Aralık - Ocak Transfer olacaklar

Hee ben ilk defa göbekten vuruyo iğneyi dün başladım ellam önceden kalçada vuruluyordum mahvediyodu bu yine iyimiş o kadsr yakmıyo canımı. Hadi ha gayret kalınlaşıcak o

Çatlatma iğnesi kullanmış mıydınız

Canım kimyasal mi oldu acaba?Birde çatlatma iğnesi vurulduydan onun etkisi olabilir
Evet vuruldum ama 7. Günde hiç birşey yoktu 2 gündür silikte olsa çıktı. Kanda çıkacak kesin diye gittim hayal kırıklığı. Test mi dandikti acaba innovate diye bir şey. Bu değer daha artmaz değil mi?

Haftaya gideceğim canım.Bir tane olsun benim olsun diyorum ama ne bileyim geriden geliyor böyle olup sağlıklı ilerleyen var mı bilmiyorum.Hamile gibi düşünemiyorum kendimi
Hayırlısı inşallah canım evet bir anda büyüme gerceklesebiliyor. Rabbım nasip ettiyse bizimle olacaklar inşallah stres yapma cnm bu arada ilaçlar hakkın kendi tüp bebek doktorunla görüş muhakkak

Hayırlısı inşallah canım evet bir anda büyüme gerceklesebiliyor. Rabbım nasip ettiyse bizimle olacaklar inşallah stres yapma cnm bu arada ilaçlar hakkın kendi tüp bebek doktorunla görüş muhakkak
Evet canım hemşire ye yazdım bakalım ne diyecek? Genetiği sağlam da tutunur herhalde diye düşünüyorum.Saglikli olacaksa tutunsun artık diyorum ama çok yoruldum tüp bebek işlerinden,

Siz tüp bebeği yapan doktorunuzla devam etmiyor musunuz ? Başka yere geçmek gerekli mi benim doktorum henüz başka doktora geçebilirsin demedi. Aslında ilaçlarınız da kuvvetli bir daha gelmezse sorun olmaz bence .

Siz tüp bebeği yapan doktorunuzla devam etmiyor musunuz ? Başka yere geçmek gerekli mi benim doktorum henüz başka doktora geçebilirsin demedi. Aslında ilaçlarınız da kuvvetli bir daha gelmezse sorun olmaz bence .
Bende öyle düşünüyorum canım.Malesef aslında devam etmek isterdim ama sehır dışındayım, doktorum çok uzak bana

Bu daha iyiymiş

Evet canım hemşire ye yazdım bakalım ne diyecek? Genetiği sağlam da tutunur herhalde diye düşünüyorum.Saglikli olacaksa tutunsun artık diyorum ama çok yoruldum tüp bebek işlerinden,
Aynen öyle canım Hayırlısı inşallah çok zor yorucu stresli süreç Rabbim bu yolda olan herkesin maddi manevi yardımcısı olsun

Geç tutunmuş olabilir kuzum ya mümkün yani bu umut Allahtan öyle düşünme bence Rabbim neylerse güzel eyler sen elinden geleni yapıyorsun için ferah tut Rabbime güven hakkında hayırlı olanı nasip edeceğine ben inanıyorum

Amin canımı doktor da sınırda dedi bılmyorım ıçı dolu dedi ama ölçmedi.

Bende öyle düşünüyorum canım.Malesef aslında devam etmek isterdim ama sehır dışındayım, doktorum çok uzak bana
Anladım olsun içinizi ferah tutun gerçekten her şey bir anda değişiyor , 2 gün önce boş gelik geçirdiğimi düşünürken bir anda dün bebekleri gördük . Kese yerine gelmiş düzelmiş bence güzel olacak :)

Hee ben ilk defa göbekten vuruyo iğneyi dün başladım ellam önceden kalçada vuruluyordum mahvediyodu bu yine iyimiş o kadsr yakmıyo canımı. Hadi ha gayret kalınlaşıcak o
Ya kalınlaşacak die beklerken bugün iğnelere başlattı dr telefn geldi sabah kan sonuclarına bakmıslar cmt yransfer günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…