- 16 Ekim 2020
- 1.784
- 2.486
- 83
- 33
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.501
Kanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dediCanmmm çok geçmiş olsunn kuzum benm ya nie böle olmuş kanama alanı nerdeymiş söledimi dr ?
korkma kuzumm benmde kanamam olduğunda kalçadan iğne yapmışlardı bıçak gibi kesilmişti kanama.inşlh seninde kanamam kesilir aşırı yoğun değilse inan kesilecektir.üzülmeni anlayabiliyorum ama bak kalp atışınıda duymuşun miniğin sen üzülürsen stres yaparsan sanada bebegınede zarar bol bol yat dinlen bu sekılde dinlenerek atlatan doğuran birçok kadın var.lütfen hemen kötüyü düşünüp üzme kendiniKanama alani yok ama düşük tehdidi var dedi canim bilmiyorum artik o kadar kotuydum ki birsey dediysede anlamadim kalp atisini duyunca agladim hep igneyi yao dedi gidonce prolutex birde fitil verdi geceelri yap dedi oyle gecmez artarsa kalcadan igne vericem dedi
Kan sulandırıcı kullanıyor muydun senNormalde haftaya cuma gidecektim kalp icin bugun boyle birsey olunca gittik yine haftaya cuma gidicem inslalah
Canm üzülme birçok arkdsmz pozitifi alınca belirtilerinin gittiğini yazdılar buraya.zaten cok erken net belirtiler içinde.%60lık bir hcg artısı zaten normal kaç çoktı değerin?Kızlar mutlu hafta sonları! Ben dün ilk kan testi le 10. Günde pozitifi gördüm çok şükürYalnız değerim çok yüksek değil gerçi doktorumuz kötü değil dedi ama benim içimde bi huzursuzluk var dünden beri daha önce belim ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu şimdi onlar da gitti, yarın 2. Kan testi var ama ben çok korkuyorum. Dün de çok ağladım. İçimdeki korkuyu atamıyorum. Bel, kasık ağrısı birden kesilen var mı aranızda? Bana moral olun nolur
Inslallah canim Allah razi olsun bi nebze kalp atisini duyunca icim rahatladi simdiden sonra daha dikaktli olucam insllah Rabbim nasip ederse inslalah benimle olacaktirkorkma kuzumm benmde kanamam olduğunda kalçadan iğne yapmışlardı bıçak gibi kesilmişti kanama.inşlh seninde kanamam kesilir aşırı yoğun değilse inan kesilecektir.üzülmeni anlayabiliyorum ama bak kalp atışınıda duymuşun miniğin sen üzülürsen stres yaparsan sanada bebegınede zarar bol bol yat dinlen bu sekılde dinlenerek atlatan doğuran birçok kadın var.lütfen hemen kötüyü düşünüp üzme kendini
Corasprin kullaniyordum kestik onuda kullanma dediKan sulandırıcı kullanıyor muydun sen
Canm üzülme birçok arkdsmz pozitifi alınca belirtilerinin gittiğini yazdılar buraya.zaten cok erken net belirtiler içinde.%60lık bir hcg artısı zaten normal kaç çoktı değerin?
Aynen öyle.Dua edicem benm matmazelim sen üzülme bebişin annesiyleInslallah canim Allah razi olsun bi nebze kalp atisini duyunca icim rahatladi simdiden sonra daha dikaktli olucam insllah Rabbim nasip ederse inslalah benimle olacaktir
geç tutunmuştur kuzum hemn kötüyü düşünme.önemli olan düzenli artış 2kez daha kan verdiğinde artış düzenli olursa zaten değerin bir skntısı olmaz korkma olurmu.daha sadece 10gün olmuş elbet artacaktır annesiAh canım inşallah dediğin gibidir10. Gün değerim 78 çıktı, yarın 12. Güne bakılacak.
geç tutunmuştur kuzum hemn kötüyü düşünme.önemli olan düzenli artış 2kez daha kan verdiğinde artış düzenli olursa zaten değerin bir skntısı olmaz korkma olurmu.daha sadece 10gün olmuş elbet artacaktır annesi
Peki transfer adetten kaç gün sonra oldu?Ilk adetle gittim ben canım. Yani yumurtalar toplandi, adet oldum, gittim.
Teşekkür ederim inşallah herşey yolunda giderHayırlı olsn cnm bu ay opu olacaksan ocak ta da transferin olurohss vs olmassa tabi
Hadi hayirlisi olsun inşallah rabbim kabul etsin dualarınıMerkezden aradilar pazartesi saat 13:00da imiş transferimrabbim ol de olsun allahim hasta oglumun yuzü suyu hürmetine amin
Kizlar ngs giden embriyon anormal gelmiş şimdi aradı cem bey transfer edemeyiz bunu dedi
Yok devamı var daha ama benim birdaha ngs yaptırma gücüm yok ne olduğunu bilmeden transfer ettirecem diğerini oysa eşimin benim genetigimiz normaldi sadece anormal dedi detaylı bilgi veriyorlarmi neden dolayı bilmiyorumpeki 1 tanemiydi embryon
Amin inshaAllah canim boyle guzel dusun guzel olsunEvet canım,şuan ilaç prolaktin için ilaç kullanıyorum.Acikcasi prolaktin ve antifosfolipid sendromunu kafaya takmıyorum.Herseyi Allah'ın takdirine bıraktım sabrediyorum.İnsallah rabbim hepimizin işini kolaylaştirsin.
Hadi gozun aydin canim Allah dualarini kabul, yavruna bir kardes getirsin inshaaallahMerkezden aradilar pazartesi saat 13:00da imiş transferimrabbim ol de olsun allahim hasta oglumun yuzü suyu hürmetine amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?