Aralik▪Ocak▪Subat zayiflama kampi

Ben bugün hastanedeydim kızlar bütün gün kosusturdum öğlen adana yedim bugün ip atlayabilir miyim bilmiyorum ama deniyecegim
bence atla canım çok eğlenceli oluyor ben bi de havaya girmek için rocky müziğini açıyorum.

metobolizma hızlandırıcı yoğurt ,pulbiber ve sirke şimdi öğle yemeğim yerine koca kase yedim çokta güzeldi
diyete devammmmmmmmmmm kızlarrrrrr

BU pulbiber sirke yoğurt üçlüsü metabolizmamı hızlandırıyormuş.
Eğer öyleyse benimde yemem lazım metabolizmam acaip yavaş.
Su içsem yarıyor maşallah

çok sempatik bi yüzün var hemde hiç öyle kilolu durmuyon valla güzelim :)
Teşekkür ederim canım güzel yorumun için Burda mı söylemiştim bilmiyorum ben zayıflayınca yüzüm çok küçülüyor hiç istemiyorum. Gittikçe de küçülüyor şu an. napacam bilmiyorum

sabah:
limonlu su
sade nescafe(cafeinsiz)
çeri domates
2 adet sivri biber
lor peyniri(1 yemek k.)
maydanoz
turp
yeşil çay

hoşgeldin canım sende katıl aramıza
hoşbulduk canım kilolar gitsin diyorum ama ben yemekten pek kısamıyorum yurtta kalıyorum can sıkıntısından abur cubura saldırıyorum bi de alışkanlık yaptı ki sorma gitsin ama sauna ve spor salonu var yurdumda spora inmeye çalışıyorum işte yemekten de kısabilsem..

16.00 Spor için en iyi saat. Tansiyon ve dolaşım çok iyi durumda. Life Fitness Akademi Uzmanı Özgür Güngör özellikle ağır antreman yapanlar için bu saatlerin vücudu zorlamayan, ideal dönem olduğunu belirtiyor. 

-Elmaelma.com dan alıntıdır-
kızlar saat 4 te spora

Selam çıtırlar Az önce geldim yürüyüşten. 1 saat yürüdüm bugün. Akşam da ip atlayacam. Henüz bişey yiyemedim. Hem çok yoğun bi gündü hem de açlık hissetmedim. Öpüldünüz

Menü bildirimiiiiii
Haşlanmış 1 tane patates
1 dilim kepek ekmeği
4 zeytin
2 dilim salam
1 domates

Bugün tek öğün oldu ama sabah çok işim vardı apar topar çıktım evden. O yoğunlukta da aklıma gelmedi yemek falan. Kahvaltı yapmaya bayılıyorum ya. Günün her saati yiyebilirim. Ama tabi her zaman yemiyorum. :)
Ayrıca 400 ip atlama da tamamdır.

bir kaç gündür günlük kilo bildirimi yapıp yarışma psikolojisiyle yılmadan zayıflamak için topiklere bakıyorum.18 mart eşimin doğum günü... O güne kadar 16 kilom var verilmesi gereken.eğer kabul ederseniz 24 şubata kadar sizinle olmak istiyorum.75.5 kiloyum şu an.24 şubatta hedefim 63 kilo olmak.

Hoşgeldin diyelim o zaman :)

hoşgeldin canım benimde 7 kilom var hep beraber veririz inş

kızlarr saat 11 gibi spora inmeyi düşünüyoruz arkadaşla bugün fazla kaçırdık burger king falan bari birazını yakalım ama bundan sonra akşamları saat 6 dan sonra bi şey yemicem ve bol bol spor yapıcam spor çok önemli kızlar güveni artıyor resmen sırf bu yüzden bile yapabilirim

kızlar ya spordan geldim şimdi çok az yaptım ama of ya 2 haftada 5 kilo gidicek kızlar hırs yaptım! umarım zayıflayabilirim çok moralim bozuldu

kızlar ya spordan geldim şimdi çok az yaptım ama of ya 2 haftada 5 kilo gidicek kızlar hırs yaptım! umarım zayıflayabilirim çok moralim bozuldu
Bozma moralini canım. Kaçamak yapmamaya çalış. O hamburgerlerin inanılmaz kalorisi var kesinlikle yeme bence. Ah ah ben de çok özledm hatta tadını unuttum ama bi başlayınca devamı geliyor diye tadına bile bakamıyorum. Geçen burda okudum çok hoşuma gitti. Bir ablamız şöyle diyordu: ya istediini yiyeceksin ya da istediğini giyeceksin. Tercihimizi istediğimizi giymekten yana kullanalım bence. Çok daha mutlu olacağımıza inanıyorum o şekilde

bende geldim :) 1.70 boy 68 kilo . ama ne yapmam lazım ?

bende geldim :) 1.70 boy 68 kilo . ama ne yapmam lazım ?
Öncelikle hoşgeldin aramıza
ÖZel bişey uygulamıyoruz. Burda her çıtır kendi yöntemiye gidiyor aslında. Sadece menü bildirimi yapıyoruz işte eğer spor yapıyorsak onu paylaşıyoruz. Kaçamak yaptıysak onu yazıyoruz ve haftada bir de kilomuzu bildiriyoruz. Konuyu açan arkadaş aramızdan ayrıldığı için listeyi yenileyemedik. Bİ dahaki kilo bildirimi 8 Aralık'ta. Diyet olarak da nası bişey düşünüyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…