- 20 Ocak 2020
- 3.065
- 5.756
- 78
- Konu Sahibi PlutonMerkez
-
- #11.301
İnşallah çok teşekkür ederim.Evet hatta ilk başta görememiş ti o keseyi, sonradan görmüştü İlk kontrolde bu seferde yerı güzel degıl demıstı sonra seklı düzensiz dedi sımdı herşey düzelmis çok sukur ama kanama alanı korkuttu beniAnladım olsun içinizi ferah tutun gerçekten her şey bir anda değişiyor , 2 gün önce boş gelik geçirdiğimi düşünürken bir anda dün bebekleri gördük . Kese yerine gelmiş düzelmiş bence güzel olacak :)
İçinin dolu olması bile güzel bence kontrole kadar moralini yüksek tut stres çok etkiliyor biliyorsunAmin canımı doktor da sınırda dedi bılmyorım ıçı dolu dedi ama ölçmedi.
Aynen canım haklısın kendimi rahatlattım belki kanamam bile stresten oldu.Cuma günü başka bir doktor da kontrol randevu m vardı gıdıp alltan bakmasını isteyeceğim bakalim ne olacakİçinin dolu olması bile güzel bence kontrole kadar moralini yüksek tut stres çok etkiliyor biliyorsun
Aynenn git bakalım bu dönemlerde alttan muayene daha net oluyor aslında doktorun neden bakmadı anlamadım bende cuma günü gidecem hadi bakalım hayırlı haberler verelim mübarek günde inşaAllahAynen canım haklısın kendimi rahatlattım belki kanamam bile stresten oldu.Cuma günü başka bir doktor da kontrol randevu m vardı gıdıp alltan bakmasını isteyeceğim bakalim ne olacak
Canım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz yaAynenn git bakalım bu dönemlerde alttan muayene daha net oluyor aslında doktorun neden bakmadı anlamadım bende cuma günü gidecem hadi bakalım hayırlı haberler verelim mübarek günde inşaAllah
Tabi cuma günü belli olur artık aslında doktor sorun yok bile dese şuan çok küçükler tam olarak hissedemiyoruz ya hep endişeliyiz hergün de doktora gidemeyiz ne oldu ne olacak diye kendimizi yiyoruz bı kıpraşmaya başlasalar daha rahat olur içimiz ben öyle düşündüm buradaki kim dedi hatırlamıyorum da eşim tüp bebek doktoru olsa diye bu dönemde çok iyi olurdu bakar dururduk iyimi diyeCanım İlk kontrolde bakmıştı sonraki kontrollerde gerek duymadı belki alttan baksa daha farklı çıkacaktı kese felan.İnşallah ikimizde güzel haberler veririz ya
ya kuzum okdrda kötü değil haberler bak rahime gelmiş ve büyümüş kanama alanıda herkeste vr nerdeyse yerleşme kanamasndan kalıo galiba.diğeri için üzgünüm ama hiç belli olmaz daha minikler atakta yapabilir .peki diğer kntrol ne zamn?Kızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
Geçmiş olsun canım bir ay böyle oldu diye diğer aylarda öyle olacak diye birsey yok üzme kendini bu 2ay sağlıklı beslen belki arısütü vitamin takviyesi alabilirsin yani psikolojik olarak rahatlatır seni en azından çünkü bazen ne yapsan nasipten öte yol olmuyor..bende de pcos var fazla yumurta şansı mi arttırıyor kaliteyi mi düşürüyor araftayim bende dilerim mutlu sona ulasirsinBir yıldır üyeyim sürekli sayfayı takip ediyorum bende tüp bebek tedavisine başladım iğnelerle 30 tane yumurtam toplandı pcos sorunum var ama hepsi boş çıktığı için tedavim iptal oldu ve iki ay dinlenmem gerekiyor tekrar başlamam için ikinci denemeden korkuyorum yine aynı sorun olursa diye bana yardımcı olur musun kimseyle paylaşamıyorum derdimi böyle bi durum başına gelen var mı
canım üzülme her dönemde aynı yumurta sayısı kalıtesı olusmuyor zaten bi ay 5 olur bi ay 10 bi doluda olabılıo bsta hemn ilk denemede ümitsizlıge kapılma.kaçtane arkds oldu boş yumurtası olup snrakınde dolu cıkan döllenen.vücudun dinlenmıs hiç korkma baslaaaBir yıldır üyeyim sürekli sayfayı takip ediyorum bende tüp bebek tedavisine başladım iğnelerle 30 tane yumurtam toplandı pcos sorunum var ama hepsi boş çıktığı için tedavim iptal oldu ve iki ay dinlenmem gerekiyor tekrar başlamam için ikinci denemeden korkuyorum yine aynı sorun olursa diye bana yardımcı olur musun kimseyle paylaşamıyorum derdimi böyle bi durum başına gelen var mı
bak hele bak nerelerde gezion sen kaçakGunaydin kizlarrrr...
Topikleri karstrmya basladm
Cok istahsizim hic bisey yiyemiyrmm midem yaniyo hemen normalmi bu
Çok sağol canım. 18'de güzel haberlerini bekliyoruzÖzel bir adı yok diye biliyorum rahmin kasılmaması için demişlerdi bana
ayy hadi çok heyecanlı, hayırlı olsun canım, sağlıkla al gel bebişini, ben de estrofeme başladım bugün çok şükürYa kalınlaşacak die beklerken bugün iğnelere başlattı dr telefn geldi sabah kan sonuclarına bakmıslar cmt yransfer günüm
Canım çok geçmiş olsun tekrardan, hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler bebekler, ama bence bu kese büyüklüğüne takılmayı bırak, doktoruna güven, kese boyunda sıkıntı görse sana iyi demez zaten doktorun, bak ne güzel inmiş rahme aferin onaKızlar merhaba.Doktordsn geldim ama haberlerim ne iyi ne kötü.O tüpe yakın kese Rahime inmis ve düzensiz demişti en son düzelmis .İçi de dolu nokta kadar birşey vardı ana alttan bakmadi doktor.Ben onu geçen 8 mm sanıyordum meğersem 5 mm civarıynis şimdi 10 mm olmuş.Haftasina göre geride bence şu an bi 15 mm olması lazımdı ama geç mi tutundu bilmiyorum.Kesenin arkasında kanama alanı varmış çok az , zaten dün lekelenmem olmuştu şu an kesilmiş ama dikkat et dinlen dedi doktor.Digee küçük kesem ayni kalmış hep.O zaten iptal.Benim yine de öbür keseden ümidim Yok ta göreceğiz zamanla
Ayyy inşallah canımmmÇok sağol canım. 18'de güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı olsun tedavin canım, bazen boş çıkabiliyor yumurtalar. Sana tavsiyem ikinci denemene kadar sağlıklı beslen koenzimq10 ve omega takviyesi al, yumurta ye her gün, ve eğer imkanın varsa açık havada yürüyüş yap çok faydası oluyor, youtube da yumurta geliştirme egzersizleri var, yazarsan çıkar karşına, onu da dene, bir de sigara içiyorsan en azından bu süreçte bırakmanı tavsiye ederim. Gör bak çok faydası olacak, her ay ürettiğin yumurtalar birbirinden farklıdır, bu ay öyle oldu diye her ay aynı şey başına gelecek demek değildir. Hiç merak etme elbet çıkacak kaliteli yumurtanBir yıldır üyeyim sürekli sayfayı takip ediyorum bende tüp bebek tedavisine başladım iğnelerle 30 tane yumurtam toplandı pcos sorunum var ama hepsi boş çıktığı için tedavim iptal oldu ve iki ay dinlenmem gerekiyor tekrar başlamam için ikinci denemeden korkuyorum yine aynı sorun olursa diye bana yardımcı olur musun kimseyle paylaşamıyorum derdimi böyle bi durum başına gelen var mı
saol bebişkom sanada hayrlı olsun inşallah ocak ayını bol bebişli bitiririzayy hadi çok heyecanlı, hayırlı olsun canım, sağlıkla al gel bebişini, ben de estrofeme başladım bugün çok şükür
Hadi hayırlısı olsun şifa olsun ilaçlar canım Rabbım güzel haberler almayı nasip etsinEveeet kutsal ilacımız estrofeme başladım. Bugün muayenem vardı, kistim kaybolmuşçok şükür bu ay başlayabiliriz dedi doktorcum. Günde 3 tane savah öğle akşam başlıyorum estrofeme.folik asite günde 1 tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?