bıkıyor insan cidden. 1, 1.5 kilo iyi yasağol cnm
ben lahana diyetini bıraktım 4. günde evde yoktum alışverişe çıktık kocişle akşama kadar
eee nasıl yicektim zatn bıkmıştımda tadı kötü gelmeye başlamıştı
sanırım 1 veya 1.5 arası verdim çok değil
Bu diyete göre gün içinde sadece sekiz saatlik süreçte kalori almak ve daha sonra aç kalıp büyüme hormonunu tetikleyerek yağ yakımını hızlandırmak gerekiyor.canım bende diyete tam gaz devam ediyorum ben uğruyorum aürekli ama bakıyorum kimse yok konuyu açan arkadaşta diyet yapmaktan vaz geçti heralde şu orucu araştırırsan kesin yaz bende merak ettim canım
bende aynı şekilde canım sanki beni anlattınaraştırıym yazarm tabi ki canım . Evet ben de 2 öğün yiyorm. Ara öğünde pek yapmıyorum. Gerek duymuyorum. Kahvaltıyı geç yapıyorum ben 11-12 hatta öğlen 2 ye sarktığı oluyor. En çok kahvaltıda yiyorum o beni akşama kadar tutuyor akşam da hafifi bişeyler yiyip kapatıyorum
canım benim uyguladığım yönteme benziyormuş ben en geç 4-5 gibi yemek yemeyi sonşandırıyorumBenim anladığım: yemek yeme işini belli aralıkta sınırlandırmak. Tabi o arada ne yediğimiz de önemli ama mesela ben 11 de uyanıyorum. 16:00'a kadar bütün yemek işlerimi halletmem gerekiyor ben bu aralığı tercih etmeyi düşünüyorum. Yani 5 saat yeme 21 saat oruç penceresi oluyor bu. Ki normalde de en geç 18:00 gibi bitiriyorum yemek işini fakat bu şekilde daha düzenli olacağına inanıyorum. Oruç kelimesi psikolojik olarak bizi yemek yemekten uzaklaştırabilir. Yarından itibaren denemeyi düşünüyorum.
cnm benim yeme düzenime benziyor ben yemek yemeyi en geç 4-5 gibi bitiriyorum o saatten sonra ağzıma bir lokma dahi girmiyor sadece sıvı tüketiyorumBenim anladığım: yemek yeme işini belli aralıkta sınırlandırmak. Tabi o arada ne yediğimiz de önemli ama mesela ben 11 de uyanıyorum. 16:00'a kadar bütün yemek işlerimi halletmem gerekiyor ben bu aralığı tercih etmeyi düşünüyorum. Yani 5 saat yeme 21 saat oruç penceresi oluyor bu. Ki normalde de en geç 18:00 gibi bitiriyorum yemek işini fakat bu şekilde daha düzenli olacağına inanıyorum. Oruç kelimesi psikolojik olarak bizi yemek yemekten uzaklaştırabilir. Yarından itibaren denemeyi düşünüyorum.
canım ben her türlü varım ben diyete başlayalı 1 ay olmadı 7 kiloya yakın kilo verdim yılbaşına kadar bir 7 daha vermeyi planlıyorum allah yardımcımız olsunkızlar ben bu hafta diyetimi hızlı tutmaya karar verdim 1.5 yada 2 kilo vermek gibi beraber yapalım ne dersiniz artı sporda yapalım zumba dansı olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?