- 7 Ocak 2009
- 7.086
- 11.515
- 773
- 35
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #3.541
Yok canım bende hiç olmadiKızlarSsevincli Semaknc B Bade_badee transfer sonrası kanama yada renkli akıntı gibi birşey oldu mu sizde. Aynı gün birkaç saat sonra yani
Evet damarlanma oldu mavi mavi ucu hiç büyümezdi şaşırdımBenim idrar testini yaptigimda gogus hassasiyetini de fark etmistim normalde uclar pembeyse kahverengi oluyor gibi birde hafif kabarmisti hala arada bi sizliyor bu iyiye isaret ama adet olmadan da oluyordu bende o o yuzden onemsememistim ben tabi bide damarlanma oldumu eger olduysa hamilelik isaretinden biri
Bende olmadı ama olabilirmiş sonuçta işlem yapılıyor ya rahmeKızlarSsevincli Semaknc B Bade_badee transfer sonrası kanama yada renkli akıntı gibi birşey oldu mu sizde. Aynı gün birkaç saat sonra yani
Evet normal gelir diye umitlenmistim yapacak birşey yok diğerini transfer edecegizCnm sizin genetiğini normal olasada bazen embryo döllwnirken kromozomlar eksik yada fazla olabiliyor .embryonun kendi genetik yapısının boZukluguyla ilgili
Bende transfer sonrası kanama yada akıntı olmadı canım sen iyi misinKızlarSsevincli Semaknc B Bade_badee transfer sonrası kanama yada renkli akıntı gibi birşey oldu mu sizde. Aynı gün birkaç saat sonra yani
Demi bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor tabiBende olmadı ama olabilirmiş sonuçta işlem yapılıyor ya rahme
Hamd olsun tersmbirley yok da lekelenme görünce korktum biraz.Bende transfer sonrası kanama yada akıntı olmadı canım sen iyi misin
Değil mi ama yani sarımsak ta neymişBen antik roma döneminde yaşasam bunu yapacağıma, asil asil karnımın şişmesini beklerdim
Transfer sonrası bilgilendirme formunda yazıyordu kağıtta olabilir diye endişelenme uzun sürer rengi kırmızı ise düşündürücü canımHamd olsun tersmbirley yok da lekelenme görünce korktum biraz.
Bnde olmadi canim. Ama normal bnceKızlarSsevincli Semaknc B Bade_badee transfer sonrası kanama yada renkli akıntı gibi birşey oldu mu sizde. Aynı gün birkaç saat sonra yani
Korkma korkma şimdi güzel güzel istirahat etDemi bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor tabi
Artik adet olunca mı çıkıyo o da anlamadım kiDeğil mi ama yani sarımsak ta neymişhayır dediğin gibi o nasıl çıkacak oradan geri,cikamazsa da o kokuyla zaten bir daha gebe kalma şansı kalmaz herhalde sonsuz interfilite
bekle bekle bitmedi arkdş yaBeni de taşı çatlayanlar kulübüne ekle. Bu listeye ekleneceğimiz yok
inşlh cnm sağlıkla gelsin inşallah.biz genetik temiz çıkınca birşey yaptırmamaya karar verdik artık nasip varsa kısmeti gelir kucağımızaEvet normal gelir diye umitlenmistim yapacak birşey yok diğerini transfer edecegiz
Banada olabilir kahverengi pembe hafif lekelenme endişelenmeyin dediler tabi ister istemez insan korkuyorDemi bende öyle düşünüyorum ama insan korkuyor tabi
Ya bir yönden iyi yaptırmak boşuna umutlenmiyorsun transfer ettirip bir yondende maddiyati çok zorluyor diğerini koyduracaz bakalım rabbim ol derse oalacakinşlh cnm sağlıkla gelsin inşallah.biz genetik temiz çıkınca birşey yaptırmamaya karar verdik artık nasip varsa kısmeti gelir kucağımıza
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerle gel inşallahPazartesi saat 16 00 da transferim varsaat 4 nedir yaa daha erken olsa olmazmıydı
Sonu guzel olsun insallahPazartesi saat 16 00 da transferim varsaat 4 nedir yaa daha erken olsa olmazmıydı
Beni de aradılar canımMerkezden aradilar pazartesi saat 13:00da imiş transferimrabbim ol de olsun allahim hasta oglumun yuzü suyu hürmetine amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?